12.Bölüm 'Kumanda!'

71.8K 3K 287
                                    


Sonraki bölüm haziranda gelecek demiştim, ama uygulamayı telefonuma yükleyince durup durup yazmaya başladım. Yazım yanlışları için kusura bakmayın. İyi okumalaar^^

Bölüm 12 'Kumanda!'

"HAAAYIIIIRRR!!!"

Hemşirenin elindeki serumu itiyorum. O serum bu damara girmeyecek! Abi serum nedir ya hani petshop'tan balık alırsın ya o minik turuncu japon balığını bi poşete koyarlar suyla, o poşetin balıksız hali bildiğin, adına serum demişler ama ben balık poşeti diyorum.

"Hemşiğğre abla bana el kol yapmaaa o balık poşetinin iğnesi damarıma girmiycek, ayrıca onun tadı da çok kötü"

Hemşire (elindeki balık poşetini damarıma sokmaya çalışmasa güzel gız aslında ama) elimi ve kollarımı tutup beni durdurmaya çalışıyor.

" Ama bak tatlım bu kötü bir şey değil ki, sadece ek besin gibi bir şey bu vücuduna destek diyelim, okulda görmüş olman lazıım"

Ek besinmişte bıdı bıdı. Hayır o zaman ek besinse neden bunun tadı yok!insan bir iki tane çikilata olsun, çiğköfte olsun atar lan içine, bu ne bildiğin tuzlu su!Bi dakka lan bana "TATLIM" dedi!

"Yok ya ben TM' ciyim biraz malım , aslında bu kadar YAKIŞIKLI olmasaydım okulu bırakıp sanayide çalışcaktım ama malum şu yüzü kirletemem, bu arada sevgilin var mı şeker şey"

Hemende kur yapıyoom haaa, bende az çakal değilim.

"Adınızı bana lütfeder misiniz? "

"Asuman denizcim adım asuman"

Demek ismi asuman haa!Kumral saçlarıı, mavi gözlerii. Maşallah yani yapmışlar olmuş. Yerli adriana limam, biz bi evlenelim istediğin kadar iğne yap bana. Çiğköfteme marul, adanama şalgam, mantıma sos olur musun Asumaaaaan!!

"AAAAAHHH"

Kafamı sola çevirdim ki balık poşetinin iğnesi damarıma girmişti bile.

"AOV AOV NE KADAR AYIP? AOV AOV NE YAPTIN ASUMAN?KALBİMİ KIRDIN, YAP Bİ PANSUMAAAN!"

İçimdeki mirkelam orta çıktı işte.Ben böyle hastane odasında bağıra bağıra şarkı söylerken kafama şaplağı yiyorum.

"Yine naptın lan kerata!"

BABAAAA!!! Ne zaman geldi ya? Karizmayıda çizdik.elimle babama sus işareti yapıyorum.

"Asuman hanım gelinin olur, ayıp oluyo babacım yapma böylee"

Asuman ise gülerek odadan uzaklaşıyor. Hayatının aşkını hastanede mi buldun demeyim şimdi? Okuldaki kızların benden çok bıyığı var, hatta birisine muhteşem yüzyılda sülüman yerine bile oynatırlar öyle bi sakal var kızda. Okulun yarısı kezo anlayacağın, birde çisemsu var o da tiki tayfa.

"Bu seferde müdür yardımcısını mı öldürmeye kalktın naptın küçük şeytan?"

"İlk olarak metin hoca birden önüme çıktı baba ve-"

"Ulan kocaman adam oldun, hala çocuk gibi hareketler yapıyorsun. Yazın seni sanayiye vercem, adam olmayı öğrenirsin."

SANAYİ Mİ? O YOO DOSTUM ORDA DUR BAKALIM!

"Olmaz hayatta olmaz baba ya şu beybi feysime bi bak"

"Valla burdan bakınca bildiğin maymuna benziyosun,zaten hastanede karıştığına eminim de ben neyse, dediğimi duydun"

Kapı çaldı ve içeri Irmak, Ege ve ne alakasayla boklu Emir geldi elinde de bi hediye paketi, bide sırıtıyo. Şeytan diyo kalk yataktan... Neyse sakinim.

"Geçmiş olsun Denizcim nasılsın?"

"Bas git emir babana oy vermicez"

"Ne alaka ya ben geçmiş olsuna geldim bak sanada hediyeler getirdim Çökelek"

Elinden pembe ayıcıklı hediye paketini alıyorum. Ne aldı lan acaba? Gözlük mü? Metallica albümü mü? Zengin bunlar almıştır güzel birşey. Bi yandan paketi açmaya çalışıyorum, ama yok bildiğin koli bandıyla sarmış paketi hayvan açılmıyo, son bi gayret öküz gibi yırtıyorum paketi. CAAAART! Paketi açıyorum vee OYUNCAK LEGO VE SPIDERMAN'Lİ PUZZLE MI?!

Emirse bana doğru eğilmiş yüzünde ise yavru köpek sever gibi bir ifade takınmıştı.

"Oyuncaklarını beyendin mi deniizciim bak bu puzzle'ı yapa yapa zekan açılcak, hadi bakalım, hem bi yerlerinide kırmazsın, uslu ol tamam mı abişii"

BEN-BU-ÇOCUĞU-DÖVERİM!

Başucumum üstündeki televizyonumun kumandasını alıp, Emir'in alnına doğru fırlatıyorum ve PAT! 12 den vurdum gerizekalıyı.

"Büyük çekilişimizin talihlisi Emir Özkaaan! Bir hafta boyunca alnında kumanda iziyle gezmeye hak kazandınız! Gelmiş geçmiş en büyük barzoo!"

B.A.LHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin