Smut νο5 - τέλος

331 40 9
                                    

  *Ένας μήνας μετά*

E: Suga τι ώρα θα πας στην Xing Cai? Θα μείνεις πολύ εκεί?
S: Όπου νάνε θα φύγω για όλο το σαββατοκύριακο θα είμαι εκεί!
Ε: Άντε άντε φύγε και πρόσεξε έτσι στεναχωρηθείς θα σε δείρω!
S: Ντροπή σου ρε ετσι φέρεσαι στον κολλητό σου σα δεν ντρέπεσαι!
Ε: Και εγώ σαγαπω!
S: Αυτό να το πεις στο αγόρι σου όχι σε εμένα δεν πιάνει!
Ε: Έτσι εε οκ οκ... -μου έβγαλε γλώσσα μετά- βάλε την μέσα γιατί θα πάρω ψαλίδι και θα σου την κόψω και άντε να δω πως θα φιλάς μετά την κοπέλα σου!!
S: Ρε θα σ δειρω.
Ε: Ναι σε φοβήθηκα τώρα.

  Μετά από αυτό αρχίσαμε να γελάμε. Η Στεφανη με τον Jin πήγανε για σαββατοκύριακο στους γονείς του για να γνωρίσουν την Στεφανη. Οι γονείς του Κουκι μπορεί στην αρχή να μη θέλανε την Ζήνα αλλά τώρα δεν ξεκολλάνε από πάνω της. Ο Jimin και η Ντεμη κάνανε προετοιμασίες και δυστυχώς και εγώ για πρώτη φορά θα γνώριζα τους γονείς του Ταε. Ο J-Hope και ο Rap Monster βρήκανε κοπέλες επιτέλους και ο Suga θα πάει εκδρομή με την Xing Cai.

S: Ηλέκτρα φεύγω.
Ε: Καλά να περάσετε.

                         Suga's POV

   Βγήκα έξω από το σπίτι και πήγα από το σπίτι της Xing Cai να την πάρω να φύγουμε εκδρομή. Αφού την πήρα πήγαμε στο σπιτάκι που νοίκιασα βάλαμε μαγιό και πήγαμε στη θάλασσα. Μπήκαμε στη θάλασσα βασικά την πήρα αγκαλιά και την έβαλα μέσα γιατί δεν ήθελε να μπει.

Χ: Suga την έβαψες!

  Είπα και άρχισε να με κυνηγάει και ανέβηκε πάνω μου και περάσαμε και οι δύο στην θάλασσα.

  Μετά από κάτι βρες βράδιασε και πήγαμε στο σπίτι. Μόλις μπήκαμε μέσα πήγε να φύγει αλλά την έπιασα από το χέρι και γύρισε και την φίλησα. Ζήτησα πρόσβαση την οποία μου την έδωσε και την πήρα αγκαλιά. Κατευθυνθήκαμε στο κρεβάτι και ξαπλώσαμε ανέβηκα από πάνω της και της έλυσα το πάνω μέρος του μαγιού της. Μετά μου έβγαλε το μαγιό και της έβγαλα και εγώ το υπόλοιπο. Τα χέρια της ήταν στην πλάτη μου και μόλις μπήκα μέσα της τα εμπιξε μέσα στην πλάτη μου. Με άφησε νυχιες σε όλη την πλάτη μου. Πηγαίναμε πάνω κάτω τα κορμιά μας έγιναν ένα. Μετά από λίγο τελειώσαμε και σκεπασα τα σώματα μας με την κουβέρτα και κοιμηθήκαμε.

             Τέλος Suga's POV  

*2 Χρόνια μετά *

S: Ηλέκτρα παω να το πω στον Ταε.
Ε: Suga όχι σε παρακαλώ. Τουλάχιστον όχι τώρα πες το μετά τους αγώνες.
S: Σε μια βδομάδα δηλαδη? Ηλέκτρα αν μάθει ότι του κρύβουμε κάτι τόσο σημαντικό θα μας σκοτώσει και τους δύο μας.
Ε: Ναι αλλά αν το μάθει δε θα μπορέσω να κατέβω στους αγώνες και θέλω να το κάνω. Άσε που αν το πεις θα σε πάρει και εσένα η μπάλα επειδή δεν του είπες τίποτα.
S: Ηλέκτρα στη θέση του ούτε εγώ θα σε άφηνα έχει δίκιο να μην το κάνει. Αν σε αφήσω τότε θα με σκοτωσει και εμένα μαζί μ εσένα.
Ε: Μια βδομάδα διορία σου ζητάω σε Παρακαλώ!
S: Καλά αλλά αν δεν το πεις εσύ θα το κάνω εγώ!
Ε: Οκ σε λατρεύω Suga.
S: Άσε τις μαλαγανιες σε εμένα.

   Μετά από μια βδομάδα πήγα στους αγώνες και κέρδισα όποτε έπρεπε να το πω στον Ταε.

Ε: Ταε...
Τ: Ναι.
Ε: Ειμαι έγκυος...

    Τέλος αυτό ήταν τελείωσε η ιστορία μου δυστυχώς. Δεν ήθελα να τελειώσει. Θέλω να σας πω ότι ανέβασα το πρώτο κεφάλαιο από την ιστορία μου με τον Kai και λέγεται I fell in love with a playboy. Ελπίζω να το διαβάσετε και να σας αρέσει. Από κάτω έχω σε φώτο την ιστορία μου.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
The man I want ❤Where stories live. Discover now