2-Bay Angus

253 19 2
                                    

"Gerizekalı mısın lan sen koskocaman beni göremiyomusun angusss"
diye carladım tabi.

Çocuk ay pardon angus döndü ve önce etrafına bakındı ona dediğimi düşünemedi heralde vah zavallım.Yalnız çoçuk ay pardon angus çok yakışıklı ya lan.Olum onun gözleri ela mı bana mı oyle geliyor.

Insan mısın sen mubarekkkk.
Meteor yani ayy angus gözleri öfkeden parlayarak "Kızım manyak mısın çattık belaya ne carlıyon kulağımı siktin birde bana angus mu dedin sen?" diyerek konuştu  daha doğrusu hönkürdü camış.

"Evet sana angus dedim var mı bi dicegin ne demeye gelip çarpıp bi kaldirip ozur dileme nezaketinde bike bulunmadan gidiyosun neden sana angus dedim biliyormusun sana okuz demek benim ulkemin okuzlerinin zekasina aykiri lan sen angussun ithalsin mozart dinlemekden beynin sulanmis neymis kulagini sikmisim bak bak sikerim izmirinide okulunudaa lan sirayla gelin aaaaaaiyy" diyerek bir feryat kopardim.

Çocuk mal dondu kaldi bir kaç saniye sonra anca kendine gelip "Amin" dedi ben tam tekrar carlamaya baslicakdimki "Gözünü seveyim sus allah belami verseydide karsilasmasaydik hay dilim kopaydida kulağımı siktin demeseydim ayaklarim felc olaydida sana carpmasaydim yeterki sus" diyip beni sinirimle baş başa birakip gitti.

Allahim yarabbim ya çattık belaya gerizekali mal angus camış tatlı şebek meteor tovbe estagfurullah tovbe yarabbim ne diyorum benimde beynimi yaktı salak şey cık cık cık ne meteoru be o meteorsa öbürleri ne Allahim sen günah yazma iyi sallıyorum şimdi ağzım gözüm yer değiştirecek çok amin dinimiz islam tü tü tü maşşallah.Beynim yerine geldiğinde bahçedeki insanların neredeyse tamamının şaşkınlıkla bana baktığını farkettim.

Hah al işte Hilal bikli bini Izmirr Hilil Tirk giliyir (meali bekle beni Izmir Hilal Türk geliyor .d) diyip havalara giriyodun al tam geldin hey Allahim diye bol sövmeli saymalı devam ederek kolej binasına giriş yapdım.Müdürün odasını bulup tıklayarak gel sesinden sonra içeri girdim.Herzamanki klasik kirmizi gözlüklü kizil saçlı çatık kaşlı 45 yaşına değmiş bayan müdür beklerken oldukça genç yakışıklı bir müdürle karşılaşınca dumura uğradım tabikide.Allahim kapida söylediğim ne biçim bi okula geldim lafımı geri alıyorum diye mırıldanarak  mudurun beni farketmesini bekledim.

Müdür bey kafasını kaldırıp "Gel Hilalcim bende seni bekliyordum babanla konuşmuştuk ben  Ege Kolejinin müdürü Cem Arkan" diyerek kendini tanitti.

Bende kafami sallayıp "Evet bende Hilal Turk" dedim.

Masasından kalkarak "Gel bakalim seninle sınıfa kadar eşlik edeyim" diyerek sicak bi gülümseme gönderdi.Bende gülümseyip odadan çıktım.

Müdür bey önde ben arkada merdivenleri çıktık 4 katli binanin en üst katina bizi koymuşlardı insafsizlar bari bi asansör koyar insan diye içimden saydırarak nefes nefese çıkmaya devam ettim.Şöyle bi göz ucuyla müdür beye bakınca  hiçte  zorlanmadiğini görerek surat astım tabi o kaslar bende olsa bende zorlanmazdım diye mırıldanmaya devam ediyordum. Allahim sen bana günah yazma hepsi bu iç sesin suçu diyerek suçu ona attım.Sonunda merdivenler bittiğinde bende bitmiştim.

Son basamaktan sonra görünen  zemine kara göründü diye Allah Allah nidalarıyla koşasım gelsese 12.sınıf öğrencisi olarak sustum.Sınıfa adım atınca mudur bey beni tanıttı ve çıkdı bende sınıfa şöyle bi göz gezdirirken bi noktada dondum kaldım.

YOK ARTIK EVRENNNN BENIMLE DERDIN NEEE ?

🌟

ILAH MISIN SILAH MI ?Where stories live. Discover now