9.Yürek Yangını

154 20 3
                                    

Istanbul'u çok özlemiştim.Evimi çok özlemiştim.Tuğçe'yi çok özlemiştim okulumu çok özlemiştim arkadaşlarımı çok özlemiştim en zoruda Enes'i çok özlemiştim.

Istanbul,evim,Tuğçe,arkadaşlarım uzaktaydı ama Enes Arkan yakınımdayken uzağımdaydı.13 gündür okula gelmiyordu evine gitmeyi ise abisi Cem Arkan okul müdürümken götüm yemiyordu.

Arda Ayça Semih Sinem hiç biriyle konuşmuyordu ve görüşmüyordu.Telefonlara çıkmıyordu.Çocuklardan o gün  herşeyi dinlemiştim.Enes'in yürek yangınını öğrenmiştim.Ve canım şuan olduğu gibi ciğerim çıkıcakcasına yanmıştı.

Şimdi anlıyordum Fatih'e bakışlarını,onun bana dokunmasına tahammül edememesini.Fatih Enes'in 2 yıllık sevgilisini elinden almıştı.Enes Selin'e gözü kapalı güvenirken ailesini bile karşısına alırken ona dokunmaya kıyamazken gözünden sakınırken Fatih kızın aklını bulandırmış pahalı hediyeler ucuz sözlerle kendine aşık etmişti.

Enes sevgilisinin terkedilişinin acısını yaşarken birde tüm okula yayılan Fatih Selin'i altına aldı haberlerinden sonra yıkılmıştı.Insan içine çıkmaz kimseyle konuşmaz yemek yemez olmuştu.Ancak en kötüsünüde Fatih Selini kullanıp bir mendil gibi kenara attığında Selin'in adını karaladığında yaşamıştı.

Selin hem Enes'e ihanetinin pişmanlığıyla hem de Fatih'in onu bi köşeye atışının ardından adının tüm okula yayılmasıyla daha fazla dayanamamış ve canına kıymıştı.

Enes 2 yıl önce sevdiği kız tarafından terkedilmisti.
Enes 2 yıl önce ihanete uğramıştı.
Enes 2 yıl önce güvenini kaybetmişti.
Enes 2 yıl önce hayata küsmüştü.
Enes 2 yıl önce aşka küsmüştü.
Enes 2 yıl önce yürek yangını yaşamıştı.
Enes 2 yıl önce deli gibi sevdiği kızı toprağın altına koymuştu.

Ve gerizekalı ben gidip Selinden sonra gülmeyi unutmuş bu çocuğu yeniden güldürmüştüm...

Ve gerizekalı ben gidip Selinden sonra kimseyi kıskanmayan bu çocuğu kıskandırmıştım...

Ve gerizekalı ben gidip Selinden sonra kimseyi korumayan hayatına kimseyi dahil etmeyen çocuğu sırf beni düşündü beni kıskandı beni korudu beni uyardı diye kırmıştım parçalamıştım yürek yangınını körüklemiştim...

VE GERIZEKALI BEN KALBI BIR BAŞKASINA AIT BENI HIC BIR ZAMAN SEVMICEK BIR ADAMI SE-Vİ-YOR-DUM.

🌟

ILAH MISIN SILAH MI ?Where stories live. Discover now