wat gebeurt er

151 7 0
                                    

volgende dag....

fieke's p.o.v.

Ik werd de volgende ochtend om zes uur wakker van een gebonk en geschreeuw. Het leek wel alsof het louis' stem was. Ik liep naar het raam en keek uit het raam. Daar buiten stond louis op een ladder op mijn raam te kloppen en mij te roepen. Ik deed het raam open en groette hem met: "Goedemorgen boobear." "Goedemorgen beautiful." zei hij. ik begon te blozen, waarop hij zijn excuses aanbood voor het wakker maken van mij en het laten blozen. Ik zei dat het niks uitmaakte en vroeg of hij binnen wou komen. En dat wou hij dus we gingen samen op het  bed zitten. We kletsen een hele tijd en we lachten heel de tijd. Ondertussen pakte ik even een borstel en borstelde mijn haar zodat het beter zat en ik kleedde me in xe tussentijd ook om in mijn inbouw kledingkast en ging weer terug naast louis zitten. hij pakte mijn hand vast en gaf er een kusje op. Toen werd er op de slaapkamer deur geklopt en we hoorde caitlin roepen en vragen wat er was, waarom en met wie ik aan t lachen was. Ik riep terug dat ze best binnen mocht komen als ze wou en dus kwam ze binnen. Ze groette louis die naast me zat dat hij mijn hand vast had.

caitlins p.o.v.

Wat een rare ochtend ik wordt wakker van gegiechel en het komt uit fieke's kamer kamer. Dus ii ga kijken zit ze samen met louis op bed het raam staat open en er staat een ladder bij het raam. Ik dacht: "dus zo is louis binnen gekomen. Fieke is af en toe zo onverantwoordelijk." Ach ja het is mijn bff en je kunt ontzettend met haar lachen. Ik wou de ladder af klimmen om naar harry te gaan, want ik was al helemaal aan gekleed en de deur beneden opendoen was te veel moeite. Ik verstapte me op mijn de ladder viel naar beneden. Het enige wat ik daarna nog zag was dat louis en fieke bovenaan de ladder stonden en naar beneden kwamen naar mij toe. Toen werd alles donker.

jannes p.o.v.

OMG ik werd wakker door het geschreeuw van louis en fieke. Ik begreep t meteen er was iets mis met caitlin. Ik ging naar fieke's kamer daar was t geschreeuw het luidst ik zag dat het raam open stond ik kreeg bekant een hartaanval. Gelukkig zag ik een ladder staan wat t verzachte. Ik rende naar het raam en zag louis en fieke over iemand heen staan. Dat moest caitlin zijn zo snel mogelijk klom ik naar beneden. Daar lag caitlin inderdaad, ze leek bewusteloos het eerste wat ik deed was naar het one direction huis lopen en harry halen en daarna een ambulance bellen. Toen vertelde fieke het verhaal, dus ik hoorde ook wat er aan de hand was.

belofte na gekomen wil je weten hoe t afloopt met lieve caitlin lees dan snel door en geef plz tips en tops al je wilt die zijn beide altijd welkom

xx fiekevanesch

1Day i will meet themحيث تعيش القصص. اكتشف الآن