-3. That's my new girl

19 4 0
                                    

Pov Yasmine

De volgende ochtend word ik wakker van geschreeuw. Als ik mijn ogen open zie ik dat de tv aan staat die ik snel uitdruk. Door de stilte word Noor wakker en ze zich tegen me aan knuffelt. Ik ben blij dat ik mijn vriendin terug heb maar hoe, is toch een ander verhaal.

'Zullen we gaan shoppen' vraag ik onder het ontbijt en Noor knikt. 'Lijkt me een goed plan' zegt ze en ik krijg een glimlach op mijn gezicht.

'Oke, allebei een zwarte skinny met zwart t-shirt en ons leren jasje en onze witte Nike Air Force en we kunnen gaan' zegt Noor. Ze is ons favoriete kledingsetje nog niet vergeten, waardoor ik haar knuffel. 'Ik laat je nooit meer zomaar aan een jongen over' mompel ik en ze glimlacht kleintjes. 'Dankjewel voor alles Yas, ik had me geen betere vriendin kunnen voorstellen' zegt ze en pakt me nog strakker vast. 'Ik hou van je' zeggen we tegelijk en lachen erom. 'Kom dan gaan we, anders hoeven we niet meer' zeg ik en pak mijn portemonnee en doe die in mijn tas. Noor volgt mijn voorbeeld en samen lopen we naar buiten en stappen in mijn kleine auto.

Zodra we in het centrum aan zijn gekomen, parkeer ik mijn mini en stappen we uit. 'Nou, waar wil je naartoe? Jij mag kiezen.' Mel glimlacht naar me en vanbinnen begin ik me trots te voelen, ik krijg haar hier wel doorheen. 'PRIMARK BIATCH!' Schreeuwt ze en ik schiet in de lach terwijl een aantal mensen ons raar aankijken. 'Sorry mensen, break-up verwerking.'

'OMG, deze is te perfect.' zeg ik enthousiast wanneer ik een lichtroze trui tevoorschijn haal. 'Hebben ze ze ook in het zwart?' 'Noor, je moet niet alleen zwart dragen in het leven' Ze rolt met haar ogen. 'Het is maar goed dat jij geen psychologen opleiding gaat doen' Ik lach sarcastisch en loop naar de broeken. 'Gelijk heb je, als het goed is zit ik over precies een jaar in New York baby.' Noor's glimlach verdwijnt even. 'Yas, het spijt me zo, dat was ik helemaal vergeten, heb je al iets gehoord?' Ik schud mijn hoofd. 'Maakt niet uit, en nee, ik heb nog niks gehoord helaas, ik ben al iets anders aan het zoeken, maar heb dus totaal geen idee.' 'Dat komt later wel, eerst naar de starbucks.' Ik begin te lachen en geef mezelf een facepalm terwijl Noor de helft van haar kleren laat vallen als ze naar de kassa rent.

'Over jongens gesproken, heb jij al wat op het oog?' Ze wiebelt met haar wenkbrauwen en ik rol met mijn ogen. 'Mocht je willen, ik zoen pas met iemand, als ik er zin in heb.' 'Yas, serieus?' 'Heel serieus. Ik ga niet zoenen met de eerste de beste terwijl ik diegene misschien nooit meer zie daarna.' Meteen nadat de woorden mijn mond hebben verlaten sla ik een hand voor mijn mond, lekker bezig Yasmine. Noor's ogen vullen met tranen. 'Sorryknorrie.' zeg ik zacht en ze lacht weer even. 'Is niet jouw schuld, ik moet er gewoon over heen komen.' 'En ik ga je daarbij helpen!' Zeg ik en ik sla een arm om haar heen, geen enkele jongen gaat ons nog tegenhouden!

She's Not AfraidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu