-10. What the f*ck Harry?!

6 1 0
                                    

Pov Noor.

'Ik praat met Harry, ga jij maar naar Yasmine' zegt Niall. Ik knik en meteen leg ik mijn boeken op een stapel en pak mijn tas en gooi die over mijn schouders en ren het lokaal uit, de docent negerend en de boeken strak voor mijn borst vasthoudend. Nee ik heb geen tijd gemaakt om ze in mijn tas te doen. Ik ren naar buiten naar de fietsenstalling waar Yasmine bij haar fiets staat te klooien. 'Hey babe, what happened' vraag ik meteen en ze haalt haar neus op. 'Harry deed gewoon kut bij scheikunde. Gewoon bad aan het doen voor al die bitches in de klas die hem aanbidden' zegt ze snikkend. 'Wat een sukkel, jij verdient beter, let's go, we gaan naar huis' zeg ik beslissend. Dit was toch ons laatste uur want de rest bleek ineens uit te vallen, iemand had een begrafenis waar alle docenten heen willen ofzo. We fietsen naar huis en ik zie Niall nog net met Harry naar buiten lopen. In een hoog tempo fietsen we naar mijn huis omdat het bij Yasmine sowieso heel druk is. Ik pak wat drinken en daarna lopen we samen naar boven. We trekken allebei een trainingsbroek aan en een grijze Nike sweater en doen een knot op ons hoofd en starten Netflix op.

'Liggen de twins weer hoor' zegt Bram als hij in de deuropening verschijnt. Hij gooit twee grote repen milka op het bed, twee flessen drank en nog wat ander voedsel. 'Thanks brotha' zegt Yasmine en steekt een stuk chocola in haar mond. 'Ik zei toch dat ik twee zusjes had' zegt hij even later tegen zijn vriendin. Ik lach zachtjes en zet de film weer op.

'Needed this' mompelt Yasmine en gaat recht op zitten. Ze plopt de drank fles los en zet die aan haar mond.

'Morgen gaan we met Harry praten' zeg ik. Na een diepe zucht knikt Yasmine toch.

 Na een diepe zucht knikt Yasmine toch

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
She's Not AfraidWhere stories live. Discover now