Κεφ.9:"Χάρηκα για την γνωριμία.Σχεδόν."

5.9K 776 111
                                    


Stormy

Δεν ήξερα πως να αντιδράσω.Να χαρώ,να δειξω ενόχληση;Αλλά γιατι να έδειχνα.Εξαλλου ο Gray ποτε δεν με είχε δει όπως εγω εκείνον.Και όπως είχε πει και εκείνος δεν ειχα μονο εγω το δικαίωμα να προχωρώ στην ζωη μου.

"Χάρηκα για την γνωριμία.",είπα με ενα χαμόγελο.
Προσπάθησα δηλαδή να το κανω να φαινεται αληθινό.
Η κοπελα που στεκοταν απέναντι μου είχε πραγματικα τις αναλογίες ενός μοντέλου.Το ύψος της ηταν πολυ κοντα στου Gray,το σώμα της γυμνασμένο και περιποιημένη στο σύνολο.Τα μπλε της μάτια μας κοιτούσαν με απορια αλλα το βλέμμα της μαλάκωσε αμέσως μόλις της μίλησα.

"Παρομοίως.Είστε φίλοι;",ρώτησε καχύποπτα και το δάχτυλο της έδειχνε εμενα και τον Gray.
Πολυ πριν καν εμφανιστείς στην ζωη του.

"Κάτι τετοιο.",απαντησε ο Grayson και πήρε μια βρεγμένη πετσέτα να σκουπιστει.
Εκεινη την στιγμη ένιωσα τοσο μικρή και τοσο αδιάφορη για εκείνον.Για εμενα εκείνος ηταν πολλα περισσότερα απο ενα απλα "κατι τετοιο".

"Μωρό μου,υποσχέθηκες σήμερα να πάμε για πρωινο.Αλλα βλεπω οτι το ξέχασες.",είπε εκεινη και σήκωσε το φρύδι της κοιτώντας εμάς τους δυο που είμασταν λουσμένοι με σιρόπι σοκολατας.

"Εγώ να φεύγω λοιπόν.Χάρηκα που σε γνώρισα και ευχαριστω Grayson.",είπα και τον κοίταξα στα μάτια.
Το βλέμμα του κενό.Κανενα συναίσθημα.Ίσως λίγες τύψεις.
Βγήκα απο το διαμέρισμα του και ξεκινησα να περπατάω στον δρομο.Ο ουρανός συννεφιασμένος έτοιμος να βρέξει.
Εβαλα την κουκούλα μου αμέσως μόλις μερικές σταγόνες βροχής άρχισαν να πέφτουν.Άραγε ο Grayson να είχε δυνατά συναισθήματα για εκεινη την κοπελα;

Σύνελθε κοπελα του ειναι.Φυσικα και εχει.

Ξεφυσηξα καθώς η βροχη ξεκίνησε να γινεται πιο δυνατη.Η αλήθεια είναι πως τον πρωτο καιρό που ήμουν με τον Liam δεν ένιωθα πολλα.O Gray κυριαρχούσε στο μυαλό μου.Και μετα απο αυτες τις πολλαπλές συναντήσεις μας φαινεται να ειχε αρχίσει παλι να παίρνει τον έλεγχο.

Εσυ κολλημένη και εκείνος δεν νοιάζεται καν.Πόσο αστείο.

Η συνείδηση μου είχε δίκιο.Εφοσον ο καθενας μας ειχε προχωρήσει στην ζωη του δεν υπήρχε χώρος για τετοια συναισθήματα.
Έβγαλα τα κλειδιά απο την τσέπη μου.Το αυτοκινητο του Liam ακόμη ελειπε οπότε υπέθεσα οτι δεν είχε γυρισει.Μπήκα στο σπίτι και κρέμασα το βρεγμένο μου μπουφάν ενώ έβγαλα γρηγορα τα ρούχα μου και γέμισα την μπανιέρα με καυτό νερό.Ετρεμα ολόκληρη απο το κρυο οποτε μονο κατι τετοιο θα με χαλάρωνε.
Μπήκα στην καυτή μπανιέρα και άφησα το σώμα μου να χαλαρώσει.Εκείνη την στιγμη σκέφτηκα εκεινη την γυναικεία φωνή που ειχα ακούσει να ειναι μαζι με τον Liam.Βυθισα το κεφαλι μου κατω απο το νερό.Πολυ πιθανόν να ήταν η Paige.Αν όμως δεν ήταν αυτή;
Η πόρτα άνοιξε και ταυτόχρονα έβγαλα το κεφαλι μου απο το μπανιο.

Colours [Book I] जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें