uit eten

107 5 0
                                    

Fieke's p.o.v.

Toen ik wakker werd, kleedde ik me aan en maakte de andere wakker. Ik maakte voor iedereen een ontbijt en toen we aan tafel zaten ging de ben. Wie kon dat nu toch zijn... de jongens natuurlijk, het was best wel voorspelbaar. Ik maakte ook ontbijt voor hun. We bespraken wat we 's middags gingen doen, terwijl we ons ontbijt op aten. Ik vroeg of iemand ideeën had, maar niemand kon iets bedenken. Ik dacht na: wat was leuk om te doen Londen. In de londen-eye was misschien iets, maar daar was je weer met een half uur uit. Ik dacht dat we dan eerst in ee londen-eye konden en daarna gaan shoppen. ik stelde het voor aan de anderen en die vonden het leuk alleen de jongens wisten niet of het shoppen zo'n goed idee was, omdat er dan allemaal paparazzi lopen en fangirls en zo. Liam zei dat ze wel gewoon konden shoppen, omdat de meeste mensen wel snappen dat ze gewoon winkelen met vrienden en even geen tijd hadden voor fans. De paparazzi mocht volgens liam ook gewoon foto's maken, want ze schaamde zich niet voor hun nieuwe vrienden. De jongens waren overtuigd en we gingen naar het grote ruizerat van londen: de londen-eye. Daar kwamen we harry's zus tegen en die ging meer met ons in de londen-eye. Gemma was een lieven meid en volgens mij was ze verliefd op liam. Dat dacht ik tenmonste te zien. Gemma vroeg of ze de hele dag bij ons mocht hangen en natuurlijk mocht dat. Toen we in een cabine stonden bedacht ik me ineens dat we ons nog niet voor hadden gesteld. Ik zei dus maar: "sorry ik was even vergeten me voor te stellen net ale mijn vriendinnen. Ik ben fieke en dit zijn janne caitlin en quinty, mijn vriendinnen." Gemma groette vriendelijk en zei: "aangenaam kennis te maken." "insgelijks." antwoorde ik. Ik voelde dat er gelijk een band tussen gemma en mij was. Na een tijdje vroeg ze of ik WhatsApp had en ik zei dat ik dat natuurlijk wel had. Ze vtoeg mijn nummer en ik gaf hem. Ze gaf mij haar nummer en ik voegde haar toe. Een paar minuten later had ik een appje en hoorde je een fluitje door de cabine gaan. Ik zei dat ik ee. appje had en dat dat mijn ringtone was. Ik pakte mijn telefoon zette hem even op stil en keek wie mij had geappt. Het was gemma ze schreef: "hey meid kan ik je iets vragen?" waarop ik anwtoorde dat ze dat waarschijnlijk wel kon en het wat mij betreft ook mocht dit was ons gesprek:(f ben ik en g is gemma)

g- "oke, ik weet dat je mij en liam nog niet zo goed ken, maar ik vind hem leuk en weet niet wat ik moet doen om zijn aandacht te trekken en jij lijkt hem wel te hebben. Zou je kunnen kijken of hij me leuk vindt?"

f- "ja natuurlijk kan ik dat, alles voor de liefde maar hoe moet ik dat dan vragen, want als ik het rechtstreeks doe valt het op dat jij hem leuk voindt en ik denk niet dat hij dat mag weten, tenminste voorlopig nog niet. Of zit ok er naast?"

g- "haha nee hoor, je hebt helemaal gelijk maar misschien kun je naar hem toe lopen en vragen vind je gemma leum of zo je kijkt heel de tijd naar haar."

f- "ik denk dat hij je wel leuk vind, maar ik zal het voor je vragen. Alleen de vraag is nu nog wanneer?"

g- " zo snel mogelijk please. Mag ik trouwens even mijn mening geven."

f- "oke... ik vraag het na het laatste bericht goed?? maar natuurlijk mag je je mening geven alleen over wat."

g- "ik wil liever dat ie met harry neemt van ik vind jou meer dan caitlin bij hem passen. En je lijkt me wel en lieve schoonzus. Ik kan bet nu al super met je vinden en zou je al bijna zusje willen noemen. Zou je please met hem willen xx."

