Απογευματινοί μπελάδες pt2

175 42 4
                                    

                     Κουκις POV

Έκλεισα το τηλέφωνο έπρεπε προλάβω μην γίνει κάτι με την Ηλέκτρα. Ευτυχώς κατάλαβα αμέσως που είναι γιατί πήραν την αντίθετη μεριά για το μάρκετ.

Κ: Ταε έλα πάμε γρήγορα!
V: Τι έγινε?
Κ: Δεν έχουμε χρόνο απλά έλα και τρέξε μαζί μου.
V: Οκ πάμε.

   Αρχίσαμε να τρέχουμε και να πηγαίνουμε στο μέρος το οποίο βρισκόταν η Ηλέκτρα. Σχεδόν την έβλεπα αλλά .... αλλά.... Αυτό που έβλεπα δεν τι πίστευα. Είχα σαστισει και εγώ αλλά και ο Ταε. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Είχαμε κοκαλοσει.

              Τέλος Κουκις POV

LB: Χαχα η φίλη σου σε άφησε μόνη σου και άρχισε να τρέχει. Μάλλον θα είναι από τον φόβο της αλλά δεν βλέπω και εσύ να κάνεις το ίδιο.
Ε: Πρώτον δεν φοβάμαι. Τι να φοβηθώ εσένα χαχα καλό. Επίσης πίστεψε με σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα το κάνει γιατί ξέρει ότι τα πράγματα θα αγριέψουν πολύ. Πάρα πολύ.
LB: Θα το δούμε αν θα φοβηθείς. Αα και κάτι ακόμα πως θα γίνει αυτό κοριτσάκι!?
   
     Μου είπε πουλώντας μου ειρωνεία και με εξόργισε ακόμα περισσότερο.

Ε: Δεν θέλεις να ξέρεις.
LB: Όχι θα ήθελα να μάθω.
Ε: Όχι κάτι ξέρω πάρε το ως συμβουλή.
LB: Δεν παίρνω συμβουλές από μικρά κοριτσάκια.

     Είπε και πήγε να μου δώσει μπουνιά. Δεν υπολόγισε όμως ένα βασικό παράγοντα. Καλά ούτε εγώ τον προειδοποιησα αλλά εντάξει. Αμέσως όταν πήγε να μου δώσει μπάνια εγώ του έπιασα αμέσως το χέρι του.

   Εκείνη την στιγμή είδα τον Κουκι μαζί με τον V να έρχονται λαχανιασμενοι. Λογικά θα έτρεχαν. Δεν έδωσα και πολύ σημασία. Επικεντρώθηκα κυρίως στο άτομο που είχα απέναντι μου. Τον Lu Bei που του κρατούσα το χέρι.

    Αμέσως μετά του έδωσα εγώ μπουνιά. Και μάλιστα μια επαγγελματική μπουνιά στη μύτη του με στόχο να του την σπάσω. Νομίζω πως το πέτυχα. Αυτός έπεσε κάτω από τον πόνο και η μύτη του άρχισε να τρέχει αίμα.

    Οι δύο φίλοι του έτρεξαν προς το μέρος μου. Εγώ αμέσως έπιασα τον ένα από τον λαιμό και πατάω γερά κάτω και μετά λυγίζω λίγο τα πόδια μου με σκοπό να μου δώσω μια μικρή ώθηση στα πόδια μου και αφού κρατούσα τον ένα από το λαιμό με κεφαλοκλειδωμα στηρίχτηκα σε αυτόν και πηδηξα  ( σορρυ αν το σκότωσα ) για να βρεθώ στον αέρα και να χτυπήσω τον δεύτερο με τα πόδια μου στο κεφάλι του. Εκείνος έπεσε κάτω. Μετά από αυτό έπεσα και εγώ πάνω σε αυτόν που κρατούσα κεφαλοκλειδωμα.

   Νομίζω ότι όλο αυτό το σκηνικό αλλά ειδικά το τελευταίο αποτέλειωσε τον Κουκι και τον Ταε γιατί με κοιτούσαν σαν χάνοι. Είχαν μείνει είχαν χαζέψει. Λογικό το βρίσκω. Έπρεπε και εγώ να τους είχα προειδοποιησει.

Ε: Lu Bei σε προειδοποιησα. Μην τα βάζεις μαζί μου. Τα ήθελες και τα έπαθες αλλά μαζί με εσένα την πλήρωσαν και οι κολλητοί σου. Από τα πέντε μου πηγαίνω κικ μποξ και καπέιρα. Και από τα δέκα μου πηγαίνω mma. Γιαυτό πρόσεχε.

  Αμέσως μετά από αυτό ήρθε ο Κουκι και ο Ταε. Μάλλον ξεκοκαλοσαν. Εγώ έστειλα μήνυμα στην Ζήνα για να έρθει και έτσι έκανε.

   Ο Κουκι με κοιτούσε ξαφνιασμενος και με νεύρα. Είπε στην Ζήνα και στον Ταε μα πάνε αυτοί να ψωνίσουν.

  Εμένα με άρπαξε από το χέρι και με πήγαινε προς το σπίτι. Ήταν πολύ νευριασμενος. Μόλις μπήκαμε μέσα στο σπίτι από τα νεύρα που είχε χτύπησε την πόρτα πολύ δυνατά. Ο J Hope τρόμαξε λίγο αλλά όλοι είχαν μείνει γιατί τον Κουκι τον έβλεπαν πρώτη φορά έτσι. Με πήγε στο πρώτο χώρο με πόρτα για να την κλείσει μετά που βρήκε μπροστά του. Μόλις μπαίνουμε μέσα και κλείνει την πόρτα εγώ προσπαθώ είναι μα ελευθερώσω το χέρι μου.

  Ορίστε και ένα άλλο κεφάλαια. Ελπίζω να σας λύθηκαν κάποιες απορίες . Όσο αφορά για το τι έκανε ο Κουκι στον Lu Bei ίσως το δείτε στο επόμενο κεφάλαιο. Ελπίζω να σας άρεσε. Αν δεν σας πειράζει κάντε ένα comment.

The man I want ❤Where stories live. Discover now