N i t o n

2.2K 52 7
                                    



"Håkan Hellstrøm" viskade han. Jag blev helt still.

"Vad sa du nyss?"

"Jeg sa Håkan hellstrøm" viskade killen brevid mig. Jag kunde inte låta bli att små le lite,

"Tyska läran?" Frågade jag tyst bara så att han kunde höra. "Vad gjorde hon?"

"hun kuttet mine hodetelefoner" sa han lågt. Jag vände mig om så jag stod mot han. Jag kände hur ett stort leende hade format sig på mina läppar. Jag stirrade på han och in i hans brun/gröna ögon.

"Hur länge ska ni stanna?" Frågade jag osäker. Var det en stel fråga? Asså kommer han tycka att jag är en konstig? Nej. Det borde han inte. Vi har skrivit i två till tre veckor dagligen så det borde inte vara en stel fråga. Eller? Jag vet inte. Fan.

"Vi vil være her i ca tre dager, hvordan så?" Han tittade på mig med ett sött leende. Jag gav han en kram utan att säga något mer och gick bort till My och William. Jag kände hans följande blick på min rygg.
När jag kom fram till My så gav hon min mobil. När jag fick den satte jag snabbt som in i WOOOOW min tumme på den runda hemknappen längst ner på telefonen och gick snabbt in på den gula snapchat ikonen.

Fotbollsnörden

Jag || vill du mötas imon?

*_*_*_**_*_*_*_**_

Jag kollade back på killen som stod och kramade om den sista tjejen som skulle ta bild. Jag log för mig själv. För det mesta för att jag vet att det inte är ett pedo nu. Sen lite för att Marcus. Han var ganska söt? Eller typ. Han är inte min smak.

-----------
Kort kapitel och det sög looool. Kanske kommer börja skriva lite om hur Marcus och andra personer ser det sen. Får se.

Känn ingen sorg för mig || M&MWhere stories live. Discover now