3-Sıra arkadaşı

201 19 4
                                    

O angusla aynı sınıfta olduğuma inanamıyordum.Ulan hadi anladık aynı  sınıftayız ama niye onun yanı boş.

Dizimi çekiyoruz wattpad hikayesimi yaşıyoruz.Kendimi o saçma bulduğum wattpad klişelerinden birinin içinde bulmuşdum.

Mecbur o malın yanına geçtim ama Allah var çocuk centilmendi geçmem için ayaga kalkmıştı.Bu cumledende anlaşıldığı  gibi duvar kenarında ben vardım.Neyse sinirimi bi kenara koyup sessizce dersin ne olduğunu anlamaya çalıştım kahretsin ki derslerde eski okulumdan çok öndelerdi.

Notları birinden almam gerekiyordu başımı sınıfa çevirdiğimde bi kizin ters bakışlarıyla karşılaştım hiç öyle pısırık gibi önüme dönmedim bende ona dik dik baktım bir süre sonra önüne döndü.Bende zafer sırıtışımı yüzüme yerleştirmişken angusun bana gülümsediğini farkettim.Hemen yüzümdeki sırıtışı sildim.Yüzündeki gülümseme alaydan çok uzaktı samimi ve içtendi bende ona gülümsedim.

Evet evet daha 20dk önce sayıp sövdüğüm çocuktan bahsediyorum.

Dersin ortasında elini uzatıp "Merhaba ben Enes Arkan" diyerek kendini tanıtışını sanki bi buzlu camın arkasından izliyordum.Lan müslümannnn o nasıl bi gülüştü o nasil bi ses tonuydu.

Bende elimi uzatıp "Merhaba bende Hilal Turk" dedim.

"Kötü bir karşılaşmaydı kusura bakma bi an farkedemedim sana çarptığımı  afedersin" dediğinde "Önemi yok bende yeni bi ortamin stresinden sert çıkmış olabilirim" dediğimde gülümseyerek önüne döndü.

Ben ne kadar yakışıklı olduğunu düşünürken hocanın birden "Evet Hilal seni dinliyoruz" demesiyle şaştım kaldım.Enes dudaklarını oynatarak kendini tanıt dediğinde heyecan yapip ayağa kalktım.Kahretsin neredeyse 30 kişilik sınıfın gözü bendeydi.

Yüzüme gergin bi gülümseme yerleştirdikten sonra "Iııı merhaba ben Hilal Turk Istanbul Doğa kolejinden babamın işi dolayısıyla buraya geldim" diyerek yerime oturdum.

Ben konuşurken Enes bakışlarını yüzümden hiç ayırmadı.Zil çaldığında Enes ayaklanıncada sap gibi kaldım tabi sınıfta.

2 adım atmıştıki "Iii Hilal" diyerek bana döndü devam etmesini ister  gibi yüzüne bakdim.

Elini ensesine çıkarıp "Istersen yalnız kalma hem bizim çocuklarla tanışmış olursun" diyerek benide davet etti.

Tabi bende 40 dk otura otura götüm ağrıdığı için ayaklandım.Birlikte yan yana bahçedeki çardağa doğru adımladık.

Enesin dışında 2erkek 3kiz vardı.Sinem ve Semih sevgiliydi.Ayça ve Ardada flört tarzı birşeydi.Birbirlerini kıskanıyor ama sevgili olmadiklarini iddia ediyorlardı.Gruptakilerin çift olduğunu farkedince sınıfta bana ters ters bakan Ekin'le Enes'inde sevgili olma ihtimali aklıma gelince nedensizce boğazım kurudu.

Duyacağım cevaptan korkarak Enes'e "Sizde Ekinle sevgili olmalısınız" dedim.

Ekinin yüzündeki gülümsemeyi görünce yutkunmam gerekti.

Allah kahretsin daha 1 saattir tanıdığım bi çocuktan hoşlanıyo olamazdım dimi ama.

🌟

ILAH MISIN SILAH MI ?Where stories live. Discover now