Κεφ.3:"Μα είμαστε μόνο φίλοι.Νομίζω."

7.4K 844 266
                                    


5 χρόνια νωρίτερα...

Stormy

"Είναι τόσο μεγάλη ανάγκη να πάμε;Προτιμώ να έρθεις σπίτι μου να δούμε ταινία.",είπα στην αλλη γραμμή του τηλεφώνου καθώς πείραζα μια τούφα απο τα μαλλια μου και δάγκωνα την άκρη ενός μολυβιού.

"Σταμάτα να εισαι ξενερωτη ρε Stormy.Θα περάσουμε πολυ ωραια στο υπόσχομαι.Εξάλλου πρεπει να πάω με κάλεσαν τα παιδιά απο την ομάδα του χόκεϊ.Και το λιγότερο που θελω ειναι να νομίζουν οτι ειμαι βαρετός.",είπε ο Gray προσπαθώντας να με πείσει.

"Ώραια εγώ γιατί πρεπει να έρθω;Αφού εχεις παρέα δεν θα εισαι μόνος.",πρόσθεσα και σταυρωσα τα πόδια μου πανω στο κρεβάτι.

"Γιατί σε θέλω μαζί μου.Κάνε μου μια φορά την χάρη.Αν έρθεις απόψε σου χρωστάω ο,τι θες.",παρακάλεσε.

"Ενταξει αφού ειναι τοσο σημαντικό θα έρθω.Αλλά μην με αφήσεις μόνη μου καθόλου.",τόνισα και χαμογέλασα.

"Εννοείται τέλεια θα περάσω να σε παρω στις δέκα.",απάντησε και ήμουν σιγουρη οτι ενα χαμόγελο ειχε απλωθεί στο πρόσωπο του.

"Βασικά θα ερθω μόνη μου πιο αργά.Είναι τα γενέθλια του Aaron και πρέπει να βοηθήσω στο καθάρισμα.",είπα και στριφογυρισα τα μάτια μου.

"Ωραία τότε θα τα πούμε εκεί.Σε ευχαριστώ Stormy.",είπε γλυκά και εκλεισε.

Έριξα το κεφαλι μου πισω στα μαξιλάρια και κοίταζα το ταβάνι.Τα πάρτυ για εμενα δεν ηταν η αγαπημένη μου επιλογή για διασκέδαση καθώς ένιωθα σαν ψάρι εξω απο το νερό.Τις περισσότερες φορες με έσερνε ο Gray αναγκαστικά μαζί του για να κανουμε κατι "διαφορετικό" και να περάσουμε "καλά",αφου ήταν το πιο κοινωνικό άτομο στον κοσμο.
Πλησίασα την ντουλάπα μου για να βρω τι θα έβαζα σημερα.Διαλεξα ενα μαύρο παντελόνι και ενα μαύρο απλο μπλουζάκι.Επιασα τα μαλλια μου σε μια ψηλή κοτσίδα και βάφτηκα ελάχιστα στα μάτια.Ντυθηκα και κατέβηκα κατω να βοηθήσω στις ετοιμασίες των γενεθλίων του μικρού μου αδερφού.
Λίγη ωρα μετα το σπίτι είχε γεμίσει με δεκατετραχρονα που έπαιζαν βιντεοπαιχνίδια και τους συγγενείς μας.

"Που ειναι το όμορφο αγόρι σου;",με ρώτησε η γιαγιά μου που έκατσε δίπλα μου.

"Βρε γιαγιά σου εχω πει ειμαστε φίλοι με τον Grayson.",της απαντησα γελώντας.

"Εγω δεν βλεπω αυτο παντως καθε φορα που σε κοιτάει.Και ούτε με τον τροπο που τον κοιτάς και εσύ.",είπε και μου έκλεισε το μάτι της.
Ο Gray να είχε αισθήματα για εμενα;Αποκλείεται.

Colours [Book I] Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα