8.Kavga

156 19 10
                                    

Merhaba Hilal'den devam ediyoruz ☺

Hilal

Allahım bu olanlara anlam veremiyordum neler oluyor.Bende hızla ayağa fırladım.Arda Semih ve diğerleri kavgayı ayırmaya çalışsada
Enes delirmiş gibiydi.Sesimi ona bağırarak bile duyuramıyordum.

"Enes neler oluyor bırak artık çocuğu"
Ama tek bir cevap dahi vermiyordu."Eness dedim  duymuyomusun yeter noluyor bırak artık Fatih'i"

Fatih'in adının ağzımdan çıkmasıyla birden öfkeli gözlerini bana çevirdi.Korkmadım desem yalan olurdu.Onu ilk defa böyle görüyordum.O kadar sinirliydiki söylenilenleri duymuyordu.Fatihi kanlar içinde bırakıp gölet kenarına doğru hızla yürümeye başladı.

Diğerleri Fatih'e müdahale ederken bende Enes'in peşinden ilerlemeye başladım.Arkasından ne kadar seslensemde dönüp göz ucuyla bile bakmadım.

En sonunda bi ağacın altında durduğunda nefes nefese yanına yetişebilmiştim.Daha ben ağzımı açamadan hışımla bana döndü.

Sıkıca kolumu kavrayıp "Allah kahretsin Allah kahretsin sana dokunmasına nasıl izin verirsin Hilal nasıl" diye kükremeye başladı.Avazı çıktığı kadar bağırıyordu.Hem bağırması yüzünden hem de kolumun acısından gözlerim dolmaya başladı.

Kolumu elinden kurtarıp "Sanane ha sanane Fatih'e neler yaptığını gördük" diyerek bende ona karşılık verdim.

"Hilal beni delirtme ne demek sanane lan sen onun kim olduğunu biliyormusun da bana savunuyorsun" diyerek tısladı.

"Lan senin babandır doğru konuş"diyerek aynı onun gibi bende tısladım.

"Hilal bak neler oluyor anlamıyorum tamam mı Selin'den sonra ilk defa bir kızı düşünerek uyudum ve yine onu düşünerek uyandım.Senin gülümsediğin şeyler benide gülümsetiyor.Sanki bana alınan bir oyuncakmışsında kimseyle paylaşmak istemiyor gibi hissediyorum"dedi.

"Ne oyuncağı beee" diyerek çirkefleştiğimdeyse "Takıla takıla buna mı takıldın onca kelimeden sonra Hilal.Allahım sen bana sabır ver.O çocuk sana 1 metreden fazla yaklaşmıcak ha illa sen kimsin demeye devam edersen ben Fatih'i döverken sen de böyle cırlar durursun" diyince bende şarteller attı tabi.Açtım ağzımı yumdum gözümü.

"Bana bak Enes bey daha 2 gündür tanıdığım hayatımdaki konumu sınıf  ve sıra arkadaşından fazlası olmayan bi angus benim hayatıma karışıpta söz sahibi olamaz kimle görüşüp konuştuğuma karışamaz Selin her kimse git ve ona karış" diyerek avazım çıktığı kadar bağırdım.

Selin dediğim andan sonra gözlerinde bi hayal kırıklığı belirdi ve "Ölmeseydi emin ol karışırdım" dedi ve suratıma bir kez dahi bakmadan hızlıca uzaklaştı.

Allahım ben napmıştım...

🌟

ILAH MISIN SILAH MI ?Место, где живут истории. Откройте их для себя