7.Kıskançlık Part 2

153 19 8
                                    

Enes'ten Devam

Sabah car car çalan alarmın sesiyle uyandım.Alarmı alıp biyere fırlattıktan sonra uyumaya devam ettim 5 dk geçmeden abim geldi "Enes kalk piknik otobüsüne gecikeceksin" diyince yataktan fırladım ahh piknik Hilal nasıl unutmuştum.

Hemen banyoya ilerledim üzerimdeki tişört ve şorttan kurtulduktan sonra suyun altına girdim.Saçlarımı köpürtüp duruladım traş oldum,traş losyonumu  sürdüm dişlerimide fırçaladıktan sonra çıkıp dolabıma ilerledim.

Kot gömleğim siyah pantolonumu giyindikten sonra saçlarımı kurutup saçlarımın önünü kaldırdım.Parfümümü sıktıktan sonra cüzdanımı arka cebime soktum saatimi koluma geçirdim telefonumuda alarak fortmantoya ilerledim.Ayakkabılarımı  bağladıktan sonra apartmandan çıkıp asansöre bindim.Bu asansör mü yavaş iniyordu ben mi sabırsızdım?

Arabama atlayıp okula yol aldım.Ne vardı sanki kendi arabamla gitsem piknik alanına ah ah kurallar.Arabayı otoparka parkedip indim ve yürümeye başladım.

Arkamdan "Enesss" diyerek Hilal  seslendiğinde yüzümde  gülümsemeyle ona doğru gitmeye başladım.

Allahım mavi bi insana bu kadar mı yakışırdı.Ilk defa rujlu görüyordum onu.Acaba o da benden benimki kadar etkileniyor muydu?Birbirimize "Günaydın" dedikten sonra bahçeye birlikte giriş yaptık.Ekin'in gözleri öfkeden ateş saçacak diye bi an endişelenmedim değil.Ona çokta aldırmadan diğerlerinin yanına gittik.Arda ve Ayça yine kıskançlık krizlerine girmiş birbirlerine tıslıyorlardı.Onlarin bu haline Hilalle bakışıp gülümsedik.Sinem ve Semih'te  kapıda el ele göründüklerinde selamlaşıp Ege Kolejinin ayarladığı otobüslere doğru ilerledik.

Kenara geçip Hilale yer verirken Ekin ondan önce davranıp  yanıma kuruldu.Ben kalkıp başka yere oturucakken Hilalin arkamıza  oturmasıyla sinirlenip yerime geri oturdum.

Hilalin yan tarafindaki çiftli  koltuğa Sinem ve Semih oturdu.Enes'in yan tarafindaki çiftli koltuğaysa Ayça ve Arda yerleşti.Ayça'nın etek boyu hakkında hala kedi köpek gibi didişiyorlardi.

Hilale dönüp bakarken Fatih'in yanına oturmasıyla deliye döndüm.Fatih sinir bozucu bir sırıtışla alay eder gibi tek kaşını kaldırınca ayaklandım ancak Arda  zorla yerime oturttu.

Yol Hilalle ikimizin birbirimize delici bakışlar atmasıyla geçti.Otobüs durur durmaz  Hilal aşağı indi ve yanına giden Ayça ile fısır fısır birşey konuştuktan sonra önden önden ilerledi.

Yolun yarısında Fatih yetişti ve onun yavşamalarıyla  piknik alanına ulaştılar.Hilal benden tarafa dönüp hiç bakmadıı.Erkekler mangalı yakmaya girişmişken kızlarda sofra serme salata yapma içecekleri çıkarma işleriyle meşguldü.Bende gidip odunları yakmaya başladım.

Herşey hallolunca masalara yerleşip yemeğe başladık.Fatih ve Hilal karşımdaydı Ekin ise yanımda. Fatih yemeğin ortasında kulağına eğilip kulağına burnunu sürterek birşeyler  dediğindeyse olanlar oldu.

Sinirle yerimden kalkıp Fatihe saldırdım.Ustunde ağzına ve burnuna sayısız yumruklar atarken tek düşündüğüm;

"Benim olana benim kızıma kimse yaklaşamazdı.".

🌟

ILAH MISIN SILAH MI ?Where stories live. Discover now