Επίλογος.

6K 743 34
                                    

Αρχικά θελω να ζητήσω συγγνωμη.Ξερω σας ήρθε απότομο.Αλλα αυτο που σας εξηγω ειναι πως η ιστορια δεν τελειώνει.Η ιστορια του Γκρευ και της Στορμυ θα συνεχιστεί κανονικα.Απλα σε ενα δευτερο βιβλίο,καθώς πλεον αρκετα πράγματα θα αλλάξουν στις ζωές τους.Σας χρωστάω λοιπόν το τελευταίο κεφάλαιο αυτου του πρώτου μέρους το οποίο προσπάθησα να κανω οσο καλύτερο μπορω.Οριστε λοιπόν ο επίλογος.

Stormy

Περπατούσα ήσυχη στον δρομο μακρυά απο την παρουσία του Grayson.Τα δάκρυα έτρεχαν ασταμάτητα στα μάτια μου,ενώ το μυαλό μου βούιζε απο τις σκέψεις.

Ο Grayson ηθελε να με κρατήσει ασφαλή.Ολα τα εκανε για εμενα.

Τα λόγια αυτά επαναλαμβάνονταν ξανά και ξανά.Ίσως μονο ετσι ένιωθα κάπως καλυτερα.Κι ομως το βάρος ηταν τεραστιο και η θλίψη αμέτρητη.

Έχανα το αλλο μισο του εαυτού μου.Λες και τα σώματα μας ηταν ενωμένα και σε καθε βήμα που εκανα μακρυά του αποκολλούσα τον εαυτο μου απο εκείνον.

Ποναγα.

Πηρα μια βαθιά ανάσα και το άρωμα του γέμισε τα ρουθούνια μου.Συνειδητοποιησα πως φορούσα ακομη το μπουφάν του.
Το έβγαλα απο πανω μου και ο κρύος αέρας με χτύπησε δυνατά σε ολο μου το σώμα.

Αλλα δεν με ένοιαζε.

Το μόνο που θα με εκανε καλυτερα θα ηταν να ένιωθα τα δυνατά του χέρια να με έκλειναν στην αγκαλιά του.Να με εκανε ξανά δίκη του.

Ποσο θλιβερό να εισαι τοσο ερωτευμένος με καποιον αλλα να μην μπορεις να τον αγαπήσεις;

Ένιωθα μίζερη.

Μα φυσικα σε κάποιους άλλους το προβλημα μου θα φαινόταν μηδαμινό μπροστά στα δικά τους.Αλλά,όταν ο πρώην σου ειναι έμπορος ναρκωτικών και το αφεντικό του τον υποχρεώνει να μείνει μακρυά απο εσενα σίγουρα δεν μιλαμε για μια απλή ιστορια αγάπης και τέλους.

Και φυσικα η δίκη μας ιστορια μονο καλο τελος δεν ειχε.
Ισως το γεγονός πως είμασταν κατα καποιον τροπο υποχρεωμένοι να μείνουμε μακρυά το εκανε ολο αυτο ακομη πιο δυσκολο.

Τα πόδια μου πονούσαν.Περπατουσα δεν ξερω και εγω πόση ωρα.Διχως προορισμό.
Αληθεια που θα πήγαινα;

Συνέχισα να περπατάω με πλεον προορισμό το παλιό μου σπίτι.Κλωτσουσα τα χαλίκια μπροστά μου και κρατούσα στο χερι μου το τζιν μπουφάν του Gray μου.

Colours [Book I] Where stories live. Discover now