wat nu??

104 5 0
                                    

louis' p.o.v.

tv

Ik zweette en zei dat ik dat nu nog niet kon zeggen, maar pas over een paar dagen. Zayn werd nu nog wantrouwiger en fieke stopte met lachen en keek nu ook wantrouwend. Dus zei ik maar e

tegen janne dat we gauw moesten eten en dat we daarna konden gaan zwemmen. Janne knikte en ik dacht dat we waren gered, want de andere gingen door met hun gesprek. Ik wist natuurlijk niet waarover het ging, maar dat maakte me even niks uit.

fieke's p.o.v.

Ik stopte met lachen en werd net als zayn weer wantrouwend. Zouden we hun dan toch jaloers moeten maken, want als dat moest was vanmiddag tijdens het zwemmen een goed moment. Toen louis en janne eten waren maken stelde ikcdat dan oom aan zayn voor die het een goed idee vond. Ik vond het zelf eigenlijk een beetje kinderachtig, maar mijn jaloezie overheerste, ik kon er echt niks aan doen en afspraak is afspraak. Ik kwam er niet meer onderuit. Toen louis en janne klaar waren met eten gingen cait, jantje en ik naar boven en de jongens naar hun eigen huis om onze tassen in te pakken. We waren klaar en verzamelden ons voor onze huizen. We reden in het busje van de jongens naar het zwembad, we liepen naar binnen en kleedden ons om we wachtten bij de douches die voor bij het zwembad stonden. Er stond een meisje met donkerbruin lang haar. We raakten aan de praat, want gek genoeg waren cait, jantje en ik eerder dan de boys. Het meisje stelde zich voor en wij ons natuurlijk ook.  Het bleek dat ze quinty heette en met haar moeder naar het zwembad was gegaan. We stelde haar voor dat ze ook met ons mee mocht zwemmen, want haar moeder besteedde meer tijd aan haar beste vriendin dan aan haar dochter, eigenlijk best een zielig gezicht. Het meisje stemde in en de boys kwamen binnen. We stelde ze voor aan onze nieuwe vriendin quinty. Quinty kende niall, liam, zayn, harry en louis naruurlijk al, omdat ze ook een directioner was. Ze fluisterde in mij oor dat ze helemaal gek was op niall, waarop ik antwoorde dat ik het kon begrijpen. We gingen zwemmen en ik hing de hele tijd aan zayns nek en was de hele tijd om hem heen te vinden en anders als ik even ging rusten, dan kwam hij op de stoel naast me zitten totdat ik uitgerust was. Ik zag aan louis gezicht niet dat hij jaloers werd, maar wel aan die van janne. Zayns deel van het plan was gelukt, maar die van mij niet... tenminste niet dat ik kon zien ik vroeg het aan zayn en die zei dat hij langzamerhand jaloers begon te worden. We gingen weer zwemmen en ik zag xat quinty flirtte met niall... zou zij dan misses horan worden, dacht ik bij mezelf en ik lachtte een beetje bij de gedachte.

sorry als er spelfouten in de tekst zitten... ik ben ook maar een mens ;p hopelijk vinden jullie het leuk.

see ya

xx fiekevanesch

1Day i will meet themWhere stories live. Discover now