>> Harminchárom <<

9.8K 653 34
                                    

N I N A

*részletek Nina eddigi legjobb pizsamapartijáról*

Odébb toltuk a kisasztalt, és leültünk egy körbe. Úgy, ahogy voltunk, pizsamában, na és persze odapakoltuk a sok kaját magunk mellé, és a poharaink is ott vártak minket az asztalon.

- Önbizalom-tréning. Erre van szükséged - jelentette ki Jess.

- Hogy mire? - kérdeztem vissza döbbenten.

- De előbb ki kell találnunk, hogy hol ment félre az egész - szúrta közbe Ginger.

- Hogy érted? - kérdezte Becca. Érdeklődve fordultam Ginger felé, hátha végre valaki elmagyarázza, hogy mi folyik itt.

- Egy gyerek önbizalom hiányosan születik? - tett fel egy költői kérdést. - Nem! Szóval kellett lennie egy pontnak, ahonnantól Nina nem volt elég magának.

- Jogos - bólintott Jess.

- Mikor érezted magad utoljára olyannak, hogy jöhet bármi, te megbirkózol vele? Hogy nem érdekelt mások véleménye? Hogy egyedül is teljesen boldog voltál?

- Honnan tudjátok, hogy nem így érzek? - hunytam le a szemem fájdalommal, mert már a könnycseppek ott voltak a szemem sarkában.

- Nina - bújt közelebb hozzám Jess, aki addig is mellettem ült. - Tudom, hogy néha úgy tűnt, nem érdekelsz minket, és nem törődtünk veled, de mindigis a barátunk voltál. Hidd el, figyeltünk rád - fejezte be, és oldalról átölelt, a fejét a vállamra hajtva.

- Ó, naa, gyertek ide! - mondtam akadozva, egy ötös nagy ölelésbe húzva őket. - Annyira szeretlek titeket!

- Sajnálom, hogy úgy érezted, nem számíthatsz ránk, Nina. Ne haragudj ránk - suttogta szomorúan Lucy.

- Én is úgy szeretlek titeket! Az összes idegesítő hibátokkal együtt - nevetett Ginger.

- Na jó, elég a nyáladzásból - nevettem fel én is, majd elengedtük egymást, aztán kaptam egy zsepit Beccától, hogy abba töröljem könnyes arcomat.

- Szóval? - biztatott Ginger, hogy válaszoljak a kérdésre, amit feltett az előbb.

- Fogalmam sincs - vontam vállat. - Hol szoktam én ezen gondolkozni?! Ma estig eszembe se jutott... Azt sem tudtam, hogy ilyen kevés az önbizalmam, meg hogy ennyire nem szeretem magam! - sóhajtottam, továbbra is magamban tartva a Self-LoveProject ötletét. Azt tudtam, hogy nem szeretem magam, na de hogy ennyire... Ahogy a lányok megfogalmazták, számomra egy teljesen más dimenzióba emelte az egészet.

- Tudjátok, mi jutott eszembe? - kérdezte Becca a szőnyegen tartva a szemét. Az utóbbi pár percben csendes volt, ami kezdett gyanússá válni. - Tudjátok, volt az a Zack nevű srác, aki tetszett Ninának.

- Nem akarok róla beszélni! - rázkódtam meg azonnal. - El akarom felejteni még az emlékét is, utálom, utálom, utálom! - ráztam meg a fejem erőteljesen, és még a hideg is végigfutott a karomon.

- Itt már lehet valami - ráncolta a szemöldökét Ginger, ahogy rámnézett.

- Erről beszélek! Zack és Nina között akkor nem történt semmi... Mi van, ha Nina ezt úgy élte meg, hogy kevés volt hozzá?

- És utána össze is jött azzal a Kiarával... - tette hozzá Jess, mintha megsajnált volna engem.

- Azóta Nina nem is beszélt olyan fiúkról, akik tetszenek neki, nem? - kérdezte Becca.

- Pedig tuti van olyan! - csettintett idegesen Jess.

- Egyedül Logan volt más - gondolkozott el Lucy.

OfflineWhere stories live. Discover now