Gemma's en liams date

98 7 6
                                    

Gemma's p.o.v.

Ik schrok even toen louis me op n date vroeg en zo te zien fieke ook, maar daarna liep fieke naar liam en fluisterde iets in zijn oor. Liam wou iets zeggen of vragen maar fieke legte haar vinger op zijn mond als gebaar dat hij stil moest zijn. Ik keek boos naar haar en ze knipoogte terug ik schoot in ee lach (geen idee waarom). We waren weer beneden na het extra rondje, we stapten uit en liepen richting het winkelcentrum, terwijl we praatten over de londen-eye en onze belevenis van net. Een ding wist ik zeker ik ging er nooit meer in. Toen we bij het winkelcentrum waren, zagen we al snel flitsen van de fotocamera's van de papperazi. Ik deed mijn zonnebril op en deed alsof ik ze ni zag. Dat deden we trouwens allemaal. Fieke en louis liepen hand-in-hand door zonder naar de papps om te kijken, het zelfde deden janne en zayn, niall en quinty en caitlin en harry. Ik en liam liepen alleen, omdat we allebei geen vriendje/vriendinnetje hadden. We liepen gewoon naast elkaar en kletsten wat. Ik merkte dat ik verlegen begon te worden. Als eerst gingen we naar de kledingwinkel en caitlin, quinty, janne, fieke en ik gingen op zoek naar leuke kleding. De jongens liepen maar wat door de winkel. Ik hoorde geschreeuw en rende erop af. Dat was overigens niet heel slim. Een groepje meiden stond om de jongens heen. Ik zei tegen ze: /niet op hun letten ze horen bij mij en doen mee aan een look-a-like one direction wedstrijd." "Maar jij bent toch gemma," vroeg een van de meiden. Ik zei dat ik me had verkleed als gemma. Om niet al te veel op te vallen in hun buurt. De meiden liepen teleurgesteld weg en de jongens bedankte me. Ik zei dat het geen moeite was en zag zayn rood worden, hij keek over mij heen ik dacht maar aan een groepje meiden die achter me konden staan. Ik draaide me om en had gelijk daar stond zayns ex bij haar vrienden die samen little mix vorde perrie en zayn waren jog altijd vrienden, ookal waren ze dan geen stel meer. Perrie kwam op ons af gelopen en groette, op dat moment kwamen janne, fieke, caitlin en quinty ook aangelopen. Perrie keek naar caitlin en liep eerst op haar af. Ze knuffelde haar en zei: "hallo klein zusje, zijn dit je vriendinnen?"

Caitlin knikte en stelde haar vriendinnen voor. Fieke, janne en quinty keken heel verbaasd en vroegen of zo perrie serieus haar zus was, caitlin knikte trots. Toen liepen ze met zijn alle naar de jongens en mij. Ondertussen waren jade, jesy en leigh-anne al bij ons. Zayn werd steeds roder en roder, perrie groette en hij kreeg er geen woord uit ik sleepte hem mee naar een stukje verderop.

Ik vroeg hem wat hem bezielde en hij gaf als antwoord dat hin het moeilijk vond om tegen perrie te zeggen dat hij nu met janne gaat omdat hij dacht dat ze boos zou worden. Ik snapte het e. zei dat ik het wel voor hem zou zeggen, ik vroeg alleen nog aan hem: "maar het is toch als een paar maanden uit tussen jullie waarom zou ze dan boos worden ik bedoel als het maar een week geleden was zou ik het nog wel snappen. Maar tussen jullie het al drie maanden uit." "nou," begon hij. "Perrie vindt me wel nog steeds leuk alleen ik haar dus niet meer en toen maakte ik het uit." "ow oke laten we maar terug gaan," zei ik, zayn knikte en we liepen terug. perrie groette zayn en mij opnieuw en zei: "dus janne is je nieuwe vriendin heb ik gehoord van mijn klekne zusje caitlin?" "j-j-j-ja," stotterde zayn. Perrie gaf hem een duw op zijn arm en zei: "kei leuk joh ik ben blij dat je nu weer gelukkig ben ookal is het met een ander. Ik vind mijn ware prins op het witte paard ook nog wel, maar als jij gelukkig ben ben ik het ook." Ze knipoogte naar zayn en rende daarna met volgens min tranen in haar oven weg. Jade, jesy en leigh-anne liepen achter haar aan en riepen nog snel even: "eum doei he!" Wij riepen allemaal doei terug en liepen richting huis. We kwamen langs een friettent en liam zei dat we vandaag toch ergens uit eten gingen en daarna naar de disco en louis bevestigde dat. We gingen naar binnen bij de friettent en niall vroeg aan iedereen of die kapsalon lustten. Iedereen zei dat ze dat lustte en niall en fieke gingen bestellen. Niall sleurde fieke bijna mee, iedereen keek hun verbaasd na, inclusief ikzelf.

wil je weten waarom niall fieke mee sleurde lees dan door (het volgende hoofdstuk komt zo snel mogelijk). echt serieus sorry voor de spelfouten hopelijk kunnen jullie het alsnog goed lezen anders mag je het best zeggen. nou see ya

xx fiekevanesch

1Day i will meet themWo Geschichten leben. Entdecke jetzt