Μια νύχτα με εκπλήξεις

203 40 5
                                    


Τ (Tae): Ώστε τώρα χρειάζεσαι βοήθεια.
Ε: Ναι θα με βοηθήσεις?
Τ: Ουφφ αντε καλά πες μου.
Ε: Αν ήταν εδώ η Ζήνα δεν θα σου το ζητούσα αλλά αφού δεν...
Τ: Θα μου πεις τι θέλεις?
Ε: Πφφ καλά μπορείς να μου ξεκουμποσεις το φόρεμα?
Τ: Πας καλά όχι α-αντε γεια.

   Είπε και έφυγε. Μόλις έκλεισε την πόρτα έσκασα στα γέλια οκ η αντίδραση του υπερβολική νομίζω. Εγώ δεν έχω θεμα θα έχει αυτός!? Οκ τέλος πάντων θα το κάνω μόνη μου.

Μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα να ξεκουμποσω το φόρεμα και το πέταξα κάτω. Θα το μαζεύω το πρωί βαριέμαι τώρα. Πήγα και ξάπλωσα στο διπλό κρεβάτι που είχαμε με την Ζήνα. Μετά από λίγο με πήρε ο ύπνος.

                   Ζήνας POV

  
   Αφότου η Ηλέκτρα έφυγε και μετά έφυγε από πίσω της ο Ταε η κοπέλα του η Ναρι έσκασε από το κακό της. Οκ μπορώ να πω ότι μ άρεσε αυτό.

   Γύρω στις 1:30 ο Ταε γύρισε και η άλλη άρχισε να τρίβετε πάνω του αλλά αυτός την διώχνει. Δεν το έδωσα και πολύ σημασία. Μετά από μισή ώρα φεύγουμε και στις 2:10 είμαστε στο ξενοδοχείο.

   Όλοι έχουν πάει στα δωμάτια τους εκτός από εμένα και τον Κουκι. Είπε ότι ήθελε να με πάει μέχρι το δωμάτιο μου. Μόλις πάω να ανοίξω την πόρτα με τραβάει και με κολλάει στον τοίχο.

Κ: Έτσι θα φύγεις χωρίς να μου πεις έστω ένα Καληνύχτα.
Ζ: Καληνύχτα.

Και πάω να φύγω αλλά όχι εκεί.

Κ: Δεν εννοώ αυτό.
Ζ: Και τότε τι εν...

  Πριν καν προλάβω να ολοκληρώσω την πρόταση μου με φίλησε. ΜΕ ΦΊΛΗΣΕ. Αυτό δεν... δεν το περίμενα. Φιλάει υπέροχα. Μαγευτικά. Μετά από λίγο σπάει το φιλί μας.

Κ: Θα σε περιμένω στο δωμάτιο μου.

  Όπα περίμενε τι!?

Ζ: Και ο Ταε?
Κ: Θα κοιμηθεί στο δωμάτιο σου.

  Του εγνεψα καταφατικα και μπήκα μέσα στο δωμάτιο να για να βάλω πιτζάμες κτλ. Αλλά τώρα το θυμήθηκα υπάρχει μόνο ένα κρεβάτι άρα δλδ ο Ταε και η Ηλέκτρα θα κοιμηθούν στο ίδιο κρεβάτι. Καιρός να την εκδικηθώ αλλά ο Ταε δεν μου φταίει σε κάτι ο καημένος.

  
             Τέλος Ζήνας POV

                   Κουκι'ς POV

  Προσφέρθηκα να την πάω μέχρι το δωμάτιο της. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι μακρυά αλλά ήθελα χρόνο παραπάνω να κερδίσω μαζί της και μα πάρω απόφαση να κάνω αυτό που ήθελα από την πρώτη στιγμή που την είδα.

  Μόλις φτάσαμε έξω από το δωμάτιο πάει να φύγει. Όχι τόσο γρήγορα. Την κόλλησα στον τοίχο. Τώρα είναι η ευκαιρία να το κάνω. Πρώτα όμως θα την πειράξω λίγο.

  Όμως δεν άντεξα και πολύ δεν μπόρεσα να αντισταθώ και την φίλησα. Φιλάει υπέροχα. Μετά από λίγο σπάω το φιλί μας και της λέω να έρθει στο δωμάτιο μου για να κοιμηθούμε μαζί και δέχτηκε. Αντε να δω πως θα το πω στον Ταε. Μόλις μπήκα στο δωμάτιο τον είδα που ήταν έτοιμος να ξαπλώσει.

Κ: Μην το κάνεις.
Τ: Γιατί?
Κ: Γιατί θα έρθει εδώ η Ζήνα να κοιμηθούμε μαζί.
Τ: Πας καλά γιατί να έρθει εδώ?

  Αφότου του εξήγησα τι έγινε και μετά από παρακάλια δέχτηκε.

Τ: Άντε καλά θα πάω για εσένα και μόνο.
Κ: Ωραία ευχαριστώ φύγε τώρα.

  Είπα και ξεκίνησα να τον σπρωχνω.

Τ: Καλά θα φύγω μην σπρώχνεις.

              Τέλος Κουκις POV

               Taehyung's POV

   Μόλις γυρίσαμε και μπήκα μέσα στο δωμάτιο έβαλα πιτζάμες και πήγα να κοιμηθώ. Πριν προλάβω να μπω κάτω από τα σκεπάσματα μπαίνει ένας Κουκι και μου λέει να μην το κάνω. Οκ στην αρχή κοκαλωσα. Μόλις μου εξηγεί τον λόγο μου ζητάει να κοιμηθώ στο ίδιο δωμάτιο με την Ηλέκτρα. Μετά από πολλά παρακαλητα δέχτηκα. Τι να κάνω ένα τον έχουμε. Μόλις πήγα να φύγω άρχισε να σπρώχνει. Αχχ αυτό το παιδί. Μόλις έφτασα έξω από την πόρτα των κοριτσιών πάω να την χτυπήσω αλλά με πρόλαβε η Ζήνα.

Ζ: Γεια σου και αντιο.

  Δεν πρόλαβα να μιλήσω και είχε ήδη φύγει. Μόλις μπήκα είδα ότι για κακή μου τύχη το κρεβάτι ήταν μόνο ένα. Ευτυχώς ήταν διπλό. Αύριο θα θυμηθώ να σκοτώσω τον Jeon Jungkook. Και έτσι πήγα να κοιμηθώ στην μια μεριά του κρεβατιού.

         Τέλος Taehyung's POV

   Το ξέρω είχα καιρό να ανεβάσω γιατί όπως σας είπα είμαι διακοπές και σήμερα τελειώνουν οπότε σιγά σιγά θα μπω σε πρόγραμμα και θα ανεβάζω πιο συχνά. Η ιστορία έχει ακόμα για να τελειώσει ελπίζω να σας αρέσει και να μην βαρεθήκατε.

The man I want ❤Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