Στο αεροπλάνο

220 42 0
                                    

   Περιμέναμε στο αεροδρόμιο για να επιβιβαστούμε στο αεροπλάνο. Μετά από λίγη ώρα επιβιβαστηκαμε και καθόμαστε στις θέσεις μας. Εγώ κάθισα στην μέση ( ανάμεσα στις τρεις θέσεις που υπάρχουν στα αεροπλάνα όσες έχουν μπει ξέρουν ). Από τα δεξιά μου καθόταν ο Ταε και από τα αριστερά ο Suga. Από πίσω μας ήταν η Ζήνα που καθόταν στην μέση από τα δεξιά της ο Κουκι και από τα αριστερά της ο J-Hope. Από μπροστά μας ήταν η Ντέμη που και αυτή ήταν στην μέση από τα δεξιά της ο Jimin και από τα αριστερά της ο Jin. Πίσω από τον J-Hope καθόταν ο Rap Monster και από δίπλα του ένα νεόνυμφο ζευγάρι.

                   Ντέμης POV

   Στα δεξιά μου ο Jimin και στα αριστερά μου ο Jin ωραία θα περάσω. Ο Jin κοιμήθηκε κουράστηκε. Λογικό. Οπότε τώρα είμαι μόνη μου με τον Jimin κατά κάποιο τρόπο. Τον κοιτάζω σχεδόν συνέχεια μην καταλάβει και κάτι είναι τόσο υπέροχος ευτυχώς κοιτάει αλλού οπότε δεν με καταλαβαίνει. Τι να κάνω να του μιλήσω ή όχι? Θα τον ενοχλήσω ή όχι? Μήπως σκέφτεται κάτι και τον διακοψω? Πωπω και άρχισε να κάνει και ψύχρα τώρα. Ξαφνικά αισθάνομαι ένα χέρι να με πιάνει. Γυρνάω και βλέπω τον Jimin.

Jm: Είσαι εντάξει?  Εννοώ κρυώσεις γιατί σε βλέπω κάπως. Χρειάζεσαι κάτι?
Ν: Εε όχι είμαι εντάξει μην ανησυχείς ευχαριστώ.
Jm: Σίγουρα δεν κρυώνεις? Γιατί είσαι παγωμένη.
Ν: Δεν κρυωνω πολύ είμαι αντέξει μην ανησυχείς.

   Αμέσως εκείνη την στιγμή με παίρνει μέσα στην αγκαλιά του. Ήταν τόσο ζέστη. Και αυτός το ίδιο ήταν πολύ γλυκούλης που με πήρε στην αγκαλιά του για να με ζεστάνει.

  Μετά από λίγο κοιμήθηκα μέσα στην αγκαλιά του. Ούτε κατάλαβα πότε με πήρε ο ύπνος. Λίγο πριν με πάρει για τα καλά ο ύπνος με φίλησε στο μέτωπο. Με αυτό αμέσως σχηματίστηκε ένα χαμόγελο στα χείλη μου και έτσι με πήρε ο ύπνος.

           Τέλος Ντέμης POV

                    Jimin POV

   Από δίπλα μου καθόταν η Ντέμη ήμουν χαρούμενος αλλά δεν την κοιτούσα δεν μπορώ να την κοιτάω δεν ξέρω τι μου έχει κάνει. Όταν την βλέπω λιώνω είναι υπέροχη. Κάποια στιγμή την βλέπω που τρίβει λίγο τα χέρια της και την πιάνω μα με κοιτάει. Αυτή γύρισε αμέσως. Παίρνω την πρωτοβουλία μα της μιλήσω. Την ρώτησα αν κρυώνει αλλά δεν το παραδέχεται. Έτσι αποφασίζω να την πάρω αγκαλιά. Την ένιωθα να γίνεται κόκκινη. Μετά την βλέπω που έκλεισε τα μάτια της. Τότε βρήκα την ευκαιρία να την φιλήσω στο μέτωπο. Ελπίζω να μην το κατάλαβε.

The man I want ❤Where stories live. Discover now