Μια απρόσμενη συνάντηση

455 58 1
                                    

(2017 Εγώ τότε ξεκίνησα να ακούω τους BTS. Ξεκίνησα να ακούω για τον V που είναι ο μπιας μου. Με κόλλησε η κολλητή μου που ο μπιας της είναι ο Κουκι. Ξέρω τους BTS σχεδόν 6 μήνες και η κολλητή μου λίγο παραπάνω.)

Εμένα με λένε Ηλέκτρα και την κολλητή μου Ζήνα και είμαστε 18 χρονών και οι δύο. Είμαστε ένα χρόνο μικρότερες από τον Κουκι. Μόλις μπήκε το 2017 μετά σχεδόν από 3-4 εβδομάδες αφού ο Κουκι έχει μάθει τα πάντα για την βιολογική του μητέρα έχει αποφασίσει να πάει να την βρει και έτσι ταξιδεύει στην Ελλάδα. Η πόλη στην οποία έφτασε είναι η Θεσσαλονίκη επειδή εκεί μένουμε και μόλις φτάνει νοικιάζει ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο για να μείνει. Την επόμενη μέρα αποφασίζει ότι πρέπει να πάει στο σπίτι της μητέρας του.

Είναι γύρω στις 11 το πρωί εγώ ακούω μουσική αφού έχω τελειώσει το σχολείο και ο αδερφός μου είναι στο σχολείο οπότε είμαι μόνη μου στο σπίτι και κάνω ότι θέλω. Κανονικά είχα μάθημα στη σχολή μου αλλά μιας και το μάθημα που είχα σήμερα δεν ήταν υποχρεωτικό είπα να μην πάω επειδή βαριόμουνα. Την στιγμή λοιπόν που ακούω τραγούδια BTS και συγκεκριμένα το Fire ακούω το κουδούνι να χτυπάει. Εγώ λίγο νευρίασα γιατί σκέφτηκα καμιά γειτόνισσα θα είναι και θα μου πιάσει την παρλα αλλά σηκώθηκα να ανοίξω. Μόλις άνοιξα την πόρτα βέβαια απότομα δεν μπορούσα  να πιστέψω τι ακριβώς έβλεπα.
Κ: Γεια (αγγ ( αγγλικά ))
Ε (εγω): Γεια..
Εγώ όπως και η κολλητή μου ξέρουμε κορεάτικα γιατί εδώ και 5 χρόνια πηγαίναμε φροντιστήριο. Αλλά ακόμα δεν ήθελα να δείξω ότι ξέρω να μιλάω τη γλώσσα του.
Κ: Η Αλίκη Παπαδόπουλου είναι εδώ μένει εδώ?
Ε: Ν - Ναι εσ..
Χτυπάει το τηλέφωνο του κουκι  εκείνη την στιγμή και με διακόπτει. Εγώ βέβαια εκείνη τη στιγμή σάστισα δεν ήξερα τι μου γινόταν, απέναντι μου ήταν ο Κουκι και τον κοιτούσα και απλά δεν πίστευα αυτά που έβλεπαν τα μάτια μου. Ξεκίνησε να μιλάει κορεάτικα και εγώ καταλάβαινα ότι έλεγε αλλά δεν έλεγα τίποτα ακόμα, έκανα ότι δεν καταλάβαινα.
Κ: Ναι έλα τι έγινε? Γιατί με πήρες? (Κορ(κορεάτικα ))
V: Ναι ναι όλα καλά απλά με έπιασε μια ξαφνική αγωνία! Τι έγινε μιλήσατε τι σου είπε? Γιατ..
Κ: Όπα όπα κολλητε περίμενε μην βιάζεσαι δεν έγινε τίποτα. Άκου να δεις τι θα κάνουμε μόλις μιλήσω μαζί της θα σε πάρω μέχρι τότε όμως θα πρέπει να περιμένεις.
Έκλεισε τι κινητό και συνέχισε να μου μιλάει.
Ε: Ξανά ρωτάω αφού με διέκοψε το τηλεφώνημα σου! Εσύ που την ξέρεις την Αλίκη?
Κ: Πρέπει να σου πω? Αλήθεια?
Ε: Ναι νομίζω ότι θα πρέπει να μάθω! Από την μία δεν είσαι υποχρεωμένος αλλά από την άλλη πρέπει να μου δώσεις εξηγήσεις!
Κ: Εγώ γιατί? Γιατί πρέπει να το κάνω αυτό?
Ε: Νομίζω και είναι λογικό κιόλας ότι αν κάποιος όποιος και να είναι όταν ζητάει την μητέρα μου με αφορά!!! Σωστά? Ή λάθος νομίζω?
Κ: Είναι μαμά σου? Αλήθεια? Έχει και άλλα παιδιά?
Ε: Ναι τον μικρό μου αδερφό. Αλλά γιατί σου απαντάω δεν είμαι υποχρεωμένη εξάλλου ούτε εσύ μου απαντάς!!!!
Κ: Είσαι πολύ επιθετική μήπως πρέπει να το κοιτάξεις αυτό?
Ε: Όχι δεν νομίζω. Σε έχω ρωτήσει τόσες φορές και δεν μου απαντάς πως θέλεις να σου μιλάω ήρεμα? Πας καλά? Λοιπόν ξανά ρωτάω για τελευταία φορά!!!!! ΠΟΥ ΞΈΡΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΜΆ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΌΤΕΡΟ ΠΩΣ ΤΗΝ ΞΈΡΕΙΣ? ( είπα με πολλά νεύρα γιατί δεν μου απαντουσε)
Κ: Αν ήσουν πιο ευγενική θα σου απαντούσα αδερφουλα αλλά προφανώς δεν είσαι οπότε δεν θα σου πω. Λοιπόν τώρα πες μου που είναι η μαμά.... σου και πότε θα γυρίσει?
Ε: Όπα περίμενε τι εννοείς αδερφουλα μήπως με ειρωνεύεσαι? Γιατί μόνο έτσι μπορώ να τι εκλάβω!.... Οφφ με κούρασε αλήθεια μιλά μου και πες μου σταράτα τι θέλεις μην μιλάς με αινίγματα! ''Σε παρακαλώ"
Κ: Τώρα ποιος ειρωνεύεται? Αλλά θα σου πω. Η Αλίκη είναι η βιολογική μου μητέρα!!!
Ε: ΤΙ??? Πως είπες??? Πλάκα κάνεις? (ρωτάω με ένα βλέμμα όλο απορια). Ει-Εισαι σίγουρος εννοώ θα μου είχε πει κάτι έτσι δεν είναι?
Κ: Ξέρεις πολλές μαμάδες που να κάνουν κάτι τέτοιο και να το λένε μετά?
Ε: Εεε ναι η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω. Τέλος πάντων η μαμά είναι στη δουλειά τώρα δουλεύει σαν σεφ σε εστιατόριο τις πρωινές ώρες. Οπότε κατά τις 4-5 θα είναι εδώ.
Κ: Μπορώ να περιμένω εδώ μέχρι να έρθει?
Ε: Ναι ναι φυσικά. Εξάλλου με βάση τα λεγόμενα σου και σε πιστεύω δηλαδή γιατί δεν έχεις λίγο να πεις ένα τέτοιο ψέμα είμαστε αδέρφια οπότε θα πρέπει να γνωριστούμε. Αλλά πρέπει να κάνω ένα τηλεφώνημα περίμενε λίγο.

