Κεφ.20:"Κι άλλα μυστικά;"

5.7K 743 104
                                    


Stormy

Η καρδια μου βούλιαξε στην τελευταία πρόταση του Grayson.

"Οποτε ξέρουν πως με το να πληγώσουν εσας πληγώνουν και εμενα.Για αυτό ο Liam σε τράβηξε.Επειδή τον τελευταίο καιρό έχω βγει εκτός προγράμματος.",συνέχισε να λεει και με κοίταξε με ενα βλέμμα που φώναζε τις τύψεις του.

"Τι εννοείς;",τον ρώτησα και σταυρωσα τα πόδια μου στον καναπέ,ενω ακούμπησα το κεφαλι μου στο χερι μου.

"Δεν διανέμω σωστά.Οι πελάτες μου δεν με πληρώνουν,αργώ να παω τις παραγγελίες.Ετσι,θα σε τράβαγε και θα μου έστελνε τις φωτογραφίες σου για να με απειλήσει.",εξήγησε.

"Δηλαδή ο Liam τοσο καιρό.."

"Απλά μας εκμεταλλευόταν.",με διέκοψε."Τον ξερω Stormy.Είναι αρρωστημένος,πολύ έξυπνος και δεν ξερω ποια θα ειναι η επόμενη κίνηση του."

5 χρόνια υποτιθέμενης σχέσης.Όλα ενα κόλπο για να εκμεταλλεύεται τον Gray.Πως υποτίθεται πως θα έπρεπε να νιώθω;Θυμο;Λύπη;Προδοσία..
Σηκώθηκα απο τον καναπέ και ο Grayson ταρακουνηθηκε.

"Είσαι ενταξει;",με ρώτησε.

"Δεν ξέρω.Εννοω δεν περίμενα ποτε οτι θα χωριζα με τον Liam επειδη θα με τράβαγε γυμνές φωτογραφίες...και σίγουρα δεν θα περίμενα με τιποτα να τα γνωρίζεις εσυ ολα αυτα πριν απο εμενα..",του ειπα και χαμήλωσα το βλέμμα μου.
Εκείνος σηκώθηκε και ήρθε κοντα μου.

"Grayson...πραγματικα έπρεπε να μου το πεις.Όποια και αν ήταν η κατασταση μεταξύ μας.",του είπα και έτριψα το μπράτσο μου.

"Νομιζεις πως δεν ήθελα;Ο Liam εξαρχής δεν ηθελε να είναι μαζι σου..",σχολιασε.

"Τι εννοεις;",τον ρώτησα.
Εκανε μια παύση λες και δεν έπρεπε να το ειχε πει αυτο.

"Την μέρα που μου είπες οτι ήσουν ερωτευμένη μαζι του...πιο πριν είχαμε έναν καυγά στα αποδυτηρια.Ο Liam σε πλησίασε εξαιτίας ενός στοιχήματος.Ήταν ενα στοίχημα που έκαναν όλοι οι τριτοετείς,πλησίαζαν μια κοπελα απο μια κλήρωση που έκαναν και έπρεπε μεσα σε δυο μήνες να την ρίξουν και να κάνουν σεξ μαζι της...ήσουν μια απο αυτες.",εξήγησε.
Αισθάνθηκα τοσο προδομένη.Τοτε ο Grayson υποτίθεται ήταν κολλητός μου,πως γινόταν να μου κρύψει κατι τετοιο;

"Πως μπόρεσες να μου το κρύψεις;",τον ρώτησα και τον έσπρωξα στο στήθος.

"Stormy...δεν ήθελα να σε πληγωσω και δεν ήξερα τι ήταν τοτε ο Liam.",μου είπε.

Colours [Book I] Where stories live. Discover now