12.Vazgeç gönül

163 18 10
                                    

Merhaba iyi okumalar multide Enesin dinlediği şarkı var dinlemenizi tavsiye ederim ☺

Enesten Devam

Merdivenleri hızla tırmanıp hiç asansörü beklemeden bizim evin olduğu kata çıktım.Eve nasıl vardığımın bile farkında değildim.Hemen odama girip kapıyı sert bir şekilde arkamdan kapadım.Bir an menteşeleri çıkıcak diye düşünmedim değil.Kendimi direk yatağa attım bi uyku ilacı alıp uyumam gerekiyordu.Uyku unuttururdu uyku geçirirdi öyle değil miydi?

2 HAFTA SONRA

O günden buyana 2 hafta olmuştu ama ben hiç dışarı çıkmamıştım toplasan adam akıllı 3 4 gun ederdi yedigim yemek.Uyku haram olmuştu.Goz altlarim madde bagimlilarindan daha mordur eminim.Ama buna bir dur demem lazımdı.Dolabıma ilerleyip çekmeceyi açıp içindeki kırmızı kutuyu alarak yatağıma geçtim.Bu kutuyu kutladığımız ilk doğum günümde Selin hazırlamıştı.

Yavaşça kapağını kaldırdım.En üstte bana kendi elleriyle hazırladığı aşk kavanozu duruyordu.Kapağını açıp içindeki kalpli kağıtları yatağa boşalttım tek tek okumaya başladım.

"Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz!" Bunu diyen senmisin haa sen miii.Sinirlenip bir tane daha açtım.

"Unutma ki sevmek daima beraber olmak değil, sensizken bile seninle olabilmektir. Seni seviyorum!" Sevgin bu muydu? Bu kadar mıydım senin gözünde? O yüzden mi gidip Fatihle oldun ha o yüzden mi?

"Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevmeyi hak edemeyeceği kadar özelsin."  Bu muydu verdiğin deger? Şimdi ne özelliğim kaldı ki gözünde?

Bunu bana bize neden yapdın Selin? Ben daha seni öpmeye kıyamazken seni kırıp incitmekten endişelenerken neden?Aşk kavanozunu hızla duvara fırlatıp camın bir buz gibi dağılışını izledikten sonra kutuya döndüm.

Bu defa karşıma 2 tane çerceve çıktı.Biri 14 kasımda onun doğum gününde çekilmişti.Aslinda surpriz yapıp 2 gun öncesinden kutlamıştım doğum gününü ama yinede 14 Kasımda dershane çıkışına gidip tekrar sürpriz yapmıştım.Bu seferde annemin aldığı siyah kazağı vermistim nasılda mutlu olmuştu.Birlikte biyerlerde oturup bol bol gülmüştük fotoğraf çekmiştik.Gözlerimizin içi parlıyordu.Bu resimde onlardan biriydi.Onuda tıpkı kavanoz gibi acımadan duvara firlattim.

Diğer çerçeveyi elime aldım.Burdada sinema saatinin gelmesini bekliyorduk.Saçlarının ucunu hafif kıvırmiştı ne kadar çok yakışmıştı.Ikimizinde üzerinde kırmızı kareli gomleklerimiz vardı.Çerçeveyi elimde sıkmaya başladım.Elimden kanlar yatağa damlıyordu ama zerre acı çekmiyordum.Yüreğimin acısının yanında bu neydi ki?

2 tanede mektup vardi ama onlari tekrar okumadan yırtıp yere saçtım.Bana aldığı anahtarlık çıktı bu kez karşıma.Kalbin bir yarısı bendeydi öbür yarısı onda.Anahtarlığın paketinde bir kalbin iki yarısıyız yazıyordu.Histerik bi şekilde kahkaha attım.

Bana aldığı gömlek ve ceket hala dolabımdaydı dolaptan gömleği ve ceketi çıkarıp onuda duvarın kenarına yolladım.Tuttuğumda kan olması umrumda bile değildi.

Kutuda en son gördüğüm şeyse beni bitirdi.Erkek adam ağlamaz diyen kişinin ağzına sıçayım.Asıl erkek adam ağlardı lan.Hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım.Beni ağlatan şeyse 2 küçük çikolatadan başkası değildi.Kutunun zeminini çikolatalarla kaplamıştı.Belki 100 tane çikolata vardı.Fakat çikolata aşığı bir kız olarak yüzüme yavru kedi bakışlarıyla masum masum bakıp "Birazını ben alabilir miyim?" demişti.Bir sana bir bana diyerek içlerinden kıyıpta bana ikisini verebilmişti.Ardındansa tatlı tatlı kıkırdamişti.

Ne kadar mutluyduk.Yetmedimi sevgim güvenim sadakatim?Bunu bize neden yapdı Selin neden?

Peki sen Hilal sen neden yapdın?Sevgimi gözlerimden göremedin mi?Yoksa sende mi Fatihten etkilendin?

Ama yok.Benim Hilalim yapmaz.Kötü kız gibi görünmeye çalışsada masumluğu onu ele veriyor.Selin'i düşündüğüm her dakika dinlediğim şarkıyı açıp dinlemeye başladım.Artık Selin bitmişti.Bu gün yüreğimden sildiğim unuttuğum gündü.Bugün onun icin döktüğüm son göz yaşıydı.Bugün bu şarkıyı son dinleyişimdi.Sözleri beni anlatıyordu sanki;

Bakınca içim gittiğinden göremeyince özlediğimden
Her gün yolunu beklediğimden haberi yok, haberi yok

O gözlerinin yeşilinden geçemiyorum sevgimden
Ölüyorum sensizlikten haberin yok, haberin yok
O gözlerinin yeşilinden geçemiyorum sevgimden
Ölüyorum sensizlikten haberin yok, haberin yok

Vazgeç gönül ağlasanda
gözünün yaşını silen yok
bu yüreğin ortasında
kanayan yarayı saran yok
Vazgeç gönül ağlasanda
gözünün yaşını silen yok
bu yüreğin ortasında
kanayan yarayı saran yok
Sevme gönül, kıymet bilen yok

Ben şarkının sözlerine dalmışken zilin sesi yankılandı evde.Abim olamazdı o okuldaydi ve anahtarı varken zile basmazdı.Yavaş adımlarla kapıya ilerledim.

Kapıyı açıpta karşımda Hilal'i görünce elim kapı kulpunda kala kaldım ben bi tepki veremezken Hilal'in sarılmasıyla kaskatı kesildim ve burnuma kokusu doldu.Boynuma sarılmış hıçkırarak ağlıyordu.

"Lütfen itme özür dilerim Enes lütfen" dedikten sonraysa kollarıma yığıldı.

🌟

ILAH MISIN SILAH MI ?Where stories live. Discover now