Ξεκινάω να πάρω την κολλητή μου τηλέφωνο είχαμε κανονίσει να πάμε βόλτα γύρω στις 11:30.
Ε: Έλα κορίτσι μου μπορείς να έρθεις σε εμένα γρήγορα όμως? (Ελ (ελληνικα))
Ζ (Ζήνα): Που εισια η ώρα είναι ήδη 11:30 γιατί να έρθω? Έγινε τίποτα?
Ε: Ναι έγινε γιαυτό έλα σε παρακαλώ δεν θα μπορέσω να βγω γιαυτό πρέπει να έρθεις. Αντε 3 λεπτά απόσταση είναι το σπίτι σου από το δικό μου έλα.
Ζ: Οκ έρχομαι αλλά δεν θα κάτσω για πολύ γιατί θα πρέπει να πάρω και τον αδερφό μου από το σχολείο.
Ε: Οκ Οκ.
Κλείνουμε το τηλέφωνο και την περιμένω να έρθει.
Ε: Λοιπόν Κουκι... ώστε είσαι αδερφός μου. Οκ θα δυσκολευτω λίγο πολύ να το χωνέψω αλλά εντάξει. Οκ ένας από αυτούς που λατρεύω πολύ ένας μέλος του αγαπημένου μου συγκροτήματος είναι αδερφός μου.... Οκ απλά οκ δύσκολο να το συνειδητοποιησω. (Αγγ)
Κ: Ααα ξέρεις και εσύ τους BTS.
Ε: Φυσικά και σας ξέρω πλάκα κάνεις με κόλλησε η κολλητή μου και μέσα σε μια μέρα σας έμαθα και έμαθα και να σας ξεχωρίζω. Εδώ κόλλησα και την μαμά χαχα...
Πάει να μιλήσει ο Κουκι αλλά η ομιλία του διακόπτεται μόλις χτυπάει το κουδούνι.
Ζ: Έλα ρε Ηλέκτρα τι εγ... (ελ)
Κ: Γεια (αγγ)
Ζ: Γεια... ( είπε και δεν πίστευε αυτό που αντικριζε)
Ε: Ζήνα από εδώ όπως θα κατάλαβες και μόνη σου είναι ο Κουκι. Πρέπει όμως να κάτσεις γιατί αυτό που θα σου πω τώρα δεν θα το πιστέψεις. (Είπα και κάθισε). Ο Κουκι είναι αδερφός μου ναι οσο παράξενο και αν ακούγεται ούτε εγώ μπορώ να το συνηδιτοποιησω μην ανησυχείς δεν είσαι η μόνη. Κουκι από εδώ η κολλητή μου που σου έλεγα η Ζήνα.
Ζ: Κάτσε π-πως είπες? Αδερφός σου? Τιιιι?
Ε: Ναι ξέρω σου είπα είναι δύσκολο να το πιστέψεις.
Κ: Κορίτσια ξέρετε ότι σας ακούω εε χαχα. Ζήνα ήρθα για να μάθω γιατί η μαμά της με άφησε τι έγινε δηλαδή.
Ζ: Ναι λογικό το θεωρώ. Αλλά αλήθεια πρέπει να φύγω γρήγορα γιατί θα αργήσω να πάρω τον αδερφό μου από το σχολείο του.
Ε: Ναι ναι οκ πήγαινε.
Κ: Γεια σου Ζήνα χάρηκα πολύ για την γνωριμία.
Ζ: Αα Ηλέκτρα σήμερα κανονικά θα πάμε γυμναστήριο έτσι?
Ε: Ναι φυσικά αντε τα λέμε φιλάκια.
Είπα και έφυγε Μάλιστα έφυγε όλο χαρά λογικό νομίζω μόλις είχε συναντήσει τον μπιας της.

Αυτό ήταν το 3ο μέρος ελπίζω να σας άρεσε. Είναι ακόμα αρχή στη συνέχεια η ιστορία γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον.

The man I want ❤Where stories live. Discover now