Το ταξίδι μας στην Κορέα

291 47 4
                                    

Την επόμενη μέρα πήγαμε στο αεροδρόμιο. Όλοι και οι τέσσερις μας ήμασταν πάρα πολύ ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι. Ο Κουκι και η Ζήνα ήταν χαρούμενοι επειδή θα ήταν μαζί στην Κορέα και επίσης ήθελε ο ένας τον άλλον και ας μην το είχε αναφέρει κανένας από τους δύο τους. Όσο για εμένα και την Ντέμη χαιρόμασταν επειδή θα γνωρίζαμε τον V και τον Jimin αντίστοιχα. Εγώ όμως παράλληλα σκεφτόμουν και το αγόρι μου που άφηνα για λίγο καιρό βέβαια. Ευτυχώς δεν τον πείραξε πολύ.

Μετά από λίγο ήρθε η στιγμή να επιβιβαστούμε στο αεροπλάνο και να φύγουμε. Οι ώρες πέρασαν γρήγορα. Δεν το κατάλαβα. Όταν φτάσαμε στην Κορέα ήταν βράδυ και έτσι πήγαμε αμέσως στο σπίτι του Κουκι για να κοιμηθούμε επειδή ήμασταν όλοι πολύ κουρασμένοι. Μόλις φτάσαμε στο σπίτι του Κουκι μας είπε να πάμε να κοιμηθούμε στον ξενώνα. Ευτυχώς το κρεβάτι ήταν μεγάλο και χωρέσαμε και οι τρεις στο κρεβάτι. Λίγο πριν κοιμηθούμε ο Κουκι μας είπε

Κ: Κορίτσια αύριο θα σας ξεναγήσω σε κάποια μέρη της πόλης για να την μάθετε και επίσης θα σας γνωρίσω και τα υπόλοιπα μέλη.
Ε,Ζ,Ν: Αυτό είναι υπέροχο. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα. Καληνύχτα.

Αφήσαμε τις βαλίτσες μας στην άκρη του δωματίου και πέσαμε στο κρεβάτι το διπλό για να κοιμηθούμε. Αμέσως μας πήρε ο ύπνος ήμασταν πολύ κουρασμένες. Ευτυχώς οι γονείς του Κουκι έλειπαν και δεν τους είδαμε γιατί αλλιώς θα ντρεπόμουν πάρα πολύ και θα ένιωθα πολύ άβολα.
Το πρωί ξυπνήσαμε γύρω στις 10 το πρωί. Μιλούσαμε για το πόσο χαρούμενες ήμασταν το πόσο ενθουσιασμένες νιώθαμε.

Ζ: Άντε τυχερές σήμερα θα γνωρίσετε τα μπιας σας. 😄 (ελ)
Ε: Αν εμείς είμαστε τυχερές εσύ δηλαδή τι είσαι?
Ζ: Εγώ γιατί?
Ν: Μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Σας έχουμε δει και οι δύο πως κοιτάτε ο ένας τον άλλον.
Ε: Ναι ακριβώς. Εξάλλου με εσένα και τον καινούριο μου αδερφό μου  τον Κουκι γίνεται κάτι. Ενώ εμείς δεν ξέρουμε καν άμα θα τους αρέσουμε.
Ν: Ακριβώς αυτό. Επίσης μπορεί να έχουν κοπέλες.
Ε: Πολύ σωστά αυτό δεν το σκέφτηκα καν. Επίσης εγώ έχω και αγόρι μην τι ξεχνάτε αυτό
Ν: Αυτό αντιμετωπιζετε. Χαχα ευτυχώς που εγώ χωρισα πριν λίγους μήνες.
Ε: Ναι το ξέρω ότι μπορώ να το αντιμετωπίσω σχετικά εύκολο αυτό αλλά επιπλέον δεν ξέρω πως θα φέρεται απέναντι μου. Ούτε και εσύ ξέρεις πως θα φέρεται ο Jimin.
Ν: Ναι σωστά έχεις ένα δίκιο.

Μετά από λίγο χτυπάει ο Κουκι την πόρτα. Η ώρα ήταν 10:30.

Κ: Κορίτσια κοιμάστε? Μπορώ να μπω? (αγγ)
Ζ: Ναι περνά μέσα έχουμε ξυπνήσει και οι τρεις.
Κ: Κορίτσια πάμε κάτω να φάμε και μετά θα ανεβήτε πάνω για να μαζέψετε τα πράγματα σας.

The man I want ❤Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora