13.rész "..., Faith-en megismertem Harry pólóját."

788 88 49
                                    

Louis szemszöge:

Másnap reggel fáradtan és dühösen keltem. Legszívesebben a falba vertem volna a fejemet, amiért ekkora barom vagyok.

Tegnap este a hugom hatalmas pofonja után teljesen észhez tértem. Meg akartam keresni, hogy beszéljek vele, de a többiek nem engedték. Nem akarták, hogy mégjobban összetörjem.

Nem kicsit lettem ideges, amikor estefelé Harry a kezébeb hozta be a házba. Azt mondta beszélgettek, és elaludt, ezért felvitte az emeletre.

Mérhetetlenül szégyellem magam, amiért kezet emeltem egy lányra, ráadásul pont rá... És amiket mondtam neki.... Teljesen megértem, ha ezek után megutál.

Miután kikászálódtam az ágyból, lefelé indultam. A ház csendes volt, hiszen csak hét óra volt.

Mégis, amint beléptem a konyhába, egy nevetgélő párossal találtam szembe magam. Harry és Faith éppen palacsintát sütöttek, de nem is ez volt a bosszantó. Harry-n csak egy rövidgatya volt, Faith-en meg megismertem Harry pólóját.

Faith kuncogva boxolt Harry vállába, nekem meg összeszorult a szívem.

Gyorsan kiléptem a helyiségből, mielőtt meglátnak. Hogy lehet ezek után boldog? Konkrétan tegnap mondtam a szemébe, hogy egy kurva!

Legszívesebben a falhoz vágtam volna valamit mérgemben, de nem tettem. Inkább visszamentem a szobámba, és magamban tombolva csaptam be magam után az ajtót.

Faith szemszöge:

Harry mellett jobban érzem magam. Egy kis ideig elfelejtem a godjaimat, és mindig felvidít a kis gödröcskés mosolya.

Félreértés ne essék, nem vagyok szerelmes belé. Szimplán csak jól esik, hogy mellettem van valaki.

Miután Harry-vel nem kis rendetlenséget hagyva magunk után megcsináltuk a palacsintákat, megtöltöttük őket és enni kezdtünk.

Evés közben is csak Louis-on járt az eszem. Haragudnom kéne rá, és haragszok is, de meg akarok neki bocsájtani. De ha megbocsájtok neki, akkor megint ki fogja játszani a bizalmamat? Megint a fejemhez fogja vágni ezeket a dolgokat?

Miután befejeztük a reggelit feltakarítottunk, és beraktuk a tányérokat a mosogatóba.

-Én felmegyek rendbe szedni magam-mondtam, miközben a mostmár tiszta konyha közepén álltam.

-Nyugodtan. A srácok felvitték a cuccaidat a vendégszobába!-mosolygott rám.

Visszamosolyogtam rá, és elindultam az emeletre.

Végigmentem a folyosón, de az egyik ajtónál megálltam. Egyszerűen meg kellett állnom.  Tekintetemet Louis szobájának az ajtajára vezettem.

Késztetést éreztem, hogy benyissak, de nem tehettem meg. Most neki kell megtenni az első lépéseket.

Így hát továbbmentem, és próbáltam ellenállni a késztetésnek, hogy visszaforduljak.

******

Fél óra múlva egészen emberien néztem ki. A hajamat megmostam, és meg is szárítottam, némi sminkkel eltüntettem a szemem alatti karikákat, és fel is öltöztem.

Amikor mindennel végeztem, kijöttem a szobámból, és a nappaliba indultam. A jelek szerint a srácok már lent voltak, mert a videójáték hangja idáig hallattszódott.

Amikor a lépcsőhöz értem hirtelen egy kéz ragadta meg az enyémet, és maga felé fordított.

Nem volt semmi időm reagálni, mert a következő pillanatban az illető már a falhoz szorított, és már csak a puha ajkakat éreztem az enyémeken.

Nem volt semmi időm reagálni, mert a következő pillanatban az illető már a falhoz szorított, és már csak a puha ajkakat éreztem az enyémeken

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

________

Guys életemben nem írtam még egy hétvége alatt ennyit xd

Mindegy, ha teszett hagyj nyomot magad után!

Anna xx

Just stay here with me [L.T.] (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now