-6. Life sucks when you don't have money

16 2 0
                                    

Pov Noor

'Nora' vraagt Harry. 'Wat was dat' vraag hij. Ik kijk naar hem en naar Yasmine en Niall. 'Ik had verkering met hem' mompel ik. 'Met zo'n klootzak' vraagt Niall. Ik glimlach licht. 'Ja, i know maar hij was lief en hij was er voor me' mompel ik. 'Waarom is het nu uit' vraagt Niall zacht. Tranen ontstaan in mijn ogen en ik kijk naar Yasmine, die mijn hint snapt. 'Hij heeft een ander. Maar ze was zo sterk want ze heeft zich zo lang van de diefstal af kunnen houden, toen ze ermee begon wou ik niets meer met haar te maken hebben, en ik zal mezelf nooit vergeven dat ik haar in de steek heb gelaten. De laatste maanden groeiden we steeds verder uit elkaar. Gelukkig kon Noor zichzelf terug vinden voordat ze echt een slet werd' zegt Yasmine en slaat haar armen om me heen. 'Samen komen we er wel, misschien hebben we alleen even vakantie nodig' zegt ze.

'Maar even over die vakantie' zegt Harry. 'Beter gaan we mee' zegt hij tegen Niall. 'Als dat mag' vragen ze tegelijk waardoor ik grinnik. 'Tuurlijk' zeggen we blij. 'Waar gaan we heen' vraag ik. 'Beter naar een warm land' zeg ik meteen. 'Misschien Spanje of Miami of L.A.' zegt Yasmine. 'Ja en daar gaat m'n spaarpotje' roep ik. 'Ah dat word de beste vakantie ooit' roept Yasmine. 'Laten we dan meteen naar L.A gaan' zeg ik en de jongens knikken. 'Eindelijk weer surfen' zeg ik blij. 'Jaaa' zegt Yas blij. 'Oeh surfchicks' zegt Niall en Harry en Niall schieten in de lach.

Yasmine en de boys zetten me af bij mij huis. Ik geef ze allemaal een knuffel en we spreken af om zometeen te appen over de vakantie, ik heb er nu al zin in.

Pov Yasmine

Nadat de jongens me bij mijn huis hebben afgezet doe ik snel de deur open. Zodra ik het huis binnen stap is het een drukte van jewelste, what's new? 'I'm home!' Roep ik om boven het geluid uit te komen. Tja, wat moet je als je een broer een zusje en drie broertjes hebt. Ik schop mijn schoenen uit en loop snel naar de keuken waar mijn moeder staat te koken zoals gewoonlijk. 'Hoe was school?' 'Wel goed, we hebben trouwens twee nieuwe jongens in de klas, ze zijn vet aardig, die Harry is het zelfs met me eens over dat drie dagen weekend gedoe.' 'Ja, hij is ook de enige.' Zegt Roy, mijn broer, lachend terwijl hij de keuken komt binnenlopen en hij op het aanrecht springt. Ik rol met mijn ogen. 'We zijn niet allemaal zo lomp als jij, jij zou zoiets niet eens kunnen bedenken.' 'Klopt, maar dat hoef ik ook niet te doen, daar ik heb ik jou al voor.' Hij gaat met zijn hand door mijn krullen terwijl mijn moeder begint te lachen.

'Trouwens, kan ik met Noor en de jongens op vakantie naar LA?' Vraag ik op mijn liefste toon terwijl Tom zijn ogen groot worden. 'Daar heb je toch hollywood?' Ik knik, lachend om zijn reactie. 'Yas, hoe graag ik het je ook zou gunnen, je weet dat het niet gaat, zoiets kan ik me niet veroorloven, we hebben elke cent die ook jij verdient hard nodig en dan komen we nog steeds niet rond.' Ik zucht, ik had het kunnen weten. 'Maakt niet uit mam, niks aan te doen. Life sucks when you don't have money.'
Nu nog tegen Noor en de jongens zeggen...

She's Not AfraidWhere stories live. Discover now