6.Kıskançlık Part 1

185 19 3
                                    

Merhaba bu bölüm Enes'in ağzından olucak iyi okumalar 😊

Enes Arkan

Allahım nasıl geç kalabilirdim bugünde geç kalırsam abim beni mahvederdi.Her ne kadar Ege Kolejinin müdürü olsada geceden kalma olduğum zamanlar okula gidemediğimde azarı isitiyordum ama  bu seferde geç kalırsam daha yeni kavuştuğum arabımı elimden alırdı.

Hızlıca yataktan kalktım banyoya koşup elimi yüzümü yikadim dişlerimi fırçalayıp altima füme rengi okul pantolonumu üstüme  beyaz gömleğimi hızlıca geçirdim.Düğmelerini iliklemeye bile vaktim yoktu.

Arabama atlayıp Ege Kolejine doğru sürmeye başladım.Hemen müsait biyere parkedip binaya doğru koşmaya başlamıştım ki arkamdan biri kulağımı sağır edicek cırlamasıyla bağırmaya başladı.

"Gerizekalı mısın lan sen koskocaman beni göremiyomusun angusss" diye carlamaya başladı.

Döndüm ve önce etrafıma bakındım bana mı diyordu lan bu.Sinirle ona döndüm gözlerimin öfkeden parladığına emindim."Kızım manyak mısın çattık belaya ne carlıyon kulağımı siktin birde bana angus mu?" dedin sen diyerek karşılık verdim.

"Evet sana angus dedim var mı bi dicegin ne demeye gelip çarpıp bi kaldirip ozur dileme nezaketinde bike bulunmadan gidiyosun neden sana angus dedim biliyormusun sana okuz demek benim ulkemin okuzlerinin zekasina aykiri lan sen angussun ithalsin mozart dinlemekden beynin sulanmis neymis kulagini sikmisim bak bak sikerim izmirinide okulunudaa lan sirayla gelin aaaaaaiyy" diyerek bir feryat kopardi.

Allahım bu cadıda kimdi.Yalnız çok güzeldi be.Uzun düz saçları  yeşilimsi mavi gibi tam emin olamadığım gözleriyle bana öfkeyle meydan okuyordu.Buda kulak ama be güzel cadı.Tabi bunları düşünürken  bir kaç saniye sonra anca kendime gelip "Amin" dedim.

Tam tekrar carlamaya baslicakdi ki "Gözünü seveyim sus allah belami verseydide karsilasmasaydik hay dilim kopaydida kulağımı siktin demeseydim ayaklarim felc olaydida sana carpmasaydim yeterki sus" diyip cevap vermesini beklemeden sınıfa koşmaya devam ettim.

Aradan 10dk geçmiştiki abim sınıfın kapısını açtı.Bana bakmaya geldiğini düşünürken yanında o püsküllü belada girince beni farkedip delici bakışlar atmaya başladı.Şansa bakın ki tek boş yer benim yanım olunca mırıldanarak çattığı kaşlarıyla yanıma gelmeye başladı.Ben yer verincede yan tarafıma geçti oturdu.

Demek bu güzel cadiyla sınıf arkadaşı olmamız yetmezmiş gibi birde sıra arkadaşıydık.

Bakışlarını sınıfta gezdirirken bi noktada sabit kaldı  başımı sınıfa çevirdiğimde Ekinle birbirlerine attığı bakışları yakaladım Ekin bana aşıktı ama benden bir karşılık bulamıyordu.Büyük ihtimalle güzel cadı yanıma oturduğu için sinir olmuştu.Bir süre sonra önüne döndüğünde güzel cadıda  sırıtışını yüzüne yerleştirdi.Bu ayrıntı gülümsememe neden oldu.

Elimi uzatıp "Merhaba ben Enes Arkan" diyerek kendimi tanıttım o da karşılık olarak elini uzatıp "Merhaba bende Hilal Turk" dedi.

Demek adı Hilaldi."Kötü bir karşılaşmaydı kusura bakma bi an farkedemedim sana çarptığımı  afedersin" diyerek konuşmayı sürdürdüğümde o da alttan alarak "Önemi yok bende yeni bi ortamın  stresinden sert çıkmış olabilirim" dediğinde gülümseyerek önüme döndüm.

Leyla hocanın ona ikinci kez seslenmesiyle birden sıçradı sanırım dalgındı.Dudaklarımı oynatarak "Kendini tanıt" dediğimde heyecan yapip ayağa kalktı.Sınıfın gözü üzerindeydi özellikle erkeklerin.

"Iııı merhaba ben Hilal Turk Istanbul Doğa kolejinden babamın işi dolayısıyla buraya geldim" diyerek geri oturdu.O konuşurken bakışlarımı yüzümden alamamıştım.Zil çaldığında bizimkilerin yanına gitmek için ayaklandım.

Daha sonra "Iıı Hilal" diyerek ona döndüm devam etmemi ister  gibi yüzüme bakdı.Elimi enseme çıkarıp "Istersen yalnız kalma hem bizim çocuklarla tanışmış olursun" diyerek onuda davet ettim.Napiyordum lan ben.Elimi enseme çıkarmakta nedir.Hilalde ayaklaninca birlikte yan yana bahçedeki çardağa doğru adımladık.Sinem ve Semih sevgili olduklarını söyleyerek Hilalle tanıştılar  Ayça ve Ardada flört tarzı birşeydi birbirlerini kıskanıyor ama sevgili olmadiklarini iddia ediyorlardı bu ayrıntı Hilal'ide gülümsetti.

Bana dönerek  "Sizde Ekinle sevgili olmalısınız" dedi bu fikir  Ekinin hoşuna gitmiş olucakki gülümsedi.

Hemen telaş yapıp "Hayır biz sadece arkadaşız" dedim benim cevabımla birlikte yüzünde oluşan o belli belirsiz tebessüm gözümden kaçmadı.

Bu güzel cadıdan etkilenmiş olamazdım dimi?

🌟

ILAH MISIN SILAH MI ?Where stories live. Discover now