-8. You're crazy af.

10 2 0
                                    

Pov Yasmine.

'Ik betaal jouw vakantie' zegt Harry hees. Kippenvel spreid zich over mijn lichaam. De woorden zinken bij me naar binnen. Voordat ik kan zeggen dat ik het zelf wil betalen kust hij me. Zijn zachte lippen die naar mint proeven, kussen me.
Langzaam trek ik terug. 'Dat kan ik niet van je aannemen' fluister ik. 'Geld is geen probleem Yasmine. Het lijkt me leuk om met z'n vieren op vakantie te gaan, het gaat leuk worden, vier vrienden met elkaar in Miami of Los Angeles' zegt hij en laat zijn hand op mijn arm liggen. 'Ik denk erover na, en zal het aan mijn moeder vragen oké' zeg ik en hij knikt. 'Kunnen we die kus alsjeblieft vergeten' vraagt hij. Ik knik. 'Dat lijkt me beter' zeg ik. Samen lopen we naar de deur maar ik stop als ik een bekend gezicht zie. Heel bekend en ik begin te grijnzen. 'Omijngod' roep ik en geschrokken kijkt ze op. 'Fuck' mompelt ze. Met een grijns op mijn gezicht loop ik naar haar toe. 'Omijngod Noor wat doe jij in een bibliotheek' vraag ik geschokt. 'Ik zoek een boek uit' vraagt ze en ik grinnik. 'Die is goed' zeg ik en wijs "Vrije Val" aan. 'Thanks' fluistert ze en glimlachend loop ik met Harry de bibliotheek uit.

- 2 maanden later -

'Guys ik kan volgende week niet mee naar L.A.' zeg ik. Het valt stil rond de tafel. 'Maar je had je werk geld toch opzij gelegd' vraagt Noor. 'Ja klopt, maar gister is de wasmachine kapot gegaan' zucht ik. 'Mijn bod geld nog steeds' fluistert Harry. Niall en Noor kijken ons vragend aan en Harry verteld zijn aanbod. 'Doen.' zegt Niall. 'Harry kan zijn geld missen als kiespijn en je moeder kan een nieuwe wasmachine kopen' zegt hij en ik glimlach zwak. 'Mijn moeder wil jullie ook eerst ontmoeten voor we samen op vakantie gaan' zeg ik. 'Dan gaan we vanmiddag met z'n allen langs je huis' zegt Noor en de jongens stemmen in. 'Kom op Yas, samen komen we er wel' zegt Noor en slaat haar armen om me heen. Ik glimlach en sla mijn armen ook om haar heen. Ze is knettergek, vervelend, grappig, dom, raar maar ook super lief en de beste vriendin ooit.
Ik kan niet wachten om met haar over de golfen te surfen en dagjes op het strand te liggen.

'S middags fietsen we met z'n vieren naar mijn huis. Noor en ik fietsen voorop zodat we ongelukken kunnen voorkomen omdat de jongens de weg niet weten. De fietsen zetten we voor het huis neer en ik open de deur. Meteen komen Tom, Zack en Roy naar me toe en geven me een knuffel. Ik knuffel ze terug en sta dan op. 'Waar is mama' vraag ik. 'In de keuken met een smurf' zegt Zack en ik loop fronsend naar de deur waar ik een medewerker vind van een of ander bedrijf die de nieuwe wasmachine komt installeren. 'Mam heb je even' vraag ik en ze knikt. Noor is samen met Harry en Niall naar de woonkamer gelopen en zitten nu op de bank. 'Mam dit zijn Harry en Niall, en Noor maar die kende je al natuurlijk' zeg ik. 'Hallo jongens, willen jullie wat drinken' vraagt ze en ze knikken. 'Ik help u wel' zegt Harry en ze glimlacht dankbaar. Samen lopen ze naar de keuken wacht ik nerveus op het drinken. Als ze terug komen komt Harry naast me zitten en fluistert me in dat het geregeld is. 'Huh hoe' vraag ik en mijn moeder glimlach naar me. 'Yasmine, je hebt de afgelopen jaren in de zomervakantie thuisgezeten of gewerkt, je mag genieten van deze tijd met je vrienden' zegt ze en ik sta op en geef haar een knuffel. 'Thanks mam.'

She's Not AfraidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu