komt t ooit nog goed?

95 4 0
                                    

Gemma's p.o.v.

Toen we hoorde dat we vast zaten flipte quinty hem helemaal. Echt vet zielig. Fieke was duizelig doordat ze viel door de plotselinge stop. Ze wou op staan toen het een beetje was gezakt, maar dat mocht ze niet van louis. Waarom is hij zo lief voor haar vroeg ik me af. Alles viel op zijn plek toen louis haar zoende. Liam leek heel de tijd naar me te kijken, ik dacht bij mezelf dat ik het fantaseerde.

fieke's p.o.v.

Ik wou net tegen gemma gaan vertellen over liam toen louis me plotseling zoende. "Hij is echt zo lief," dacht ik bij mezelf. Na de zoen pakte ik mijn telefoon en ging naar WhatsApp. Ik ging naar gemma en typte: "hey gem, liam vindt je leuk. Ik had het gevraagd en stelde voor om jullie te koppelen. Hij vond het een goed idee. Dus dat ga ik dank maar doen he. ;) dus moet ik hem zeggen jou voor een date te vragen.♡"  Ik kreeg terug: "hmmmm miss is dat niet zo'n goed idee. Heb je nog andere ideeën?♡" Ik merkte dat louis mee keek, dus keek even op naar hem. Hij keek me verbaasd, aan pakte zijn telefoon en even later had ik een appje van hem. Dit was ons gesprek: (l=louis, f=fieke)

l-Ga je gemma en liam serieus koppelen?

f-Ja, waarom niet ze zijn toch een leum stel... of heb ik dat.

l-Neh ze zijn miss wel een leuk stel maar ik mag gemma niet echt sorry mop.

f-Maakt niet uit liefje. Je hoef niet al mijn vrienden leuk te vinden. Maar liam vindt gemma leuk en gemma liam.  Alsof ze zijn voor bestemd.

l-Haha, maar vind je het echt niet erg dat ik gemma njet mag ik bedoel ze is toch geen vroe din van je... ze is toch je nieuwe grote zus?

f-Klopt maar je hoef mijn familie oom niet echt te mogen het zou alleen maar een voordeel kunnen zijn.

l-Oke, als jij ze zo graag wil koppelen... Zal ik dan helpen?

f-Echt wil je dat echt doen?

l-Ja natuurlijk. Ookal mag ik gemma niet misschien moet ik gemma gewoon beter leren kennen. Niet iedereen heeft gelijk zo'n goede band als jij en gemma

f-Natuurlijk snap ik dat schatje dank je dat je wilt helpen het betekent heel veel voor mij, gemma en liam♡♡♡♡♡

Ik gaf hem een kus op zijn wang en riep heel hard bedankt schatje. Iedereen keek me verbaasd aan.

f-Wat had je in gedachten?

l - Misschien kun jij gemma uitnodigen om samen uit eten te gaan en dan doe ik hetzelfde met liam. we brengen ze naar een restaurant zetten ze aan een tafel en zeggen beide dat we eigenlijk geen honger hebben en BAM ze hebben een date.

f-Ja goed idee maar als we dan gewoon zeggen: kom om doe tijd naar dat restaurant en dan komen wij niet maar alleen gemma en liam en dan hebben ze oom een date BAM :)

l-Haha kan ook ja. Is nog slimmer.

Ik stopte mijn telefoon weg en zag de verbaasde gezichten van de anderen. Liam wou waarschijnlijk vragen waar het over ging, toen de londen-eye weer ging draaien en we hoorde: "de technische problemen zijn voorbij om u van u ongemak te verhelpen door u een extra rondje te laten gaan." Ik zuchtte op gelucht ging staan en hielp louis overeind. Louis hielp gemma overeind en fluisterde iets in haar oor waarschijnlijk over dat ze naar het restaurant moest komen, want gemma vroeg waarom louis een date wou met haar als hij als samen was met mij. Ik liep naar liam en deed hetzelfde, nadat louis mij zei welk restaurant hij had gezegt. Ook liam keek mij raar aan en wou hetzelfde vragen. Ik legde snel mijn vinger op zijn mond en zei: "sssssst kom morgen nou maar rond die tijd goed?" "Eum okey..," zei hij met een twijfelde stem. Ik voelde me net een player. Gemma keek me boos aan, ik knipoogte naar haar en ze schoot in de lach.

nou dit was weer een hoofdstuk love ya all; mijn lezers, bff's en natuurlijk ONE DIRECTION er komt zo snel mogelijk meer.

xx fiekevanesch

1Day i will meet themWhere stories live. Discover now