Έκπληξη

195 40 1
                                    

Ν: Εννοώ ότι....

  Εκείνη την στιγμή ανοίγω την πόρτα οπότε την διέκοψα. Βγαίνω εγώ με τον Κουκι αγκαλιά και μετά από λίγο έρχεται και η Ζήνα με τον V.

  Ο Jin μαγείρεψε γρήγορα κάτι πρόχειρο ομελέτα έκανε ήταν υπέροχη. Φυσικά δεν περίμενα κάτι λιγότερο από αυτόν.

   Καθίσαμε να φάμε και καθώς τρώγαμε επικρατούσε μια περίεργη σιγή. Αυτή τη σιγή φρόντισε να την χαλάσει ο Suga.

S: Λοιπόν Ηλέκτρα.... γιατί μαλωσατε με τον Κουκι. Αν επιτρέπεται.

  Είναι και ευγενικός ο γλυκούλης μου. Φυσικά δεν τον έβλεπα ερωτικά μόνο φιλικά γιατί αυτές τις μέρες περνούσαμε αρκετό χρόνο μαζί.

Ε: Γιατί εε να εε εγώ...
Κ: Μαλωσε με τον Lu Bei.
S: ΤΙ ΠΡΆΓΜΑ??? Γιατί το έκανες αυτό?

  Είπε γουρλωνοντας τα μάτια του.

Ν: Καλά βρε πως κάνετε έτσι αν ξέρετε με πόσους έχει μαλώσει η Ηλέκτρα δεν θα κάνατε έτσι.
Ζ: Ναι ακριβώς είτε μέσα σε ρινγκ είτε όχι.
Jm: Τι εννοείτε?
Ε: Να εγώ πηγαίνω 13-14 χρόνια πάλη. Πιο συγκεκριμένα πηγαίνω από τα 5 μου κικ μποξ και καπέιρα και από τα 10 μου MMA.
JH: Και γιατί δεν μας το είπες νωρίτερα?
Ε: Εεε να φοβόμουν την αντίδραση σας πως θα το πάρετε.
V: Μα δεν χρειάζεται να ανησυχείς.
RM: Ακριβώς μπορείτε να μας πείτε τα πάντα και οι τρεις φυσικά.
J: Κορίτσια εμείς σε μια βδομάδα περίπου βασικά την Κυριακή την επόμενη  ξημερώματα θα φύγουμε στην Κίνα για συναυλία. Θα θέλατε να έρθετε μαζί μας? Επίσης θα λείπουμε όλες τις μέρες για πρόβες ακόμα και αύριο και ας είναι Σάββατο για να το εκμεταλλευτουμε. Μπορείτε να έρθετε και στις πρόβες επίσης να μας δείτε κιόλας. Λοιπόν τι λέτε?

  Και τρεις μας είχαμε μείνει και κατά ενθουσιαστεί. Φυσικά δεχτήκαμε και στις δύο προτάσεις. Εξάλλου ποιος θα έλεγε όχι σε μια τέτοια πρόταση.

  Την υπόλοιπη μέρα δεν κάνανε κάτι το ιδιαίτερο είδαμε χαλαρά κάνα δυο ταινίες γιατί τα παιδιά ήθελαν να είναι ξεκούραστα. Λογικό το βρίσκω. Μετά μιλήσαμε λόγο και κατά τις 12 πήγαμε για ύπνο γιατί είχαμε πρωινό ξύπνημα.

   Το πρωί ξυπνήσαμε στις 8 φάγαμε λίγο και φύγαμε γιατί στις 9 έπρεπε να ήμασταν στην εταιρία για να κάνουν practice.

   Ξεκίνησαν και τους βλέπαμε να χορεύουν κάποια στιγμή μπαίνει το Bulletproof και δυστυχώς δεν άργησε να έρθει το σημείο στο χορευτικό στο οποίο σηκώνουν τις μπλούζες τους και φαίνονται οι κοιλιακοί. Μα καλά δεν μας λυπούνται καθόλου? Και οι τρεις μείναμε ειδικά η καθεμία με το μπιας μας. Εξάλλου αλλιώς να το βλέπεις σε μια οθόνη και αλλιώς από κοντά. Σωστά?

Εμείς καθώς ακούγαμε τα τραγούδια σιγοτραγουδουσαμε και τους βλέπαμε. Δεν είχαμε πάρει στιγμή τα μάτια μας από πάνω τους.

   Σύντομα η ώρα πέρασε και πηγε 8 δεν καταλάβαμε πότε πέρασε η ώρα. Πήγαμε στο σπίτι και επειδή ο Jin ήταν κουρασμένος και παραπονιοταν συνέχεια ότι πεινούσε μαγείρεψε η Ζήνα. Μας έκανε μακαρόνια με σάλτσα.

   Γενικώς όλη η υπόλοιπη βδομάδα κύλησε κάπως έτσι. Πρωινά ξυπνηματα τα αγόρια έκαναν ασταμάτητα πρόβες τις χορογραφίες και τα τραγούδια τους και σε συνδυασμό μαζί αυτά τα δύο. Τα βράδια μας μαγείρευε η Ζήνα.

  Η μέρα που θα πηγαίναμε στην Κίνα έφτασε επιτέλους. Εγώ η Ζήνα και η Ντέμη είχαμε αγωνία. Όσο νάνε πρώτη φορά θα πηγαίναμε σε συναυλία των BTS. Από την άλλη τα αγόρια πάλι τίποτα μα καλά τόσο αναίσθητοι είναι?


   Λοιπόν αυτό προς το παρόν έχω. Μου βγήκε μικρό αλλά δεν προλάβαινα να ανεβάσω άλλο. Ελπίζω να σας άρεσε. Το ξερό έχω σχεδόν ένα μήνα να ανεβάσω αλλά την Πέμπτη τελείωσα με τις πανελλήνιες και μετά έφυγα Χαλκιδική οπότε δεν μπορούσα να ανεβάσω. Μπορεί να ανεβάσω αύριο δεν είναι σίγουρο. Αυτά για τώρα φιλάκια.

The man I want ❤Where stories live. Discover now