-2. Yasmine and her perfect idea

26 6 2
                                    

Pov Noor

Hoe? Hoe kon ik zo damn dom zijn?

Dat is de vraag die nu al maanden in mijn hoofd rond zweeft. Hij gaf me alles, alles wat ik wou en ik kon het maar niet zien. Mijn vriendschap met Yasmine in het diepste van de diepste oceaan geweest door hem en ik kon maar niet naar boven zwemmen.

'Okay ik ben er klaar mee' zegt Yasmine waardoor ik opschrik en merk dat mijn wangen nat zijn. 'Wat' vraag ik hees en droog mijn wangen af met de rug van mijn hand. 'Je gaat me alles vertellen, want ik heb het gevoel dat je me niet alles hebt verteld' zegt ze en komt naast me op mijn bed liggen.

Tranen komen opzetten en Yasmine trekt me in een knuffel. 'Noortje toch' zegt ze zacht en wrijft over mijn hoofd. 'Wat heeft die eikel je toch allemaal aangedaan' zegt ze zacht en veegt mijn wangen droog.

'Aan het begin was hij zo lief, maar daarna wou hij dat ik andere dingen ging doen. Natuurlijk deed ik de dingen niet zoals stelen en dingen doen op andere gebieden, maar daardoor werd ik wel geslagen' zeg ik zacht en Yasmine kijkt me verbaasd aan. Ze had dit niet aan zien komen, en geloof me, ik 6 maanden geleden ook niet. Toen was Boaz nog een sukkel die het ene meisje na het andere meisje had en nu ben ik 1 van die meisjes.

'Hey, ik heb een plan' zegt Yasmine als we in stilte aan een pizza eten. 'Vertel' zeg ik zacht en kijk haar aan. 'We gaan gewoon overal hem op blokkeren en verwijderen en hem negeren. En we gaan gewoon extra veel tijd met z'n tween doorbrengen' zegt ze opgewekt. 'Ja goed plan' zeg ik en schenk haar een glimlach, dat is het minste wat ze nu verdient. 'De eerste stap na een gebroken hart is gezet' zegt ze en laat een grinnik horen. Ik kijk haar vragend aan. 'Je glimlachte net naar me' zegt ze trots en ik lach even met haar mee. 'Ik heb eindelijk mijn vriendinnetje terug' zegt ze blij en sta op en geef haar een knuffel. 'Niemand komt ooit nog tussen ons' zeg ik en steek mijn pink op. 'Pinky Promise' zeg ik. 'Pinky Promise' zegt ze terug en steekt haar pink om die van mij. 'Okay dan kan nu onze meiden avond officieel van start gaan' zegt Yasmine en ik lach en samen wassen we af.

Een paar uur later zitten we te huilen om een slechte chick flik waar ik de naam niet eens van weet, maar ik ben zo emotioneel dat elke kus een traan oplevert. Van binnen vloek ik mezelf vol en laat me tegen Yasmine hangen.
En niet veel later val ik in slaap.

----
Hey lezerss,

Ik heb een nieuw boek op mijn account happyasniall Het heet The Bar.
Een jongen en een meisje leren elkaar kennen in een karaoke bar en dan gebeuren er een heleboel leuke en minder leuke dingen.
Het lijkt me leuk als je een kijkje neemt!

Kusjes mij

She's Not AfraidWhere stories live. Discover now