s j u t o n

2.2K 52 12
                                    

28juni (18.58)

Vi hade nyss blivit in släppta av vakterna, självklart var jag och William tvungna att springa in för att hinna in med My. Hon var runt fem meter framför oss och sprang snabbare än jag vet inte vad för att få en bra plats. När vi kom in i arenan där killarna skulle spela så rusade ärligt talat ALLA för att få en bra plats. Fast vakterna hade sagt att gå lugnt och sansat in. Jag och William som alla andra rusade in mest för att komma ifatt My som sagt. När vi kom nedan för trapporna så sprang vi snabbt till mitten och gissa vad. VI FICK BÄSTA FUCKING PLATSERNA! Inte för att jag bryr mig eller så. Gillar inte änns Marcus och Martinus så mycket bara dems musik. Men vi fick bästa platserna. Det är sjukt! Vi fick stå platser i mitten bakom en annan rad som hade bildats av tjejer med Marcus & Martinus tröjor och som har målat 'M&M' på kinderna med typ eyeliner tror jag. Ser ut som det.
My som hade springit förre oss in stod nu jämte oss taggad som in i helvete. Jag däremot kan inte sluta vara nervös över om Marcus skulle säga Håkan Hellström.

***

"DU ER ELEKTRISKT DU GIR MEG STØT NÅR JEG TENKER PÅ DEG EH EEEEH OOOOOOOOOOOOO DU ER FANTASTISK, HAR JEG SJANS HVIS SMILER MOT DEEEEG!!"

Jag stod, sjöng med till elektrisk som jag kunde texten på för att den var på överallt
förra sommaren. Sommarplågan. Som en lärare har sagt. Jag hade inte hört Marcus säga 'Håkan Hellström' än så jag antar att det bara var ett pedo som ville få mig att tro att han var Marcus gunnarsen. Det gjorde mig lite ledsen faktiskt. För vem fan är det jag har litat på? Konserten var snart slut. Jag vet det för att elektriskt typ var den sista låten för det hade My sagt. Typ. Jag vet inte riktigt. Men litar på hon.

----
Kke kommer vara sämre på att uppdatera men ska försöka mitt bästa💖💖
Sommarlov oså, ah men som sagt kommer försöka mitt bästa att hålla boken så uppdaterad som mycket.

Puuuusssss 😚😚😚😚

Känn ingen sorg för mig || M&MDär berättelser lever. Upptäck nu