Χαλαστρα?

197 36 1
                                    

          * Την επόμενη μέρα *

   Πήγα το πρωί γύρω στις 12 μαζί με την Ζήνα στην πάλη για να κάνω προπόνηση. Επίσης δεν ήθελα και πολύ να είμαι κοντά στον Ταε. Μόλις φτάσαμε πήγα άλλαξα και μετά πήγαμε στον σάκο.

Ζ: Έλα να σου βάλω τα γάντια του μποξ.
Ε: Όχι δεν χρειάζεται.
Ζ: Τι λες το ξέρεις ότι αν είσαι για πολύ ώρα στον σάκο και το χτυπάς δυνατά στο τέλος θα ματώσεις.
Ε: Εντάξει σιγά μωρέ.
Ζ: Ηλέκτρα γαμωω τελείωνε μην λες βλακείες.
Ε: Μικρή πρόσεχε τη γλώσσα σου και ξεκόλλα σου είπα ΌΧΙ!!!

  Ξέρει η Ζήνα τι κάνει και δεν μου πάει κόντρα. Καθώς βαρουσα το σάκο έρχονταν στο μυαλό μου κομμάτια από τη χθεσινή συζήτηση με τον αδερφό μου και μετά ήρθε στο μυαλό ότι η άλλη είναι έγκυος από τον Ταε. Έτσι άρχισα να χτυπάω όλο και πιο δυνατά στο τέλος όντως άνοιξαν τα χέρια μου και μάτωσαν.

   Μετά φύγαμε σπίτι έκανα μπάνιο και κατέβηκα κάτω να φάω μαζί με τους άλλους αλλά δυστυχώς είχα την τύχει ο Jin να προσέξει τα χέρια μου.

J: Ηλέκτρα ματωσες.

  Εκείνη την στιγμή με πιάνει ο Ταε από το χέρι και με τραβάει στο μπάνιο. Μόλις μπήκαμε με έκανε νόημα να κάτσω πάνω στον πάγκο που είχε ο νεροχύτης από δίπλα.

Τ: Τι έκανες ρε χαζό πας καλά?
Ε: Όχι δεν παω και σιγά μωρέ όλοι σας το κάνετε θέμα λίγο μάτωσε το χέρι μου και τι έγινε.

  Μετά έβαλε τα χέρια μου πάνω από τον νεροχύτη και μου έβαλε μπεταντιν.

Ε: Αουτς τσούζει αυτό σταμάτα.
Τ: Γιατί έκανες κάτι τέτοιο στον εαυτό σου ρε χαζό.
Ε: Σιγά μωρέ δεν χαρακωθηκα κιόλας ξέρεις πόσες φορές το έχω πάθει αυτό το πράγμα. Και αυτό με βοηθάει να μην σκέφτομαι τίποτα και να σκέφτομαι μόνο τον πόνο μου ωραίο εε? Ναι το ξέρω είναι γιατί μου το έμαθε ο δάσκαλος μου. Είχε πει ότι βοηθάει να καθαρίσει το μυαλό από τις σκέψεις και έτσι το κάνω.
Τ: Και από τι ήθελες να καθαρίσεις το μυαλό σου?
Ε: Ξέρω εγώ τόσα έχω από κάτι θα θέλω και εγώ.και για να σε προλάβω ο πρωταρχικός λόγος είσαι εσύ. Εντάξει ευχαριστήθηκες?

  Χωρίς να πει τίποτα με φίλησε. Γιατί το κάνει πάντα αυτό όταν δεν έχει να πει τίποτα με φιλάει. Οχι ότι με χαλάει αλλά δεν γίνεται. Πέρασε τα χέρια του στη μέση μου και εγώ έκανα το ίδιο. Εκείνη την στιγμή όμως μπαίνει η Ντέμη στο μπάνιο και μας έκανε χαλαστρα. Από την μια το ήθελα αλλά από την άλλη...

The man I want ❤Where stories live. Discover now