11.Öfke

142 20 14
                                    

Merhaba 😊 Bu bölümü Enes'ten dinlicez.Devami bir sonraki bölümde.Bu sadece yaşananları bir tekrar etmek amaçlı.

Iki tarafında duygulari düşünceleri anlaşılsın diye olaylari her ikisinin ağzından anlatıyorum umarım bu sizi rahatsız etmiyordur ❤❤❤

Enes'ten

Hilal Fatih'i bırakmam için birşeyler söylüyordu ancak şuan hiçbirşey duyucak halde değildim.

Nasıl dokunur lan nasıl? O pis elleri önce Selin'e kiyamadığıma gözümden sakındığıma dokunmuştu.Şimdiyse o pis burnunu Hilale dokunduruyordu.Onun o papatya kokusunu nasıl içine çekerdi.Bunları düşündükçe dahada hırslanıp vuruyordum.O kokusunu içine çektiği an gözlerimin önünden gitmiyordu.

"Enes neler oluyor bırak artık çocuğu"
"Eness dedim duymuyomusun yeter noluyor bırak artık Fatih'i"

Fatih'in adının ağzından çıkmasıyla kan beynime sıçradı bakışlarımı ona çevirdim.O kadar sinirliydim ki söylenilenleri duymuyordum uzaktan uğultu şeklinde duyuluyordu.Fatihi kanlar içinde bırakıp gölet kenarına doğru hızla yürümeye başladım.

Arkamdan ne kadar seslensede dönüp göz ucuyla bile bakmadım.

En sonunda bi ağacın altında durduğumda nefes nefese yanıma yetişebilmişti.Konuşmasına müsaade etmeden hışımla ona döndüm.

Kolunu kavrayıp "Allah kahretsin Allah kahretsin sana dokunmasına nasıl izin verirsin Hilal nasıl" diye bağırmaya başladım.Öfkemi kontrol edemiyordum bir türlü sakinlesemiyordum.

Kolunu elimden kurtarıp "Sanane ha sanane Fatih'e neler yaptığını gördük" diyerek bana karşılık verdi.

"Hilal beni delirtme ne demek sanane lan sen onun kim olduğunu biliyormusun da bana savunuyorsun" diyerek tısladım.

"Lan senin babandır doğru konuş"diyerek aynı benim gibi o da tısladı.

"Hilal bak neler oluyor anlamıyorum tamam mı Selin'den sonra ilk defa bir kızı düşünerek uyudum ve yine onu düşünerek uyandım.Senin gülümsediğin şeyler benide gülümsetiyor.Sanki bana alınan bir oyuncakmışsında kimseyle paylaşmak istemiyor gibi hissediyorum"diyerek icimdekileri döktüm.

"Ne oyuncağı beee" diyerek çirkefleştiğindeyse deliricekdim ben ne diyordum o ne diyordu.

"Takıla takıla buna mı takıldın onca kelimeden sonra Hilal.Allahım sen bana sabır ver.O çocuk sana 1 metreden fazla yaklaşmıcak ha illa sen kimsin demeye devam edersen ben Fatih'i döverken sen de böyle cırlar durursun" diyince öfkesi gözlerine yansıdı.

"Bana bak Enes bey daha 2 gündür tanıdığım hayatımdaki konumu sınıf ve sıra arkadaşından fazlası olmayan bi angus benim hayatıma karışıpta söz sahibi olamaz kimle görüşüp konuştuğuma karışamaz Selin her kimse git ve ona karış" diyerek avazı çıktığı kadar bağırdığında içimde bir yerlerin yıkıldığını hissettim.Selin değerlim vazgeçilmezim cennet gözlerine kurban oldugum kız.
ILK AŞKIM...
ILK IHANETIM...
ILK MUTLULUĞUM...
ILK ÜZÜNTÜM...
ELLERİMLE TOPRAĞA KOYDUĞUM KÜÇÜĞÜM...
FATIH'IN BILE KIRLETMEYE GÜCÜNÜN YETMEDIĞI MASUMUM...

"Ölmeseydi emin ol karışırdım"diyerek Hilal'e bir kez daha bakmadan oradan uzaklaştım.

Bir kalp iki kişiyi sevebilir miydi?

🌟

ILAH MISIN SILAH MI ?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin