-11. I'm sorry?

9 2 0
                                    

Pov Yasmine

Deze avond bij Noor heeft me goed gedaan. De drank is al weer uit mijn lichaam omdat Bram het af heeft gepakt. In hoog tempo fiets ik naar mijn werk. Ik moest van half negen tot elf uur nog werken en daarna mag ik naar huis.

Na het werk fiets ik snel naar huis en word daar begroet door Roy en mam. 'Ik ga meteen slapen, weltrusten'. 'Slaaplekker lieverd' zegt mam. 'Trusten nerdje' zegt Roy en haalt zijn hand een keer door mijn haar waardoor ik zuchtend mijn ogen rol en naar boven loop. Ik kleed me om en poets mijn tanden. Daarna ga ik in bed liggen en staar naar het plafond.

Na een paar minuten kom ik tot de conclusie dat ik morgen Harry's verhaal wil horen. Misschien bedoelde hij het wel helemaal niet zo. Maar als ik weer denk hoe hij vandaag mij Britney en Melissa zat komen de tranen weer terug. Hij leek er van te genieten dat ze hun shirtjes steeds verder omlaag deden.
Ik draai me om en probeer mijn snikken in te houden. Al snel val ik in een onrustige slaap.

De volgende ochtend word ik wakker met koppijn en voel ik nog steeds een brok in mijn keel. Ik gooi mijn benen over de rand van mijn bed en staar naar de gordijnen waar de zon doorheen probeert te schijnen. De bel gaat beneden en ik schrik op. Snel ren ik naar beneden maar Zack was me al voor en midden op de trap kom ik Noor al tegen. 'Hey skattepatat' zegt ze opgewekt. 'Wow wat zie jij eruit' mompelt ze meteen daarna. 'Thanks' brom ik en draai me om om weer naar boven te lopen. Noor loopt achter me aan en ik loop naar de badkamer om me klaar te maken. Noor gooit mijn outfit op bed, die ik aantrek. Daarna stap ik snel in mijn lage blauwe all stars en fietsen we in hoog tempo naar school.

'Weet je, eigenlijk ben ik altijd degene die op tijd is' glimlach ik en Noor knikt. 'Wat ga je doen met het Harry probleem' vraagt ze. Ik haal mijn schouders op. 'Ik denk dat ik zijn kant van het verhaal wil horen' zeg ik. 'Dat lijkt me een goed plan' zegt Noor en slaat haar armen om me heen. Snel pakken we onze tassen van de fiets en rennen de school in. We rennen de kluisjes voorbij en lopen meteen het lokaal in. 'Noor en Yasmine, waar komen jullie vandaan' zegt mevrouw Trello van geschiedenis. 'Van huis, en de peuterspeelzaal, ik moest mijn broertjes nog snel brengen' verzin ik snel. 'En wij fietsen altijd samen dus ik was mee' zegt Noor en ze knikt. 'Laatste keer' zegt ze streng en we ploffen snel neer.
'Wanneer zie je Harry' vraagt Noor na een tijdje. 'Na deze les, bij scheikunde' zeg ik. 'Red jij je alleen met Niall' vraag ik. 'YASMINE, STILTE' roept mevrouw Trello. 'Yes madame' mompel ik sarcastisch waardoor Noor in de lach schiet maar zich stil houd.

She's Not AfraidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu