Smut No1

272 37 1
                                    

  Καθίσαμε και μιλούσαμε όλοι μαζί η Στεφανη όμως μια φεροταν καλά στον Jin δηλαδή ήταν καλή μαζί του από την άλλη τον ειρωνευοταν.

Τ: Πωω έκανες πολύ παρέα με την Ηλέκτρα εε?
Ε: Ναι γιατί?
Τ: Φαίνεται επειδή είναι απότομη σαν και εσένα.
Ε: Λοιπόν για να τελειώνουμε επειδή πάλι για καυγά το βλέπω να πηγαίνει το ξεκαθαρίζω από τώρα. Εμένα κανένας δεν με περνάει.

                   Jimin's POV

 
  Πωωω πάλι άρχισαν αυτοί οι δύο δεν τους μπορώ άλλο.

Jm: Ντέμη θέλεις να φύγουμε?

   Της είπα χαμηλόφωνα.

Ν: Ναι θέλω αλλά που θα πάμε?
Jm: Θα δεις έλα σήκω πάμε. Λοιπόν εμείς φεύγουμε απειλή πάλι ξεκινήσατε να μαλώνετε. Λοιπόν Στεφανη χάρηκα για την γνωριμία γεια σας.
Ε: Καλά την ξαδέρφη μου και τα μάτια σου εε κανόνισε.
Τ: Σταμάτα επιτέλους.
Ν: Jimin έλα πάμε εκεί που θέλεις γιατί αυτοί δεν θα τελειώσουν ποτέ.

  Μπήκαμε στο αμάξι. Θα την πάω στο σπίτι του παππού μου που μου άφησε λίγο πριν πεθάνει. Σήμερα θα γίνει δικιά μου ότι και να γίνει. Μόλις φτάσαμε ξεκλείδωσα και μπήκαμε μέσα.

   Αμέσως την άρπαξα από την μέση της και την γύρισα προς το μέρος μου και ορμηξα στα χείλη της. Της ζήτησα πρόσβαση την οποία μου έδωσε. Μετά από λίγο μου κατευθύνθηκαν προς τον κωλο της την έπιασα από εκεί και την σήκωσα ψηλά. Αμέσως μετά τύλιξε τα πόδια της γύρω από την μέση μου. Μετά την οδήγησα στο δωμάτιο μου.

           Τέλος Jimin's POV
   

                 Ντέμης POV

  
     Μόλις μπήκαμε στο σπίτι του και με φίλησε ήξερα ακριβώς που το πήγαινε ο Jimin. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα και εγώ να γίνει. Μόλις με φίλησε μετά από λίγο με χούφτωσε και με σήκωσε ψηλά και εγώ τύλιξα τα πόδια μου γύρω του. Μετά από αυτό μας οδήγησε στο δωμάτιο του. Με ξάπλωσε στο κρεβάτι και εγώ του έβγαλα την μπλούζα. Στην αρχή έμεινα για λίγο κοιτώντας τους καλό σχηματισμένους κοιλιακούς του και επειδή μάλλον το κατάλαβε με ξανά φίλησε. Μετά από λίγο μου έβγαλε την μπλούζα και μετά μου ξεκουμπωσε το σουτιέν μου και μου το έβγαλε. Εγώ αμέσως κάλυψα το στήθος μου με τα χέρια μου αλλά τα πήρε στην άκρη.

Jm: Μην ανησυχείς είσαι τέλεια.

           Τέλος Ντέμης POV

The man I want ❤Where stories live. Discover now