het café

129 6 0
                                    

louis p.o.v.

ik begon te vertellen: "ik kon fieke maar niet uit mijn hoofd krijgen dus ging ik naar de tuin en pakte een ladder. Met de ladder liep ik naar haar raam, want gisterenavond had ik nog even gekeken welke dat was. Ik klom op de ladder en klopte op haar raam en ik riep haar. Een paar minuten later deed ze open en vroeg ze of ik binnen wou komen. Natuurlijk zei ik ja. We gingen op haar bed zitten praten en ondertussen ging zij zich omkleden en haad haar borstelen (wees ni bang ze ging in haar inloopkast omkleden) en toen kwam ze weer naast me zitten. Een paar minuten daarna klopte caitlin op de deur om te vragen met wie en waarom fieke lachte.  ze zei tegen caitlin dat ze binnen mocht komen en caitlin zag eerst mij en fieke op het bed zitte  en daarna het raam met de ladder. Caitlin liep naar de ladder, want volgens mij wou ze naar jou toe harry ze klom op de ladder en nadat ze een paar stappen had gezet viel ze. Ik denk dat ze uit glerg of zich verstapte of zo, maar toen viel ze naar beneden fieke en ik rende naar t raam en klommen naar beneden even later kwam janne en die haalde jullie. En verder weten jullie het wel, denk ik he? Toen ik klaar was kwamen de meiden naar beneden allemaal in een super mooie jurk. Ik gaf ze alle drie een compliment en we vertrokken naar het beste café in de stad.

zayns p.o.v.

Na het verhaal kwamen fieke, janne en caitlin in een super mooie jurk naar beneden. Ze hadden alle drie hun haar gekruld en make-up op, de make-up zat er heel mooi op niet te dik en zo. Ik wou janne een compliment geven, maar voor ik iets kon zeggen was louis me al voor en gaf ze alle drie een compliment. Ik baalde er van, want ik wou de eerste zijn die haar een compliment gaf. Ik weet het niet zeker hoor, maar ik denk dat ik te onverschillig en ongeïnteresseerd doe tegenover janne. Ik kan er niks aan doen zo ben ik nou eenmaal, ik ben een badboy en doe daardoor vaak stoer. Ik heb moeite om mijn gevoelens te uiten vooral tegen over meiden, ik wil er best over praten met m'n lads, maar we hangen al sinds we wakker zijn rond met die meiden. Wanneer is een geschikt moment om het te zeggen? In ieder geval weet ik ee  paar dingen zeker: 1) in het café ga ik naast janne zitten of de andere het nou goed vinden of niet. 2) ik ga proberen in jannes buurt niet zo stoer, onverschillig en ongeïnteresseerd te doen. Ik ga met de jongens over praten als we straks met z'n vijven zijn of die me daar mee kunnen helpen door als ik zo doe een seintje te geven of zo.

jannes p.o.v.

lekker wakker worden zo... niet dus! Ach gelukkig is alles goed af gelopen en is caitlin weer helemaal de gekke oude cait. Toen we boven waren zette caitlin, fieke en ik alles op alles om de jongens onder de indruk te maken dat gold vooral voor mij, want Louis en harry waren al onder de indruk van fieke en caitlin als ze gewoon zijn. Dus hun hielpen mij met een mooie dress uit te zoeken en mijn haren te krullen, maar toennik beneden kwam had het blijkbaar geen effect op zayn. Alleen louis gaf ons alle drie een compliment, maar goed. We gingen naar (hoe hun het noemde) het beste café van de stad. Ik ging zitten en op een of andere manier  wou zayn per see naast me zitten. En ik maar denken dat hij me niet leuk vind. Ineens bedacht ik me het boek dat ik laatst had gelezen over hun. I  het stukje van zayn stond dat hij er problemen mee had zijn gevoelens te uiten bij meisjes en alles viel op zijn plaats. Ik dacht: "zayn vindt me dus misschien wel leuk, maar hij kan t niet uiten daar is hij te stoer voor en zo." Dat was een fijne gedachte. Het werd een leuke middag het samen chillen met de jongens. Alleen opeens vroeg zayn de anderen om even mee te komen. Hij wou ze even spreken... Man wat was ik nieuwsgierig naar wat er van en cait en fieke trouwens ook, dat merkte je gewoon.

hoe vindt je t als je het slecht vindt mag je het ook zeggen het is mijn eerste boek en plz ni letten op de spelfouten due er af en toe bij zijn

xx fiekevanesch

1Day i will meet themWhere stories live. Discover now