Απογευματινή έξοδος pt2

226 43 1
                                    

                      Ζήνας POV 

   Μόλις κατεβηκαμε ο πρώτος που αντίκρισα ήταν ο Κουκι. Ήταν υπέροχος ως συνήθως. Άρχισε να μιλάει στην Ηλέκτρα αλλά εγώ δεν έδωσα πολύ σημασία γιατί είχα χαθεί στις σκέψεις μου. Σκεφτόμουν και κοιτούσα μόνο τον Κουκι μόνο αυτόν και τίποτα άλλο. Μόλις βγήκαμε από το σπίτι ασυναίσθητα αυθόρμητα του έπιασα το χέρι.

  Θεέ μου γιατί το έκανα αυτό. Τι έχω πάθει εγώ δεν ήμουν τόσο εκδηλωτικη ποτέ. Οκ μόλις κατάλαβε την κίνηση μου αφέθηκε. Αυτό το λάτρεψα.

             Τέλος Ζήνας POV 
          
                   Jimin's POV

  Όταν κατέβηκαν τα κορίτσια το βλέμμα μου έπεσε αμέσως στην Ντέμη ήταν υπέροχη. Δεν μπορούσα να πάρω το βλέμμα μου από πάνω της. Αυτό μου συμβαίνει πρώτη φορά. Οκ από την πρώτη στιγμή που την είδα μου άρεσε αλλά δεν κατάλαβα ότι την είχα πατήσει τόσο άσχημα μαζί της. Όταν ο  Κουκι μιλούσε με την Ηλέκτρα εγώ κοιτούσα και χαμογελουσα συνέχεια στην Ντέμη αλλά δεν μπορώ να πω μου το ανταπέδωσε και με το παραπάνω. Όταν φύγαμε πέρασα το χέρι μου γύρω από τη μέση της και την κρατούσα και αυτή αμέσως πέρασε το χέρι της και το τύλιξε στον ώμο μου. Οπότε προχωρούσαμε κάπως έτσι.

               Τέλος Jimin's POV

                   Ντέμης POV

   Κατεβηκαμε κάτω και τα μάτια μου έπεσαν πάνω στον Jimin αλλά τα πήρα μετά από κάτι δευτερόλεπτα για να μην καταλάβει κάτι. Μετά ο Κουκι και η Ηλέκτρα έπιασαν την συζήτηση και έτσι ξανά κοίταξα για λίγο τον Jimin και τον είδα να με κοιτάει και να μου χαμογελάει με αυτό το υπέροχο χαμόγελο του. Δεν μπόρεσα να αντισταθώ και του το ανταπέδωσα.

    Μόλις ο Κουκι και η Ηλέκτρα τελείωσαν την συζήτηση και φύγαμε ένιωσα ένα χέρι να τυλίγεται γύρω από την μέση μου. Γυρνάω και βλέπω ότι είναι ο Jimin. Είχα μείνει. Οκ ο Jimin με κρατούσε από την μέση ποτέ μου δεν θα φανταζόμουν κάτι τέτοιο.

  Αμέσως πέρασα το χέρι μου και το τύλιξα στον ώμο του. Οπότε έτσι φύγαμε και περπατούσαμε έτσι.

            Τέλος Ντέμης POV 
 
  Μόλις τελειώσαμε με την ανάκριση που μου έκανε ο Κουκι φύγαμε. Αλλά εγώ εκείνη την στιγμή νιώθω ένα χέρι να ακουμπάει την μέση μου για λίγα δευτερόλεπτα. Γύρισα για να δω ποιος ήταν. Μόλις κατάλαβα ότι αυτός που με κράτησε έστω για λίγο ότι ήταν ο V δεν είχα λόγια. Δεν του είπα όμως τίποτα για να μην τον φέρω σε δύσκολη θέση. Είπα να το αφήσω να περάσει έτσι. Επίσης δεν ήθελα να μαλώσουμε πάλι γιαυτό και δεν έκανα τίποτα.

The man I want ❤Where stories live. Discover now