4.Piknik part 1

202 19 3
                                    

Multide Hilal'in pikniğe giderken giydikleri var 😊

Rüyamın en güzel yerindeyken çalan alarmla ağlama isteğim baş gösterdi.Bukadar erken kalkmak zorunda mıydım?Bi an içimden zorundamiyamm şarkısını söylemek geldi.Ama aklima birden dün gelince yataktan zıplayarak kalktım.

Evettt işte bu be işte bu.Enes ve Ekin sevgili değillermişşş.Allahım nasıl mutlu oldum anlatamam.Hiçç sana noluyo hayırdır falan filan demesin kimse.Öyle mal gibi bekleyip bi kaltağın gelipde Enes'i elimden almasını izleyemezdim.Ister doğru ister yanlış daha 1günlük tanışsak da hoşlanma olmasa bile Enes'den etkileniyordum.Onunda bana bakışları benim tahmin ettiğim gibiyse ortada bi yanlış anlaşılma yoksa bu etkilenme olayi karşılıklı gibiydi sanırım aramızda.

Bugün kolej olarak tum 12.sınıflar havalar soğumadan tam anlamıyla sonbahar kış ayları gelmeden YGS stresinde moral olması için Buca gölete pikniğe gidiyorduk.Izmire daha yeni geldiğim için nasıl biryer olduğunu merak ediyordum.

Ve cidden çok ballıydım geldiğimin ertesi günü okul tatil olup piknik düzenliyor bu süper birşey.Aiiy bak lafa daldım geç kalıcam.Koşarak son hız banyoya gittim.Tabi acele giden ecele gider misali kayıp  popo üstü bir güzel düştüm sizlanarak yerden kalkıp duşa kabine attım kendimi.

Suyu ılık bi dereceye ayarlayıp üzerimdekileri çıkarıp  suyun altina girdim.Bir güzel elidor pembe şampuanimla saçlarımı kopukleyip duruladım.(reklammi yapiyom ne .d.d)Sonra saçlarımı kremleyip bir sure beklemesi için topuz yapdım.Duş jeliyle her tarafımı keseledikden sonra en son kremli saçımı durulayip bornozuma sarınıp çıktım.

Siyah iç çamaşırlarımı uzerime geçirip koltuk altima rol-on sürdüm.

Saçlarimi kurutup düzlestirdikden sonra makyaj aynasının karşısına geçip yanaklarıma şeftali tonunda doğal bir allık ve dudaklarimada belli belirsiz kirmizi bi ruj sürdüm çok fazla bastırmadan.

Üstüme mavi bluzumu geçirip siyah pantolonum ve siyah topuklu botlarımıda geçirince tamamen hazırdım.

Oraya gidince birşeyler yiyeceğimiz için kahvaltı yapmadan çıkmaya karar verdim.Odamdan çıkıp merdivenleri hızla indim "Anneee ben çıkıyorum" diye seslendikden sonra cevap vermesini beklemden kapıyı açtım.

Ancak gördüğüm şey karşısında elim kapının kulpunda kala kaldım.

🌟

ILAH MISIN SILAH MI ?Where stories live. Discover now