And yet so different-CHAPTER #39

7.9K 394 75
                                    

   Druhý den nastalo loučení. Objímaly jsme se s Em dlouho, a dokonce jsem musela obejmout i Zayna, aby se neřeklo.
Emma na mě významně mrkala, kvůli tomu, jak jsme se včera s Harrym rozezpívali. Edward to nekomentoval, ale občas jsem ho nachytala, jak se na mě dívá s úsměvem, což mě potěšilo. Byl ten typ, kterého jsem chtěla vidět jen spokojeného, ne nešťastného. Harry byl zase celý nesvůj, protože si na něj teď všichni ukazovali, ne že by tomu jindy bylo jinak, ale stejně se cítil divně. Poznala jsem to.

Nejsmutnější okamžik nastal tehdy, kdy Zayn vložil Harrymu do rukou svou koženou bundu Picta fiver.
Niall zadržoval slzy, ale zvládl se nerozbrečet. Nechtěl, aby se na něj pak všichni koukali jako na slabocha. Zayn se smutně usmál a postupně se s každým členem z pětky rozloučil.

,,Ještě se uvidíme, ale do školy už se nevrátím. Začnu makat v tátově firmě, abych mohl vydělávat. Doufám, že příští člen bude stejně tak dobrej jako já. I když, to snad už ani nejde,'' pronesl sebevědomě a náš hlouček se zasmál. Harry kývl, zatnul čelist a dal mu ruku na rameno:

,,I přese všechno bráchové,'' ujistil ho a bundu si převzal.

Na začátku roku jsem jejich spolek nechápala. Myslela jsem, že je to jen pět grázlů, kteří mají podobné zvyky, jako je pití alkoholu, braní drog, chození na mejdany a kopulování s děvčaty. Nenapadlo by mě, že těch pět kluků má mezi sebou blízký vztah, který je udržoval pohromadě. Že se k sobě chovali lépe, než se Harry choval k Edwardovi. Že byli tým. Stejně jako já mám Em a Eda.

Když Emma se Zaynem odjeli, šla jsem na pokoj. Měla jsem volno, učení zvládnuté a nechtělo se mi do ničeho velkého moc pouštět. Sedla jsem si na postel, vzala do ruky mobil a prolétla sociální sítě. Jediná věc, o které mamka nevěděla. Měla jsem přátelé na facebooku, samozřejmě jsem je znala, instagramu a dopisovala si s nimi přes messenger. To byl jediný kontakt, který jsem měla s lidmi ze střední.

Ozvalo se zaklepání na dveře, tak jsem mobil položila na noční stolek a šla otevřít. Harry. Vrhla jsem se mu kolem krku a sama od sebe ho políbila. Polibek mi náruživě opětoval a raději za námi zavřel dveře. Lisa byla někde s Glorii a spol, takže jsme se nemuseli bát, že nás tu uvidí.

,,Teda,'' vydechl, když jsme se odtáhli. ,,Takový uvítaní bych si nechal líbit vždycky.'' Uculila jsem se a vlepila mu pusu na tvář.

,,Ono by tě to omrzelo.'' Vyplázla jsem na něj a byla vděčná za jeho hravou náladu.

,,Jak by mohlo, když jsem toho s tebou moc ještě nezažil,'' prohodil a já se začervenala.
Vlastně jsem ani nepřemýšlela o tom, že bychom mohli zajít někam dál. Chodili jsme spolu krátce, ale znali jsme se déle, a ta chemie mezi námi byla zjevná už pár měsíců.

Znovu mě políbil a popostrčil směrem k posteli. Když jsem byla u samotného kraje, jemně do mě strčil a já se svalila zády na matraci. Hruď se mi začala zvedat rychleji, protože jsem byla nejistá, a Harry se nade mě naklonil.

,,Nech mě něco zkusit,'' zašeptal těsně u mého ucha. ,,Prosím,'' dodal a zadíval se na mě způsobem, po kterém nešlo říct ne.

,,Ja-Jasně,'' souhlasila jsem trochu nerozhodně a Harry se zvedl, aby zamkl dveře.
Byl to můj kluk, takže jsme spolu prakticky mohli dělat cokoli. Nabrala jsem při téhle myšlence rudou barvu a raději zavrtěla hlavou, abych se mohla plně soustředit.

,,Fajn, hele, neboj, spát s tebou nechci, teda chci, ale ne teď, protože nejseš připravená. Jen ti ukážu něco málo, co umím. Bude se ti to líbit. Slibuju,'' ujistil mě a dal mi malou pusu na rty. Vehementně jsem kývla a snažila se pochopit, co mi to tu teď právě sdělil.

And yet so different - ff - H.S.Where stories live. Discover now