part 50

41 5 4
                                    

Caitlins p.o.v.

Ik stond gewoon te genieten van het concert en ineens zag ik hem. Luke Hemmings, hij stond met zijn band in het voor programma van de jongens. Ze waren vet goed en stonden nu netals janne, fieke en mij in de vip room. Ik zei tegen de meiden dat ik zo terug kwam en liep naar luke toe. "Hey, jullie waren goed op het podium," zei ik om een gesprek te beginnen. "Hey, thanks lekkertje," zei hij. "Eum, ik heb een vriendje," zei ik. "Noem je me nu al zo?" vroeg Luke. "Eum, nee. Ik heb met je vriend harry styles," zei ik nerveus. "Meid, je hoeft geen smoesjes te vertellen, ik weet dat je me leuk vindt en harry is gay," zei Luke. "Een, ik vind harry leuker en twee HIJ IS NIET GAY!" riep ik. Luke trok me naar zich toe, zei dat dat wel zo was en zoende me. Ik wou dit niet, maar man, wat zoende hij goed. Ik hoorde dat louis riep dat het nu een kwartier pauze was en wou me los rukken. Luke had me te stevig vast, ik kon niet weg. Ik probeerde heel de tijd al lost te komen, maar nu nog erger dan eerst. Ik hoorde voetstappen en werd nog onrustiger, maar wat ik ook probeerde, ik kwam niet los. Ik kon zelfs niet bewegen, zo stevig was de greep. Ik hoorde harry tegen mij en luke roepen, door de schrik liet luke me los en viel ik op de grond. Dit was niet goed. Hij dumpte me door de stomme actie van luke.

Luke's p.o.v. 

Die chick was zo lekker, he. Het boeide me niet dat ze met een van me beste vrienden was, het was een lekker ding en dus was ze van mij. Het enige nadeel was, dat ze mij niet wou, dus ik gaf haar geen keus, zoende haar en hield haar zo stevig vast dat ze niet weg kon. De zoen werd verpest door harry. Door hem viel me chick op de grond, kei zielig en dan kwam ook nog die bemoeizuchtige niall aan gelopen. Volgens mij was hij uit op een gevecht en die kon hij krijgen hoor!

heey een hoofdtuk klaar again. ik had een idee. ik heb 2 boeken dus update elk boek om de dag, dus de ene dag deze de volgende de ander. nou see ya 

xx fiekevanesch

1Day i will meet themWhere stories live. Discover now