1.Yeni okul

363 20 1
                                    

Hadi ama anne.Cidden mi?Sabahın 8inde daha alarmım çalmadan başima dikilmek zorunda mısın?

Annemi biraz daha cırlatmadan oflaya puflaya yatakdan cikdim ve banyoya ilerledim.Ahhhhh kim koydu lan bu kapıyı buraya.Alnımı ovuşturarak duşumu aldım çıkıp vücudumu kremledim saçlarımı kuruttum okul formama doğru ilerledim.

Ne var sanki kızlarda pantolon giyse okulun pembe kareli eteğini elime alıp baktım bukadar kısa olmak zorunda değildi bence.Istemeye istemeye elime alip giydim hava sicak olduğu için kilotlu çorap giymedim.Üstümede toz pembe gömleğimi geçirdim.Kusucam şimdi pembe nedir ulannn.

Neyse sakinsin Hilal sakin.Bukle makinasını fişe taktım o ısınırken ben saçlarımı taradım daha sonra uçlarina hafif dalga verdiğim saçlarımı sirtima doğru ittirip gozume rimel sürdüm dudaklarımada şeftali tonunda bi parlatıcı sürüp lacivert converslerimi ayağıma geçirip aşağıya mutfağa indim.

Annemler masaya çoktan oturmuştu.Babam hızlıca kahvaltısını yapip çıkdı yoksa geç kalabilirdi.Bizde annemle kız kıza kahvaltımızı yapıp arabaya geçtik.Annem burda bi özel hastanede işine hemşire olarak devam edicekti.Beni okulumun önünde indirip o yola devam etti.

Okulumun geniş bahçesine girmeden önce şöyle bi kafamı kaldırıp bakdım.Eski kolejimden çok daha büyüktü.Kapıda salak salak dikildiğimi farkedince Ege Kolejine giriş yapdım.

Bahçesinden anladığım kadarıyla gruplaşma söz konusuydu.Karşılıklı banklara oturmuş dedikodu yapan kızlar flortlesen çiftler duvar diplerinde sigara içen erkek grupları ağaç altında kitap okuyanlar futbol sahasinda maç yapan erkekler kafeterya önünde saç başa girmiş kizlar bahçe köşelerinde yiyişenler.

Allahım ben nasıl bi okula gelmişdim.Özgüveni yerinde bir kızdım ama yeni bir ortama girince tedirgin oluyordum.Sanki herkes bana bakıyormuş gibi hissediyordum ancak bacaklarımı dikizleyen bir kaç hergele dışında kimse farketmemisti.

Okul binasına doğru ilerlerken arkamdan bir koşma sesi  duydum daha ben arkamı dönemeden kendimi yerde bulmuşdum bile.Çarpan çocuk bana bakmadan yoluna devam etti.

Şimdi siktim belanı

🌟

ILAH MISIN SILAH MI ?Where stories live. Discover now