love is back for you

114 5 0
                                    

Jannes p.o.v.

Toen de jongens terug kwamen zag ik dat zayn liep te denken, waaraan of waarover wist ik niet, maar volgens mij werd hij er verlegen en onzeker van. Dat dacht ik tenminste in zijn gezicht te zien, maar ik wist het natuurlijk niet zeker. Toen hun weer bij ons stonden, leek alsof zayn heel de tijd naar me keek en nog steeds diep nadacht over dingen, want ik wist nog steeds niet over wat. Zayn leek wel iets te willen zeggen, maar harry vroeg of we naar de bios wouden vanavond. Caitlin en fieke vonden het een goed idee net als ik en de andere jongens, iedereen behalve zayn. Hij leek te twijfelen, maar toen iedereen hem aan keek met vragende ogen en harry hem aan stootte en iets fluisterde. Man wat was ik nieuwsgierig, maar toen harry klaar was met fluisteren, zei zayn vastbesloten: "Ja, ik ga ook gezellig mee." Hij knipoogte en lachte naar me.

fieke's p.o.v

We gingen naar huis aten wat bij het huis van one direction en kletsen wat. Rond negen uur gingen we kijken welke films er draaide rond elf uur, want hun gaan altijd naar de late voor stelling. Toen we het wisten gingen we weer kletsen en om half elf liepen we naar de bios. Een maal bij de bios gingen we onze kaartjes op halen(, want we hadden al ge reserveerd) en we liepen naar zaal zeven. Waar de film up draaide die film wouden we gaan zien, omdat het leek ons een leuke film. Het leek ons leuk, omdat er in de omschrijving werd gezegd dat er spanning, liefde, verdriet en humor in zat. Ik zat naast louis en niall, harry zat naast caitlin en louis en zayn zat naast janne, naast janne zat liam. Als ik iets spannend vond en louis merkte dat, trok hij mij naar zich toe en hield me stevig vast. Dat vond ik zo lief het was gelijk minder eng.

Louis p.o.v.

Ik merkte dat fieke sommige delen heel spannend vond en om haar te steunen hield ik haar stevig vast. Ik merkte dat ze zich toen meer op haar gemak voelde, ik vond het zo schattig hoe ze bang was en tegen me aan zat het liefst was ik (als ik dit wist) naar een echte horor film gagaan, zodat ik haar heel de tijd vast kon houden. Aan de andere kant zou dat een beetje zielig zijn voor haar, maar ik zou het fijn vinden haar heel de film vast te houden. Ik deed dat een groot gedeelte ook vanaf het eerste enge of zielige moment tot aan de pauze. Na de pauze was er pas halverwege een eng of zielig moment dus kon ik haar pas vanaf halverwege het tweede deel tot het eind vast houden en die kans greep ik dan ook. Ik was meer met haar bezig dan met het kijken naar de film. We lachten samen maar deden wel zachtjes, zodat we de andere niet stoorde met het kijken naar de film. Het was een super gezellige avond. Met het naar huis lopen liepen fieke en ik te klieren. Het begon met dat ze mijn jas pakte en er mee weg rende, ik rende achter haar aan en omdat ik sneller kan rennen had ik mijn jas zo terug. Ik tilde haar op en deed alsof ik haar in de sloot ging gooien, bijna liet ik haar echt los, want ze gleed weg omdat ze een  gladde jas aan had. Ik greep net op tijd haar boven armen vast.

vinden jullie het leuk? Ik doe er erg mijn best op en reacties zijn daarom natuurlijk welkom. Het nieuwe hoofdstuk komt zo snel mogelijk

xx fiekevanesch

1Day i will meet themOnde histórias criam vida. Descubra agora