[01]:Μου Έλειψες

9.8K 911 163
                                    


🌻Τραγούδι:Start Of Time|Gabrielle Aplin

Stormy

"Κυρία μου μπορείτε να ξυπνήσετε το αεροπλάνο θα προσγειωθεί σύντομα",άκουσα μια φωνή και άνοιξα τα μάτια μου να αντικρίσω την χαμογελαστή αεροσυνοδό.
Της χαμογέλασα και τέντωσα λιγο το σώμα μου.Κοίταξα εξω απο το παράθυρο και μερικές σταγόνες βροχής βρίσκονταν πάνω σε αυτό,ενώ ο ουρανός ηταν γκρι με μερικές ακτίνες ηλίου να διαπερνούν τα σύννεφα.

Τυπικό Λονδίνο,σκέφτηκα.

Όπως και να είχε,μου είχε λείψει.Είχα να το επισκεφτώ απο τα περασμένα Χριστούγεννα,σχεδον ενα χρόνο,καθώς οι σπουδές μου στην Βοστώνη με κρατούσαν μακριά απο αυτό τα τελευταία πέντε χρόνια.Και φυσικα βρισκόμουν μακριά απο την οικογένεια μου και το αγόρι μου.
Ο Liam ερχόταν συχνά στην Βοστώνη και έμενε περίπου μια εβδομάδα καθε φορα.Η σχεση μας ηταν ήδη μακρόχρονη οποτε σκεφτήκαμε πως η απόσταση δεν ήταν λόγος να χωρίσουμε.

Βγήκα απο το αεροπλάνο και περίμενα την βαλίτσα μου.Οπως καθε φορα ήταν η τελευταία που βγήκε και την σήκωσα βγαίνοντας εξω.Ο Liam στέκοταν με μια ανθοδέσμη και έψαχνε μεσα στο πλήθος να με βρει.Χαμογελασα οταν το βλέμμα μου συναντήθηκε με το δικό του και ετρεξα στην αγκαλιά του.

"Μου έλειψες τοσο πολύ",είπε φιλώντας αρχικά το κεφαλι μου καθώς τύλιξε τα χέρια του γύρω απο το σώμα μου και στην συνεχεια οταν ένωσε τα χείλη του με τα δικά μου.
Ένιωσα αμέσως ενα κύμα ζεστασιάς.

"Εμένα να δεις.",απάντησα και έπιασε το χέρι μου.

"Πάμε,οι γονείς σου περιμένουν.",αποκρίθηκε και κράτησε το χερούλι της βαλίτσας μου καθώς ξεκίνησε να την σέρνει προς τα εξω.

Βγήκαμε στο χώρο στάθμευσης και γρηγορα αναγνώρισα το μαύρο μινι κουπερ που ειχε αγοράσει τον τελευταίο χρονο ο Liam.Μπήκαμε μέσα και ξεκινήσαμε προς το σπίτι μου.

"Συγγνώμη που δεν μπορούσα να είμαι στην ορκωμοσία σου.",δήλωσε ένοχα και με κοίταξε.

Πριν ένα μήνα ολοκληρωσα τα πέντε χρονια σπουδών μου και εγινε η ορκωμοσία.Οι γονείς μου είχαν έρθει ο Liam,όμως δεν τα κατάφερε εξαιτίας ενός οικογενειακού προβλήματος.Οι γονεις του ήταν χωρισμένοι και συχνά προβλήματα δημιουργούνταν στην οικογένεια του.Είχα απογοητεύει που δεν μπόρεσε να έρθει,όμως προσπάθησα να είμαι κατανοητή.

Colours [Book I] Donde viven las historias. Descúbrelo ahora