-5. Noralinde?

15 3 0
                                    

Pov Noor

'Dus' zeg ik en kijk naar het blad voor me waar de cijfertjes staan te dansen. 'Dus, Noralinde?' Vraagt Niall. 'Alsjeblieft zeg' mompel ik. 'Zeg alsjeblieft gewoon Noor' zeg ik en kijk opzij. Zijn zeeblauwe ogen doorgronden die van mij en een kleine glimlach breekt door op mijn gezicht. 'Snap jij dit' vraag ik als ik uit mijn staarsessie ben ontwaakt. 'Nee, scheikunde is niet echt bepaald mijn ding' zegt hij. 'Same here' mompel ik en gooi het groene goedje bij het blauwe waardoor er schuim ontstaat. 'Oh shit' mompel ik. 'Achteruit' roept Niall als het ineens omhoog komt. Het schiet omhoog en komt daarna terug. Meneer de Graaff rent naar ons toe. 'Alles goed' vraagt hij en ik knik. Ik moet een grijns onderdrukken en kijk naar Niall. Ik schiet in de lach en meneer De Graaff kijkt ons chagrijnig aan. 'Ga je maar melden' zegt hij nors. 'Maar meneer het ging per ongeluk' zegt Niall lachend. 'Ga jij maar met haar mee, dan kan ze je meteen de weg wijzen' zegt hij boos. Zijn gezicht is rood en zijn aderen kloppen in zijn nek. Lachend lopen we het lokaal uit. We gooien onze lapjassen op de kapstok en ik stuur een luchtkusje naar Yasmine waardoor meneer de Graaff stampend naar de deur rent en wij snel door de gangen naar de directeur rennen. Ik duw Niall de goede kant op waardoor hij valt. Lachend trek ik hem overeind en lachen we onschuldig naar andere leraren.

'Zo wat komen jullie doen' vraagt meneer Huizen. 'Um ja' mompel ik en schuifel met mijn voeten en kijk naar mijn afgetrapte witte all stars. 'Ik ben dus niet zo goed in scheikunde, dus ik goot het verkeerde kleurtje bij de verkeerde olie en toen kwam er dus heel veel schuim omhoog en meneer de Graaff werd boos omdat we erom moesten lachen' mompel ik. 'Okay, nou dan kom je de les niet meer in verwacht ik. Ga maar naar de aula en schrijf deze regels 20 keer over. Meneer Horan voor u geld hetzelfde' zegt meneer Huizen en we nemen het papier aan en lopen weer naar buiten. We lopen naar beneden, ik loop naar de picknicktafels en ga op de tafel zitten met mijn papieren op schoot en begin met schrijven. Niall gaat op de bank zitten naast mijn voeten en begint ook te schrijven. Ik grinnik als er nog een stukje groen schuim in zijn haar zit. Met mijn duim en wijsvinger wil ik het eruit pakken maar hij trekt zijn hoofd weg. 'Wat the hell doe je' vraagt hij. 'Er zit schuim in je haar' lach ik. 'Oh' zegt hij en steekt zijn hoofd naar me uit. Ik pak het eruit en gooi het op de grond.

Na een kwartier zijn we eindelijk klaar. 'Jesus mijn handen zijn nu helemaal dood' mopper ik en haal mijn wafels uit mijn tas. 'Ook een' vraag ik en Niall knikt. Ik geef hem er een en stop een stukje van die van mij in mijn mond terwijl Niall gewoon zijn tanden erin zet.
'Waarom zit jij bij Scheikunde als je het niet kan' vraag ik na een tijdje. 'Harry is de nerd' zegt hij en ik lach. 'Yasmine ook, om gek van te worden' zeg ik lachend. 'Weekend moet drie dagen duren' mompelen we tegelijk. 'Noway' roepen we tegelijk. 'Wat' zeggen we verbaasd. 'Dit is eng' mopperen we. 'Okay, stoppen nu' zeggen we. 'Heyy schatjes' zeggen Yasmine en Harry en komen bij ons zitten. 'Heyy' zeggen we tegelijk waardoor we elkaar aankijken en in de lach schieten. 'Wat hebben we gemist' vraagt Yasmine. Lachend schud ik mijn hoofd. 'Niall zegt hetzelfde als mij' zeg ik lachend. 'Nee jij zegt hetzelfde als mij' zegt hij. 'Nee' 'ja' 'nee' 'ja' 'ja' 'nee' 'Ha got ya' roept hij blij. Hij verslikt zich in een stukje wafel en ik schiet in de lach. 'Okay' mompelt Harry. 'Maar we zijn vrij dus wat zullen we doen' vraagt Yasmine. 'Het is lekker weer dus we kunnen naar het park gaan ofzo' vraag ik en Yasmine knikt vrolijk. 'Gaan jullie mee' vraag ik en de jongens knikken. 'Okay' zeggen we en lopen naar buiten. 'Wij hebben alleen wel een fiets, nemen we die mee' vraagt Harry. 'Ja is goed dan shotgun ik achterop' zegt Yasmine.
Lachend zitten we even later achterop en fietsen we naar het park. Yasmine en ik wijzen de weg en krijgen de slappe lach als we bijna tegen elkaar aan botsen.

Pov Niall

We zitten langs de kant van een meer in het park en genieten van het lekkere weer.

'Ah kijk eens wat leuk Daan, Noor heeft alweer een nieuwe boy' zegt een jongen en lachend lopen ze voorbij. Yasmine loopt rood aan maar houd zich in. Wat is hier aan de hand? Noor staart naar haar afgetrapte witte all stars. 'Hij is het niet waard' mompelt Yasmine en slaat haar arm om Noor. Harry en ik kijken elkaar aan en daarna naar Noor en Yasmine.

She's Not AfraidWhere stories live. Discover now