ambulance??

137 7 3
                                    

Fieke's p.o.v.

Ik zag janne naar beneden komen en dacht plies niet vallen een gewonde ik te veel, maar gelukkig viel ze niet ze keek heel even naar caitlin en ging daarna meteen harry halen en een ambulance bellen. Ze gaf de telefoon aan mij, omdat ze niet wist wat er was gebeurt en ik wel (ongeveer dan). Toen ik het verhaal had verteld wou er gewoon geen ambulance komen, want ze vonden het geen noodzakelijk iets. Ze zeiden dat ze vanzelf wel weer wakker zou worden over een paar uur. "Een paar uur!?" dacht ik. "dat duurt me veel te lang er moet een oplossing zijn haar eerder wakker te krijgen. Ik dacht aan een film die ik laats had gezien van avatar. Ineens schoot me iets te binnen... water krijgt haar vast wel wakker. Ik vroeg aan harry of hij een kleine beker water wou halen. Inmiddels stonden zayn, niall en liam ook om caitlin heen en iedereen keek me verbaasd aan maar toch haalde harry water. Voor hij naar binnen ging vroeg hij: "een glas water of een emmer?" "Doe maar een glas," zei ik. ik bleef bij caitlin of de grond zitten met louis nog steeds naast me. Harry kwam terug en gaf mij het glas met water. "Op hoop van zegen." dacht ik. Ik gooide hef water voorzichtig over caitlin heen.

caitlins p.o.v.

Ik werd wakker, ik weet niet hoelang ik weg was maar ik was blij om janne en fieke te zien en natuurlijk niet te vergeten ook om harry en de andere jongens van one direction te zien. Ik omhelsde ze, waarna janne de ladder op klom harry en fieke me hielpen om op te staan. Janne kwam via de voordeur naar buiten en we liepen met zijn alle naar binnen. Daar zette ze me neer op de bank en vroegen hoe het ging. "Goed hoor." zei ik. "Alleen waarom is mijn gezicht nat?" waarop liam antwoorde: "Fieke had water in je gezicht gegooid, om je wakker te maken. Het was maar een gok van haar, omdat ze niet wist of het of het ging werken, maar het werkte gelukkig wel. Slimme vriendin heb je, hoor." En bij het laatste zinnetje lachte liam naar fieke. Ik had hoofdpijn en vroeg om een paracetamol.

harry's p.o.v.

Toen caitlin vroeg om een paracetamol, rende ik meteen naar de keuken. Ik pakte een glas water en een paracetamol uit de medicijn doos en gaf ze aan caitlin. Ik was vet blij dat ik haar mooie ogen en haar lieve lach weer kon zien. Ik was heel even bang dat, dat voorlopig niet kon, maar gelukkig kon ik hem nu weer zien. Het was mooi om te zien hoeveel die meiden van elkaar houden. Ze leken wel een stel zussen die voor elkaar zorgden, maar dat zijn ze niet. Het was echt een moou gezicht. Ik vroeg aan caitlin en de anderen of ze wag wilden drinken. "Is goed." zei caitlin. "gaan we dan naar een café?" Iedereen was enthousiast over het idee van  caitlin en mij, dus dat deden we dan maar. Eerst gingen de meiden met z'n drieën naar boven om

Thanks dat je nu nog leest ik ben nieuwsgierig naar wat je ervan vindt comment dat plz en lees dam weer verder

xx fiekevanesch

1Day i will meet themWhere stories live. Discover now