f- "nee sorry, want ik vindt louis leuk en harry niet zo. Ik wil ook caitlin niet in de weg zitten want ze vindt harry echt super leuk ze keek al drie jaar uir naar die ene ontmoeting met hem. Nu heeft ze ook nog een relatie met hem. Dat vindt ik super tof voor haaf en ik gun het haar van harte. Ookal zou ik jou ook graag als schoonzus willen xx. we kunnen toch ook gewoon doen alsof we zusjes zijn terwijl we dag niet zijn. Doen heel veel meiden op onze school.

g- "Oke ik snap hef wel dat je het caitlin gunt ze is een toffe meid. Goed idee trouwens van het doen alsof we zusjes zijn. Zo voelde je toch al een beetje voor mij. Maar ik kap even met appen want mijn telefoon is bijna leeg en dan kun jij aan liam vragen wat hij van me vindt. xx doeg zusjs ;)"

f- "oke is goed . doeg zusje xx.

Ik stopte mijn telefoon weg. Harry vroeg aan ons waar het gesprek over ging. Gemma en ik keken elkaar aan en gemma zei: "we hebben bepaald dat jij er ee. nieuw zusje bij hebt." hardy vfoeg verbaasd: "huh... wat... wie?" "fieke natuurlijk gekkie wie anders. sinds het moment dat ze zich had voorgesteld (en zelfs daar voor al) had ik een goede klik met haar. Zussen hebben ook een goede klik met elkaar vanaf het begin." Harry keek me verward aan, zuchtte eens en zei dat het goed was. Toen riep hij: "familieknuffel", trok mij en gemma naar zich toe en knuffelde ons stevig... te stevig. Na de knuffel ging in bij liam staan em wou het vragen maar voor ik de kans kreeg, trok louis aan min. arm en zei dat ik het ujtzicht moest zien. "Het is inderdaad heel mooi," zei ik, ik gaf hem een kus op zijn wang en liep weer naar liam. Ik vroeg de vraag en liam begon te blozen. "laat me raden," zei ik. "Je vindt haaf inderdaad leuk." Hij knikte en gaf het dus toe. Ik stelde aan liam voor hun twee te koppelen, liam was dol enthousiast en stemde ermee in. Ik wist dat het niet zo moeilijk zou worden, maar hij natuurlijk niet. Opeens stopte de cabine, we vielen allemaal om. We zaten helemaal boven in de londen-eye. Ik viel met mijn hoofd heel hard op de grond en werd duizelig. Ik kon niet meer staan dus bleef ik zitten tegen een van de wanden van de cabine. Gemma kwam naast me zitten en vroeg of alles ging. Ik zei dat het wel ging op die duizeligheid na. We hoorde door een speaker dat er een technisch probleem was en dat we daarom stil hingen. Ook zei ze dat we niet in paniek moesten raken, maar ik denk dat quinty dat laatste niet had gehoord. Ze begon te flippen en werd helemaal gek, ik vroeg niall om even bij mij te komen zitten en fluisterde in zijn oor, dat hij quinty misschien een beetje kon geruststellen en haar vasthouden tegen de spanning. Hij knikte en zei dat het een goed idee was. Hij stond weer op en liep naar quinty om haar gerust te stellen. Ik voelde me al minder duizelig en probeerde op te staan. Louis kwam naar me tpe gesneld en zei dat ik misschien nog beter even kon blijven zitten tot de duizeligheid helemaal weg was. Ik bleef zitten en louis kwam naast me zitten. Iedereen gingen erbij zitten op de grond... Daar zaten we dab met zijn alle in een cabine van de londen-eye tijdens een storing. Hopelijk was het snel voorbij, want het was zielig quinty zo te zien.

komen ze nog uit de londen-eye... was het toeval of sabotage dat de londen-eye kapot ging... dat lees je in het volgende hoofdstuk. Hopelijk vinden jullie het leuk. Love mijn lezers en mijn bff's ♡xx see ya

xx fiekevanesch

1Day i will meet themDonde viven las historias. Descúbrelo ahora