-15. You wear Glasses?

8 2 0
                                    

Pov Noor.

'Oke, wie de fuck ben jij en wat heb jij met mijn beste vriendin gedaan?' Vraagt Yasmine sarcastisch als ik aan kom fietsen en ik rol met mijn ogen. 'Laat me ik heb koppijn' 'Heb je nog zolang zitten leren?' Ik haal mijn schouders op. 'Viel wel mee, en jij?' 'Ik geloof dat het rond half 3 was toen ik in bed lag' Mijn ogen worden groot en ik kijk naar haar, ze ziet er hetzelfde uit als altijd. Wat the? 'Hoe kan je er dan nog zo perfect uitzien?!' We komen aan in de fietsenstalling en een paar mensen kijken ons raar aan omdat ik begin te roepen. 'Uhm, heel veel koud water geloof ik?' Ze zegt het meer als een vraag dan een antwoord en begint te lachen. 'Kom dan gaan we naar de kluisjes'

'Jongens hebben jullie het al gehoord?' Harry en Niall komen aanrennen en Yasmine rolt met haar ogen. 'Wat? Dat we meiden zijn in plaats van jongens' Ik grinnik en sla mijn kluisje dicht. 'Er is een of andere staking van een bestuur die de tentamens maakt dus zijn alle tentamens verzet naar volgende week' Niall springt hyper op en neer en Yasmine zucht. 'Daar heb ik niet tot half 3 voor zitten leren' Ze geeft haarzelf een facepalm en Harry praat verder. 'Het nadeel is wel dat we daardoor deze week nog gewoon les hebben, niet dat we veel gaan doen verwacht ik, waarschijnlijk gaat toch iedereen alleen maar leren' 'Kunnen ze ons dan niet gewoon in het studielokaal droppen ofzo?' Ik zucht geïrriteerd en naast me slaat Yasmine haar kluisje ook dicht. Op dat moment gaat de zoemer. 'Nog een geluk dat we nog samen wiskunde hebben' Zeg ik en we lopen met zijn vieren naar wiskunde. halverwege stop ik. 'guys' roep ik geschrokken. 'wat' zeggen ze allemaal tegelijk. 'We zouden vrijdag naar L.A. vliegen' zeg ik met grote ogen. 'Ik cancel de vlucht wel en verplaats die naar volgende week, no worries Noor' zegt Harry. En we lopen naar wiskunde..

Het is chaos in de klas, volgens Yasmine dan. De leraar is het lokaal uitgelopen en het enige wat iedereen doet is met pennen gooien en praten. 'Hoe moeten we met dit kunnen leren?' Hoor ik Yasmine achter me mopperen. 'Niet' Zegt Niall nonchalant en hij legt zijn voeten gekruist op tafel. Yasmine zucht en ik volg Nialls voorbeeld. 'Als dit zo de hele week gaat duren kan ik het wel overleven denk ik' Niall en Harry beginnen te lachen terwijl Yasmine zucht en wat onverstaanbaars mompelt. Ik heb wel een beetje medelijden met haar, maar tegen relaxen kan het niet op. Misschien ben ik aan het eind van de week dan wel van mijn hoofdpijn en verschrikkelijke bril verlost.

She's Not AfraidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu