-9. A broken heart already?

7 2 0
                                    

Pov Yasmine

'We gaan gewoon naar L.A.!!' Gil ik en ik spring op van de bank. Ik spring in Harry's armen en hij draait me lachend rond. Hij houdt me stevig vast en ik vergeet helemaal waar ik ben, totdat ik mijn broer hoor kuchen. 'Ja, dat is wel weer genoeg voor vandaag, Yas' Ik lach om zijn reactie en laat Harry blozend los. 'Anyway, morgen in de pauze overleg?' Stelt Niall voor en ik kijk hem verbaasd aan. 'Waarom dan pas?' Hij legt zijn arm om Noor heen, ik zie dat ze het niet fijn vind, maar ze er ook niks tegen durft te doen. 'Wij hebben besloten om lekker te stoppen met scheikunde.' 'Precies dat' lacht Noor en ik kijk haar met medelijden aan. 'Nou, dan maar in de pauze' lacht Harry en hij slaat zijn armen opnieuw om me heen, god waarom is hij zo geweldig?

Pov Noor

De volgende dag fiets ik samen met Yasmine naar school. 'Dus jij en Harry' begin ik en peil Yasmine's gezicht. Een kleur komt op haar wangen en ik juich van binnen. 'Yas wat is er gebeurd tussen jullie' vraag ik. 'We hebben gekust' zegt ze vragend, kijkend naar mij hoe ik zal gaan reageren. 'Omijngod' roep ik en geef een ruk aan mijn stuur als ik bijna tegen een auto aan knal. Lachend rijden we het schoolplein op en zetten onze fietsen in de stalling. Kletsend over Harry en de vakantie lopen we naar binnen en schuiven bij Harry en Niall aan aan de tafel. Precies wanneer we bij ze aan tafel willen gaan zitten, gaat de zoemer en ik zucht. 'Ik heb economie.' 'Ik scheikunde' zucht Yasmine en haar ogen worden groot. 'Dit wordt gewoon het eerste uur in heel mijn leven zonder jou, hoe ga ik dit overleven?' Ze begint nep te huilen en ik sla mijn armen overdreven om haar heen. 'Wow, rustig aan chica's, over twee uur zien jullie elkaar weer' Lacht Niall als hij samen met Harry aan komt lopen. 'Twee uur te veel' roept Yasmine en ik giechel. 'Probeer je lippen thuis te houden schat' fluister ik voordat ik samen met Niall naar Economie loop.

'En dat is dus progressieve groei werkt' Eindigt mevrouw De Ridder haar uitleg en even wil ik opstaan, applaudisseren, en haar feliciteren voor de saaiste uitleg van het jaar, maar ik hou me in, ik kan er niet weer uitgestuurd worden. Ik gooi mijn pen gefrustreerd in mijn etui en kijk naar de klok, vijf en dertig minuten uitleg en ik begrijp er nog steeds evenveel van als aan het begin van de les, niks dus. Ik staar uit het raam en zie Yasmine en Harry op één van de betonnen blokken zitten. Ik tik Niall aan en wijs naar buiten. Hij glimlacht en schrijft iets in zijn schrift, omdat het onmogelijk is om te praten tijdens haar les. Als ik zie dat hij een hartje heeft getekend begin ik te glimlachen. Ik knik en Niall pakt een schaar uit zijn etui, hij begint het hartje zo zacht mogelijk uit te knippen en zodra hij het heeft uitgeknipt schuift hij het mijn kant op. Ik kijk blozend uit het raam en zie daar Yasmine zitten, met haar handen voor haar gezicht, Harry is nergens meer te bekennen. Ik kijk naar Niall en hij schudt zijn hoofd, daar is iets niet goed gegaan.

She's Not AfraidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu