h u n d r a n i o

1.5K 48 17
                                    

30 augusti

Jag tittade bevakande på killen som ligger bredvid mig och håller MIN telefon. Han inspekterar säkert den och snapar med mina kompisar. Det roligaste är ju att jag inte får ha hans mobil. Jag litar ju på han. Litar han liksom inte på mig eller? För då är det något riktigt fel på han. Man kan alltid lita på mig och jag säger ju aldrig någon fucking hemlis. Mest när det innehåller något riktigt saftigt, typ som ett äpple. Eller har han något som jag inte får se på mobilen? Det gör ju så jag vill ha hans mobil ännu mer. Var ligger den? Fan. Den ligger bakom han.
Det kanske är universums sett att visa att jag måste sluta tro konstiga saker bara för jag inte får hans mobil. Liksom han kanske bara glömde ge mig den.

Jag vände mig om mott utkanten av mitt rum. Säger man så? Aja. Jag vände mig så jag såg mitt stökiga fula rum och inte Marcus längre. Jag tänker fan somna. Jag tog tag i min kudde och puffade till den lite smått innan jag la den bakom mitt huvud. Jag kravlade in mig i täcket från mina tår till mina axlar och blundade. Så jävla skönt att ligga i en varm säng.
Jag kände hur en arm kom runt min övre midja. Den varma känslan gick igenom min kropp. JAG HAR ALTTID DRÖMT OM ATT HA EN POJKVÄN SOM GÖR SÅHÄR OMG! Jag kände hur det kom små lätta pussar på min nacke och för att vara ärlig det är riktigt skönt.

"Hvorfor sa du ikke fortelle meg at du kan synge?" Jag kände hur pussarna slutade på min nacke och istället hur Marcus mörka sköna hesa morgonröst som nu har kommit på kvällen istället.

"För jag kan inte sjunga" sa jag kort och vände mig om så jag låg imott han.

"Det kan du" sa han alvarligt. Chilla liksom det är bara en röst.

"Okej?" Sa jag undrande som om jag inte brydde mig ett dug.

"og nå, alle dine instagram å vite" sa han och små log mot mig. Vad sa han nyss? Är han seriös? Han ska fan dö. Skoja. Men jag vill ej att folk ska höra min röst.

"Marcus Vafan, alla kommer tro att jag är ihop med dig bara för att bli känd och sedan är säkert mitt feed förstört nu" sa jag argt och gjorde en ful arg minn.

"Den kommer ikke større ditt feed" sa han och började skratta.

"Nehe" sa jag och la mig på rygg så jag inte skulle fucking få se Marcus söta.. FULA SKRATT ANSIKTE. Det är bättre att man ser taket än hans ansikte just nu.

"nei, ikke bli sint nå" sa han lungt och la sin över mig.

"Jag är sint hur mycket jag vill" sa jag och vände bort mitt huvud. För nu kan jag ju inte vända mig för jag har en jävla Marcus på mig.  Jag kände då igen några pussar ner mott halsen, lite runt magen och sedan upp mott min mun.

"Er du sint nå?" Sa han och flinade. Jag vände tillbacks mitt huvud mott hans och log. Jag skakade på huvudet. "Bra" hans läppar kom på mina och dem masserades in med varandras. Han och mina.

-------
Ett litet sånthär kapitel:))))))



































Det var riktigt dåligt för jah har ingen pojkvän






















Jag måste sluta skriva saker såhär långt ner



🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃

Känn ingen sorg för mig || M&MWhere stories live. Discover now